Cosmo Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Όνομα Συγγραφέα:Μπάμπης Αρώνης Είδος: Ποιητικός τρόμος;;; Βία; Όχι γαμώτο Σεξ; Ούτε και αυτό... Αριθμός Λέξεων: 172 Αυτοτελής; Ναί. Μάλλον. Ίσως. Μπορεί. Όχι. Μέσα σ' ένα άσπρο, κρύο θάλαμο, με κάλεσαν για να σε δώ. Ήξερα πως ήσουν νεκρή. Δεν ξέρω πως, αλλά το είχα νιώσει. Ίσως να ήταν συμπτωση, ίσως και κάτι άλλο. Δίπλα μου ο άλλος με στολή. Άσπρη. Λευκή. Καθάρια. Τράβηξε το σεντόνι απαλά, να μου 'ρθει πιο ωραία. Είδα τα μάτια μου ανοιχτά. Και όλα τ' άλλα χάλια. Η ψυχή μου ήταν εκεί. Κομμάτια μοιρασμένα. Ήταν ολότελα νεκρή. Και είχε μια θαμπάδα... Δεν ήταν όπως τότε λαμπερή, απλά στεκόταν χάμω. Δίπλα της συναισθήματα, αγάπες, προσδοκίες... Όλα αυτά που νιώθουμε πως μας κάνουν ευάλωτους μα και ανθρώπους, στέκονταν νεκρά μπροστά στα μάτια μου. Ναι. Είμαι εγώ, αναφώνησα, χωρίς καμία θλίψη. Ένα κομμάτι μου έφυγε, μα ένα άλλο ζούσε. Τύλιξε την ψυχή μου γρήγορα, σαν να φοβόταν κάτι. Άνοιξε μια καταπακτή, την πέταξε και πάει. Ωραία. Τώρα κύριε και σεις μπορείτε να ζήσετε ελεύθερος. Αφού δεν θα ερωτεύστε, δεν θα πονάτε αν πληγωθείτε. Αφού προσδοκίες δεν θα έχετε, δεν θα αποτύχετε ποτέ. Αφού χωρίς συναίσθημα, δεν θα σας νοιάζει τίποτα... Επιτέλους. Είμαι ελεύθερος.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HELHEIMEN Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Έκανε το στομάχι μου να σφιχτεί.... μου άρεσε... χωρίς χαρά όμως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts