Jump to content

Μόστρα

Guest Anime_Overlord

Recommended Posts

Guest roriconfan

Είδος: Επιθεώρηση / σκετσάκι

Λέξεις: Κάπου 1.000

Σεξ/Βια: Πολύ βρισίδι και υπονοούμενο σεξ

Σχόλια: Άλλο ένα που μου βγήκε στα γρήγορα, για την άσκηση της ενδυμασίας.

Μόστρα

Άντε, να ξεκολλήσω από τον καθρέφτη, μισή ώρα κοιτιέμαι. Αλλά, πωπωπω, τι κουλ που δείχνω! Αυτή η στολή με κάνει να νοιώθω σούπερ. Αμ, βέβαια, μετά από τόσο τρέξιμο, γραπτές εξετάσεις και άλλες χαζομάρες, επιτέλους τα κατάφερα. Αν δεν ένοιωθα υπέροχα μετά από τόσα δεινά, θα ήμουν ηλίθιος. Ε, ναι λοιπόν, μετά από τόσα χρόνια εκπαίδευσης, πλέον φοράω την στολή και επιτέλους μπορώ να ξεκινήσω την δουλειά μου.

Σιγά την δουλειά θα μου πεις. Περιπολία πεζό καταμεσήμερο με βάλανε, σαν αγγαρεία επειδή είμαι στραβάδι και κάνουν περικοπές στα περιπολικά. Δε βαριέσαι, εγώ θα το γυρίσω και θα μετατρέψω το χώσιμο σε μόστρα.

Βγαίνω στον δρόμο με την σούπερ φρεσκοπλυμένη / φρεσκοσιδερωμένη / κολλαρισμένη / ευωδιαστή από το μαλακτικό στολή μου. Φοράω και τα γυαλιά ηλίου μου να φαίνομαι ακόμα πιο μάγκας. Σηκώνω ελαφρά κεφάλι και ωμούς και περπατάω καμαρωτός.

Προβλεπόμενα, ο κόσμος με κοιτάει επειδή η στολή με κάνει να ξεχωρίζω στο πλήθος των κοινών. Ωραία, αυτό θέλω. Άλλοι ξοδεύουνε τα κέρατά τους σε διάσημες μάρκες, καλλυντικά, χτενίσματα και άλλα εφήμερα χαζά της μόδας. Εμένα την στολή μου την έδωσε δωρεάν το κράτος και κάνω μια χαρά την δουλειά μου μαζί με την φάση μου. Ναι, κοιτάτε με ρε. Είμαι η εξουσία. Εγώ σας προστατεύω κι εγώ σας στοιχειώνω. Εκθαμβωθείτε από την κορμάρα μου και φοβηθείτε τα προνόμια μου. Έτσι μπράβο. Ακόμα κι εσείς εκεί που κάνετε ότι δε με βλέπετε, μουσίτσες, ξέρω ότι κατά βάθος με φοβάστε και το παίζετε αδιάφοροι. Ναι, καλά, δε περνάνε αυτά σε μένα. Όλοι εμένα κοιτάνε, εσείς στην απ’έξω θα ήσασταν;

Τι είναι τώρα τούτο; Τι με κοιτάει έτσι εκείνο το βλαμμένο; Μου’ρχεται να βγάλω το γκλοπ και να του ρίξω μερικές να στρώσει. Το μαλακισμένο, τι θέλει και με κόβει έτσι; Άντε στο διάολο πιτσιρίκι, που μου βγήκες μεσημεριάτικα με μαλλί καρφί, μαύρα χείλια και γκοθ ρούχα. Κανένας από εκείνους τους ίμο θα’ναι.

Α στο διάολο ρε κακομαθημένο, που έχεις τους γονείς να σου τα δίνουνε όλα στο πιάτο και έχεις το θράσος να βαριέσαι και την ζωή σου. Μου φοράς κι αυτές τις αηδίες και προσπαθείς να κάνεις και κοινωνική δήλωση. Ηλίθιο. Άντε τράβα να κόψεις τις φλέβες σου φρικιό. Αντιπαραγωγικό στοιχείο. Παράσιτο της κοινωνίας. Ας μου δίνανε το ελεύθερο και θα σας είχα μαζέψει όλους από τον δρόμο, θα σας είχα ρίξει ένα ξυλοκοπίδι, θα σας είχα κουρέψει όλους γουλί και θα σας έστελνα να βρείτε δουλειά. Νεκρά σώματα! Κάθεστε άεργοι όλη μέρα και τρώτε τα λεφτά του μπαμπά ενώ το παίζετε και επαναστάτες κακόχρονό σας. Βρε ουστ!

…………………

Κι άλλο γουρούνι. Το δέκατο που πετυχαίνω σε μια ώρα να περνάει από εδώ. Γέμισε ο τόπος από γουρούνια. Όλα ντυμένα ίδια, με το ίδιο υπεροπτικό ύφος και έτοιμα να επιβάλλουν το κατεστημένο. Φωτιά να σας κάψει όλους σας μπάτσοι του κερατά! Τσιράκια των καπιτάλων. Που το παίζετε και υπεράνω! Θα έρθει και η ώρα σας όμως, η μεγάλη εξέγερση έρχεται και δε θα σας σώσει τίποτα τότε. Φωτιά και λάβρα στα πάντα, να μη μείνει τίποτα όρθιο!

………………….

Όπα, τι έχουμε εδώ; Ωραίο κομμάτι. Μίνι φούστα, τίγκα μέηκ απ, βλέμμα όλο νόημα. Πάλι καλά που φοράω γυαλιά και φαίνομαι σοβαρός γιατί αλλιώς θα έβλεπε ότι μου έχουνε βγει τα μάτια έξω. Κάνε τον αδιάφορο, κάνε τον αδιάφορο, μη νομίζει ότι είμαι λιγούρης. Αν το παίξω δύσκολος, θα της αρέσει και θα έχω πάρτι με το κορμί της το βράδυ. Ότι πάντα ήθελα, σαβουρο-γαμήσια της μιας νύχτας χάρη στο κύρος της στολής.

………………….

Καλέ, ουάου, τι φοβερό κολιέ, και, ας πούμε, αν είχα 3 χιλιάρικα, και καλά, θα το αγόραζα, γιατί, ας πούμε, μου αρέσει και, να μωρέ, πάντα ήθελα ένα τέτοιο γιατί, ας πούμε, θα έκανα την ψευτο-φίλη μου την Σούζι, και καλά, να σκάσει από ζήλια. Αλλά δεν έχω, και κρίμα δηλαδή, γιατί είναι πολύ σπουδαίο και ας πούμε, το έχω ανάγκη, αλλά να, ο γέρος μου προτιμάει να πληρώνει λογαριασμούς και, στον διάτανο, δε μένει τίποτα. Και ουάου δηλαδή, τι παλίκαρος είναι τόυτος; Φοβερό κορμί και, ας πούμε, θα είναι ματσωμένος αφού, ακούω, πληρώνονται καλά οι μπατσαίοι. Και δηλαδή, σκέφτομαι, αν του κάτσω, ουάου, θα υποκριθώ γκάστρωμα, και καλά, να τον κάνω να με στεφανωθεί. Και έτσι, ας πούμε, θα έχω λεφτά για μια ζωή και την βόλεψα και θα πάρω το κολιέ και θα σκάσει η Σούζι. Μα καλά, τι έξυπνη που είμαι.

…………………..

Ουφ, κι άλλο μπάμπαλο. Φύγε μπάρμπα, τι με κοιτάς και γελάς; Άντε τράβα στο ΚΑΠΗ. Μα τι με κοιτάει τώρα το γεροχούφταλο; Δε βλέπει που ψήνω γκομενάκι; Βρε φύγε επιτέλους να κάνω την δουλειά μου. Κατρουλιάρη! Με την ίδια τραγιάσκα και σακάκι από το πενήντα μου γυρίζεις και βρωμάς και τσιγάρο. Φύγε ντε, τι θέλεις τώρα, να σου σκάσω καμία και να πω ότι εξοστρακίστηκε το γκλοπ;

…………………

Αχ, κι άλλο παλικάρι με στολή. Τι ωραία, νοιώθω τόσο ασφαλής με αυτά γύρω μου. Άντε γιατί γεμίσαμε ξένους και πούστηδες. Αχ, τι καλά που ήταν με τον Παπαδόπουλο, παντού παλικάρια με στολή, καθαροί δρόμοι, ούτε ναρκωτικά, ούτε πούστηδες. Ασφάλεια, όχι αστεία. Όχι σαν τώρα που οι καρεκλοκένταυροι οι δημοκρατικοί δε ξέρουν τι τους γίνεται και νομιμοποιούνε αλλοδαπούς για μια ψωρο-ψήφο. Αχ, τι ωραία χρόνια, κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παλικάρια αγαλλιάζει η ψυχή μου.

…………………

Βοήθεια! Βοήθεια! Κλέφτης!

…………………

Ωπ! Ήρθε η ώρα να κάνω το καθήκον μου για πρώτη φορά κι όλας. Άντε γιατί έχω γεμίσει με το ηλίθιο το ίμο και το μπάμπαλο να με κοιτάνε. Και θα κάνω και μόστρα στο γκομενάκι.

Μπα; Ένας σκυλάραπας που ληστεύει εφοπλιστή. Ασ’την τσάντα ρε σκυλόφατσα! Δεν την αφήνεις; Αντίσταση κατά της Αρχής! Πάρε και αυτήν, πάρε και τούτη, πάρε και την άλλη. Σκασμός πιθήκι! Χειροπέδες σφιγμένες τέρμα και στο Τμήμα να σου δώσουμε ένα δεύτερο χέρι φάπες ομαδικά.

………………….

Ουφ, ευτυχώς ήρθε ο αστυνόμος και με έσωσε. Γρήγορα τώρα να την κάνω για το αεροδρόμιο με τα λεφτά επί χείρας, πριν καταλάβει ότι τα καταχράστηκα και ο μαύρος είναι απλώς ένας από αυτούς που σούφρωσα και που πήγε να με σταματήσει. Ευτυχώς που φοράω το κοστούμι και την γραβάτα. Κανείς δε κατάλαβε ότι εγώ είμαι ο θύτης και ο άλλος το θύμα.

………………….

Παλιο-γουρούνι! Δέρνει κι άλλον μεροκαματιάρη και υποστηρίζει τον κουστουμαρισμένο. Τώρα θα σου δείξω εγώ!

…………………

Καλέ, ουάου, τι ωραία, πέφτει ξύλο. Κάτσε να τραβήξω με το κινητό να κάνω την Σούζι να σκάσει που δεν ήρθε μαζί μου.

…………………

Μπράβο παλικάρι μου! Μπράβο λέοντα μου! Λιάνισε τον ξένο που μας παίρνει τα λεφτά και πουλάει ναρκωτικά! Ε ρε Χούντα που μας χρειάζεται! Αυτήν θα μας σώσει από δαύτους.

…………………

Τι να πω, ήταν γεμάτη η μέρα. Συνέλαβα έναν αράπη που τελικά ήταν θύμα κατάχρασης, πήδηξα ένα γκομενάκι που σε 10 λεπτά έβγαλε πόρισμα ότι είναι γκαστρωμένο και πρέπει να το παντρευτώ, μπαγλαρώσανε έναν μεγαλομέτοχο στο αεροδρόμιο, κάποιος έριξε μολότοφ μπροστά στο Τμήμα και παραλίγο να κάψει ζωντανό έναν γέρο που ήρθε να μου δώσει συγχαρητήρια. Πολλά για μια απλή περιπολία, δε νομίζετε;

Όχι ρε γαμώτο, έπεσε σιρόπι από το ντόνατ πάνω στην στολή. Φτου σου ρε πούστη!

Edited by roriconfan

:clap: :clap: :clap: :clap: Πολυ καλο και φωτογραφιζει τελια μερος της ελληνικης πραγματικοτητας!!!!

Guest roriconfan

Βασικά της Αμερικάνικης φωτογραφίζει περισσότερο, καθώς σχεδόν όλα είναι δανεισμένα από αλλού. Αλλά οου γουέλ, οικειοποιηθήκαμε και τις ξενικές αηδίες.

Πολύ καλή φάση. Έξυπνο. :thmbup:

Όλες οι οπτικές γωνίες και οι σκέψεις είναι πολύ ζωντανές.

• 2 weeks later...

Μου άρεσε η ιδέα, οι διάφορες οπτικές γωνίες, ο συνδυασμός τους και το τέλος.

Δε μου άρεσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι λέξεις (και τα λόγια) δεν ταίριαζαν σε αυτόν που τα έλεγε (π.χ. κανείς δεν παραδέχεται ότι είναι θύτης, ότι είναι σαβουρογάμης ή ότι έχει ψευτο-φίλες)

• 2 months later...

Αυτό είχε περισσότερη πλάκα από τα (ΜΠΙΠ)!

Ακριβώς γιατί όπως είπαν άλλοι πριν από μένα, βλέπουμε διάφορες ομοίως υποκριτικές οπτικές γωνίες κι όχι κάποιον να σχολιάζει την υποκρισία απέξω.

Guest roriconfan

Βλέπω ότι σας άρεσε αλλά δε μου έρχεται η θεία έμπνευση για συνέχεια. Αποκαλύπτει πολλές υποκρισίες μαζομένες και το πηγάδι στερεύει γρήγορα με κάτι τέτοια.

Bασικα καπου εγραψες οτι ειναι δειγμα αμερικανιάς... Μπα μια χαρα ελληνάρας ειναι αυτος (αυτοι) που σκεφτονται. Μπαμ Ελληναριό. Θα μου πεις μπορει να Αμερικανοποιηθήκαμε επαρκώς. Ισως.

Καλη ιστορια με "σκεψεις/κλισε" του Έλληνα (δεν ξερω του συγχρονου, ίσως 10 χρονια πιο πισω μιας και εχω δηλωσει απων απο τον κοσμο σε αυτα τα χρονια)

Οσο για τη συνεχεια...βρες εναν μπατσο/ιμο/γκομενακι/παππου να στη διηγηθει. :lol: :lol: