Jump to content

Ο Βυζομάστορας

ntoing

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: ntoing

Είδος: (Διδακτική Τρομάρα)

Βία; (Ναι)

Σεξ; (Σας λυπήθηκα και το παρέλειψα)

Αριθμός Λέξεων: 1.104

Αυτοτελής; (Ξέρω 'γω; )

Σχόλια: (Μπρρρρρρρρ...)

Ο Βυζομάστορας

Είχε φτάσει αισίως τα 48. Αισίως... ε, λίγες ρυτίδες στο μέτωπο, λίγα παραπάνω κιλάκια, χαλάρωση στο προγούλι, καμιά ραγάδα και δυο τεράστια πεσμένα βυζιά. Όλα είχαν ψιλογλιτώσει το σκαμπανέβασμα αλλά όχι τα βυζιά. Μπορούσε να γίνει 150 ολόκληρα κιλά μέσα σε λίγους μήνες με ελάχιστη προσπάθεια και να κατέβει πάλι στα 50 με λίγη παραπάνω, χωρίς όμως γρατζουνιά...ε...ραγάδα δηλαδή. Αλλά το βυζί, πήγε ο θεός και το 'φτιαξε λες από βαμβάκι. Τι αντλίες, τι ειδικά σουτιέν, τι γυμναστικές, τίποτα. Την κατιούσα αυτό. Πήρε την κάρτα του και την ξανακοίταξε. Ήξερε ότι θα της κόστιζε μια περιουσία αλλά ήταν αδύνατο να τον αποφύγει άλλο. Οι φίλες της μπορεί να έμοιαζαν πια με γριές καρακάξες αλλά ο Βυζοκράτορας – όπως τον αποκαλούσαν μεταξύ τους – είχε κάνει θαύματα. “Και πώς παρακαλώ;” Όσο και να τις ρώταγε, καμιά δεν έδινε ευθεία απάντηση. Ας λέγανε ρε παιδάκι μου, τρία κιλά σιλικόνη. Ας λέγανε δύο ώρες πλαστική. Ας λέγανε έστω πετσόκομμα. Όλα θα τα δεχόταν. Αλλά τίποτα. Νάδα. Άσχετες. Ή μάλλον....ηλιθιωδώς μυστηριώδεις και περιέργως ολιγομίλητες. Για πρώτη φορά στα χρονικά, εκείνες που έπαιρναν ένα ασήμαντο κουτσομπολιό και του άλλαζαν τον αδόξαστο μέχρι να εξαντλήσουν πάνω του τη θεωρία του χάους, τώρα μόκο. Μόνο για το κόστος της είπαν. Ότι κοστίζει ακριβά. Σχεδόν μια περιουσία. Αυτές που ήταν ικανές να ξοδέψουν μύρια σε ένα τόσο δα σκατουλάκι, αυτές που πήγαιναν στην άλλη άκρη της γης για ένα ζευγάρι κωλοπάπουτσα, τώρα το μόνο που συζητούσαν ήταν το κόστος μιας μικροεπέμβασης. Τις αγνόησε. Και τι να πει πια μαζί τους; Λες και αντάλλαξαν τον όποιο εγκέφαλό τους με βυζιά. Λες και όλες ήρθαν αντιμέτωπες με τον ίδιο ληστή “το μυαλό σου ή τα βυζιά σου”; Λοβοτομημένες εντελώς. Ή μάλλον, βυζοτομημένες. Η Σούλα δεν ήταν καρμίρω. Το αποφάσισε. Θα τα έσκαγε. Έκλεισε ραντεβού. Με τα χίλια ζόρια την έβαλαν για τον επόμενο μήνα στις 8. Που της φάνηκε πως άργησε όσο 8 ολόκληροι μήνες. Και τα βυζιά της όλο και τα ένιωθε να πέφτουν.

Κάθισε στη μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα και μέχρι να ακούσει το όνομά της, δεν έλεγε να πάρει τα μάτια της από τη γραμματέα του γιατρού. Ντύσιμο δυτικών προαστίων, νυχάκι πειραιώτικο, μαλλί κερατσινίου. Β' γκόμενα εν ολίγης. Αλλά το βυζί τζετ σετ. Τέτοιο το 'θελε. Θα πλήρωνε όσο όσο. Μετά το διαζύγιο είχε όλα τα λεφτά του “συγχωρεμένου” για την πάρτη της. Και θα τα χρησιμοποιούσε μέχρι τελευταίας δεκάρας για τον εαυτό της. Έτσι, για αλλαγή.

Η μικρή, της έκανε νόημα να περάσει. Στάθηκε, σήκωσε με τουπέ ψηλά τη μύτη, ακολούθησαν οι ώμοι και προς στιγμήν θα 'λεγες πως ανεπαίσθητα έκαναν μια προσπάθεια και τα πεσμένα βυζιά της. Η μικρή πάντως δεν είδε τίποτα.

Η πόρτα του ιατρείου ήταν μισάνοιχτη. Μια πολυθρόνα γυρισμένη προς το μεγάλο παράθυρο κι ένα χέρι να εξέχει κρατώντας το μεγάλο χοντρό πούρο που κρατάνε συνήθως αυτοί που σκοπεύουν να στα πάρουν χοντρά. Και η Σούλα να κάθεται εκεί στην πόρτα και να ξέρει πως κάτι δεν πάει καλά, σαν τις ταινίες που δεν βλέπεις κανέναν να κάθεται, άντε το πολύ μια τούφα ή ένα καπέλο και όταν γυρίσει η πολυθρόνα είσαι σχεδόν σίγουρη ότι θα δεις ένα ξεκοιλιασμένο πτώμα, ένα τέρας ή στην καλύτερη, ένα μέλος της Μαφίας να σε σημαδεύει στην καρδιά.

Τα δάχτυλά του, όπως φαίνονταν από μακριά, ήταν αποστεωμένα, ασυνήθιστα μακριά και τα νύχια ξεπερνούσαν τα δικά της σε μήκος. Περισσότερο με γριάς έμοιαζαν παρά με γιατρού και μάλιστα πλαστικού. Άρχισε να νιώθει κάπως περίεργα. Γενικά η “αύρα” του ιατρείου όπως θα έλεγε και αυτή η ηλίθια που πλήρωσε για να της ισιώσει το φενγκ σούι στο σπίτι, ήταν... τγε τγε αγνητική.

- Γεια σου Σούλα.

- Γεια σας...

- Γνωρίζεις Σούλα την θεωρία της Σχετικότητας;

- Ο...όχι... εγώ ήρθα για...

- Σκασμός!

- Μα...πώς τολμάτε...

- Σκασμός είπα!

Ήθελε να φύγει αλλά από περιέργεια και μόνο, έστω να δει τη φάτσα του ή για να ακούσει τι είχε να της πει, έμεινε στη θέση της. Που και να προσπαθούσε να κουνηθεί θα ήταν αδύνατο. Εκείνος συνέχισε να κρύβεται πίσω από την πολυθρόνα.

- Η θεωρία της Σχετικότητας, μικρή και ασήμαντη Σούλα, που δεν βλέπεις πέρα από τα βυζιά σου ή για να είμαι πιο ακριβής, που θα ήθελες να μη βλέπεις πέρα από τα βυζιά σου, η θεωρία της Σχετικότητας λοιπόν, μας λέει πως η ενέργεια και η μάζα είναι ισοδύναμες. Ή θα έπρεπε να είναι, σε ένα ιδανικό σύμπαν που σίγουρα δεν είναι το δικό σου και ειδικά, των βυζιών σου.

- Εεε... και;

- Και; Δηλαδή έχεις καταλάβει τη θεωρία και περιμένεις και το συμπέρασμα; Χαχαχα!

Η Σούλα πλέον είχε καταλάβει πως δεν είχε δύναμη να μετακινηθεί. Μια ορατή πλέον σκοτεινή αύρα, κάτι σαν καπνός αλλά πιο βελούδινο, την είχε καταλάβει χαϊδεύοντας ξεδιάντροπα το σώμα της και σφίγγοντας όλο και περισσότερο το λαιμό της.

- Σε ένα ρεαλιστικό σύμπαν λοιπόν, αυτό που λείπει από το σώμα σου είναι η ανάλογη ενέργεια για να στηρίξει τη μάζα σου που όπως φαίνεται αρχίζει και παραδίδεται σε μία άλλη θεωρία, εξίσου σημαντική αλλά άγνωστη στο ξανθό μυαλό σου, τη θεωρία της βαρύτητας...

Ο Βυζομάστορας έκλεισε απότομα τα σιχαμένα του δάχτυλα συνθλίβοντας στη γροθιά του το πούρο και πετώντας τα σπασμένα κομμάτια. Σήκωσε το χέρι ψηλά με ανοιχτά δάχτυλα. Φάνηκε ένα εξίσου αποστεωμένο χέρι με ένα κοκαλιάρικο μπράτσο σχεδόν παράταιρο μέσα στο φαρδύ μανίκι που το περίκλυε. Η ατμόσφαιρα μύρισε έντονα γάλα.

- Είσαι διατεθειμένη να πληρώσεις ακριβά; Να πονέσεις; Πολύ; Και αυτό δεν είναι καθόλου σχετικό σε πληροφορώ... αλλά θα αξίζει!

Δεν μπορούσε να βγάλει άχνα. Νόμιζε ότι θα πνιγεί από το σφίξιμο ενώ ένιωθε ότι τα πόδια της δεν ακουμπούσαν πια στο πάτωμα... Ήθελε να φύγει αλλά ήξερε πως ήταν πια αργά...

- Η θεωρία της Σχετικότητας όμως, έχει να μας πει και άλλα σημαντικά πράγματα Σούλα. Ότι για παράδειγμα, ακόμη κι εσύ είσαι σχετική. Ότι δεν είναι απαραίτητο αυτά τα δύο θεϊκά βυζιά που θα βλέπουν όλοι να κυκλοφορούν κολλημένα πάνω σε μια Σούλα θα ανήκουν ντε και καλά στη συγκεκριμένη Σούλα. Μια οποιαδήποτε Σούλα μας κάνει, αρκεί να έχει τα κατάλληλα βυζιά και κυρίως να τραβούν την προσοχή... αυτό δεν ζήταγες κι εσύ; Παραδέξου το! Εγώ απλά μεταφράζω επιθυμίες. Αρκεί κάποια να ζητά την προσοχή όλων στο λάθος σημείο και εγώ απλά είμαι εδώ για να αφαιρέσω τα περιττά...

Ούτε να ουρλιάξει δεν κατάφερε. Ο τοίχος σκίστηκε και μία γιγάντια ρόγα με τρεις σειρές δόντια φάνηκε να κροταλίζει από τη χαραμάδα.

- Δεν υπάρχει λόγος να αντιστέκεσαι, μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα δε θα νιώσεις τίποτα. Το Βυζί Της Ζωής θα σε απαλλάξει για πάντα από τον περιττό εαυτό σου. Σε λίγο η νέα Σούλα θα τραβά την προσοχή όλων στο μοναδικό σημείο που επιθυμούσε. Τα βυζιά. Που αυτά, δεν θα είναι καθόλου σχετικά... θα είναι τα Απόλυτα Βυζιά!

Με γειές...

Edited by ntoing

Τί ἀπαίσια ἱστορία εἶν' αὐτή; Ἀνατρίχιασα σύγκορμος! Σύντομη καὶ περιεκτική, ἡ ἱστορία σου πέρασε στὸ μεδούλι μου. Τί ἄλλο νὰ πῶ; Ὑποκλίνομαι!

Τί ἀπαίσια ἱστορία εἶν' αὐτή; Ἀνατρίχιασα σύγκορμος! Σύντομη καὶ περιεκτική, ἡ ἱστορία σου πέρασε στὸ μεδούλι μου. Τί ἄλλο νὰ πῶ; Ὑποκλίνομαι!

:D

Ωραίο χιούμορ, τέλεια εκτέλεση αλλά παραμένω υπέρ της πλαστικής! (ευτυχώς που είμαι άντρας)

Edited by Solonor

Αδύνατον να αντισταθώ να μη διαβάσω μια ιστορία με τέτοιο τίτλο!

Από την αρχή μέχρι το τέλος, η γλώσσα και ο τρόπος προσέγγισης προσδίδουν ένα χιουμοριστικό στοιχείο και κάνουν την ανάγνωση της ιστορίας μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Με διασκέδασε πολύ η αντιδιαστολή θεωρίας της σχετικότητας και βαρύτητας, αν και με απογοήτευσε η απλοϊκή ερμηνεία της σχετικότητας. Βρήκα δυό ορθογραφικά (περίκλειε, εν ολίγοις) και έχω μείνει με την απορία: Τελικά ήταν Βυζομάστορας ή Βυζοκράτορας; (σκορ 1-1)

Ευχαριστώ για το ευχάριστο διάλειμμα!

(Αναρωτιέμαι τώρα, μήπως αυτή η διασκεδαστική ιστοριούλα είναι για τις γυναίκες ιστορία τρόμου!)

Solonor, ευχαριστώ και επειδή σε συμπαθώ δε σου χαλάω τη φαντασίωση... on second thought, θέλεις να μάθεις πώς ακριβώς μπαίνει η σιλικόνη; :obsession:

Tetartos, πολύ γλυκό εκ μέρους σου να μου γράψεις τόσα, χίλια ευχαριστώ. Όσο για τα ορθογραφικά δεν είχα spellchecker στο λαπτόπι και για τη "ρηχότητα" της θεωρίας μάλλον έφταιγε ότι την έγραψα σε λίγα λεπτά και πέρασα πολύ καλά για να κάτσω να εμβαθύνω. Ευχαριστώ πολύ! :)

• 1 year later...

Εγώ δεν κατάλαβα μάλλον θα φταίει το ξανθό :tease: τις ξερίζωσε τα βυζιά και της έβαλε τα βυζια μιας άλλης 'η τί? Πάνβτως ότι και αν ήταν ήταν ανατριχιαστικό! Ποτέ μα ποτέ δεν θα πάω σε αυτόν τον γιατρό. Καρτούλα έχουμε?:mf_sherlock:

Ζήτω η Σούλα....... :thmbup:

Περίεργο ανάγνωσμα. Με αφήσε με μία περίεργη έκφραση στο τέλος.

Νομίζω ότι

της έκανε πλύση εγκεφάλου/έκλεψε τη συνείδησή της ΣΥΝ της ανόρθωσε το στήθος. Κάτι τέτοιο.

.

Ανάλαφρα γραμμένο, διαβάζεται ευχάριστα, όμως πολύ βιαστικό το τέλος και η σχετικότητα... λίγο άσχετη...

Ω, ο τίτλος...! Δεν μπορεί να μείνει αδιάβαστο...

Γρήγορο και αστείο, διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Το τέλος, όντως, είναι λιγάκι ασαφές.

Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξέρω τι ακριβώς έγινε στο τέλος. :cold: Πάντως και πολύ καλό δεν ήταν. (Εdit: Αυτό που της συνέβη εννοώ, όχι η ιστορία).

Αν και υποψιάζομαι

[...] Λες και αντάλλαξαν τον όποιο εγκέφαλό τους με βυζιά.

Να, κάτι τέτοιες ιστορίες διαβάζω και χαίρομαι που δεν έχω τόσα λεφτά για να μπω στον πειρασμό. :lol:

Αυτό πάντως πολύ μου άρεσε:

Για πρώτη φορά στα χρονικά, εκείνες που έπαιρναν ένα ασήμαντο κουτσομπολιό και του άλλαζαν τον αδόξαστο μέχρι να εξαντλήσουν πάνω του τη θεωρία του χάους, τώρα μόκο.

Edited by Tiessa

Να πω ότι τρόμαξα ή ότι με ενθουσίασε μάλλον ψέματα θα πω... Ήταν έξυπνη βέβαια και είχε χιούμορ από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι γλωσσικές σου επιλογές ήταν ιδιαίτερα ταιριαστές με το όλο στιλ και μπράβο σ αυτό... Λίγο το βιάστηκες, μα εγώ ειδικά δεν μπορώ να σε κατηγορήσω γι αυτό καθώς οι περισσότερες ιστορίες μου έχουν ένα βιαστικό τέλος... Ελπίζω να δω περισσότερα από σένα. Καλή συνέχεια. ;)