Jump to content

Το γεράκι.

Solonor

Recommended Posts

Thnx για τα σχόλια Νώντα (Και Γιάννη 3 μήνες μετά), σειρά μου αύριο μόλις πάω μαγαζί ;-)

• 4 weeks later...

Με συγκίνησε πολύ, παρόλο που γενικώς δεν με "πιάνουν" τέτοια θέματα, ίσως λόγω έλειψης βιωματικής εμπειρίας. Αλλά πραγματικά, κύλησε αβίαστα από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να βαρεθώ και χωρίς να σκαλώσω. Η γραφή ήταν ταξιδιάρικη, πράγματι λες και βρισκόσουνα κι εσύ σε μια γωνιά. Παρόλο που η ηρωϊκή φαντασία δεν είναι πολύ του γούστου μου, αυτή εδώ με κέρδισε. Δεν φανταζόμουν πως μπορούσε να ζωντανέψει τόσο πολύ ένα "τραγούδι". Μπορεί να μην έδωσες τους στίχους, αλλά αυτό για μένα ήταν και το μεγαλύτερο επίτευγμα της ιστορίας, πως η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε καν να συνθέσεις εσύ ένα τραγούδι, που στο κάτω κάτω, μάλλον θα "έχανε" μπροστά σε όσα είχαν προηγηθεί. Μπράβο!:thmbup:

Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και το συναίσθημα που δίνεις στην ιστορία. Με άγγιξε πολύ. Ανυπομονούσα να δω ποιο είναι τελικά το τραγούδι που θέλει ο Πρίγκηπας αν και νομίζω -πάντα ως ταπεινή αναγνώστρια- ότι άργησες λίγο να το δώσεις. Όπως και να' χει είναι πολύ καλή ιστορία!thmbup.gif

• 6 months later...
  • 5 months later...

Αν και έχει περάσει πάνω από χρόνος από την δημοσίευση, τώρα κατάφερα να το διαβάσω, οπότε ας πω και δυο λόγια κι εγώ....

Πρώτα από όλα η συγκίνηση ήταν αρκετή, (I'm in that club too.) ναι μου θύμισε ταινίες με Βίκινγκ, αλλά... δεν ήταν τόσο στερεοτυπικό.

και επειδή, δεν έχω κάτι άλλο να πω, γιατί κάποια πράγματα απλά τα νιώθεις, ας το αφήσω εδώ.

:beer:Some mead will make this story all the more complete....

Thnx για τα σχόλια!

Μετά από αυτή την ιστορία νομίζω πως πήρα την κάτω βόλτα κι άρχισα να γράφω για κτηνοβασίες, βασανιστήρια, αιματηρές ανθρωποθυσίες και κανιβαλισμούς!

• 2 weeks later...

Απίστευτη ιστορία, Solonor!

Όμορφη και αβίαστη γραφή, ωραίες περιγραφές, ατμοσφαιρική μεταφορά της σκηνής και φυσικά, πολύ συγκινητική!

Με κέρδισε, παρ'ότι δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στην ηρωική φαντασία (αν εξαιρέσεις Τόλκιν και Παολίνι)!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, λοιπόν, και εις ανώτερα!