Arachnida Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 Ευχαριστώ και για τα υπόλοιπα σχόλια, λυπάμαι αν σας ταλαιπώρησα στην ανάγνωση. Ανεβάζω και λίγο artwork για την ιστορία. Τα σχέδια είναι της Αγγελικής Σχοινά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βρασίδας Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 (edited) Η αληθεια ειναι πως κουραστηκα να το διαβασω, αν και προσωπικα μου αρεσει το χειρογραφο (κι εγω τον ιδιο τροπο γραφης προτιμω). Αλλα η εναλλαγή εικονων στον υπολογιστη μου εκατσε καπως βαρια Ειναι ενα πολυ ομορφο παραμυθι, πιστεψα οτι και με τον τροπο που θα το διαβαζα, αλλα και λογω μεγεθους θα με ζόριζε, αλλα κατεβηκε ανετα, νερακι που λενε. Το μονο που περιμενα περισσοτερο ειναι να μαθω για τον ... πυργο με τα τραπουλοχαρτα κατι παραπανω. Γιατι τον φτιαχνει, πως ξεκινησε, τετοια... Αλλα και παλι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, νομιζω ενα παραμύθι πρεπει να βαζει και τη φαντασια να δουλεψει. Δεν ειναι η προτιμηση μου τα παραμύθια σαφως, αλλα οποιοδήποτε κείμενο που διαβαζεται τοσο εύκολα δεν μπορει παρα να ειναι καλο. Ασε που προσωπικα θεωρώ πολυ πιο δυσκολο να γραψεις μια φανταστική ιστορία ή ένα παραμύθι παρα μια ιστορία τρομου (εγω οταν μια και μονη φορα ... αποπειραθηκα μου βγηκε κατι σε σπλατερ με τα ξωτικα του παραμυθιου να...ξεκοιλιαζονται μεταξύ τους...τελος παντων) Edited June 1, 2009 by Βρασίδας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts