Guest roriconfan Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Ωραίες όλες οι παρατηρήσεις, αλλά κάτι μου λέει ότι δε διάβασες προσεκτικά το κείμενο πρις τις διατυπώσεις.α) το λέει και ο ίδιος ότι ήταν ηλίθιο β) δεν είμαι τόσο σίγουρος. Επειδή μετά το Β' παγκόσμιο που δεν είχαμε πόλεμο δεν την είδα να μένει στάσιμη... γ) δες από πάνω. δ) Μερικοί αιώνες δράσης και κάτι χιλιετίες εμπειρίας αρκούν νομίζω ε) το σχέδιο το κατέβασε ενώ βρισκόταν σε τρελοκομείο... Αμ να τι έχασα. Ήταν άπειρος στα α, β, γ, έμπειρος στο δ και τρελός στο ε. Δεν ξέρω πόσο σωστά / πειστικά δικαιολογήθηκε η μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βρασίδας Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Απολαυσα την ιστορια. Απολαυσα και μια σκεψη με τους παπαδες να καινε τα σινεμα σε περιπτωση μεταφορας της στον Κινηματογραφο με την "βλασφημία" του δημιουργου :tongue: :tongue: :tongue: Ηταν μια πανέξυπνη ιδέα, και νομιζω σε ενα διήγημα μεγαλύτερου "μήκους" θα με κρατουσε το ίδιο καθηλωμένο. Ίσως ακόμα και σε αυτοτελείς συνέχειες. Απο καποια στιγμή και μετα η ανάλυση γεγονότων , εποχών, καταστάσεων αρχίζει και "γκαζώνει" και περνάει απο μπροστά μας πολύ γρήγορα, ίσως το μοναδικό σημειο που θα έλεγα οτι με χάλασε, αλλα αυτό απλα επειδη θα ήθελα να εχω περισσότερο να διαβάσω. Νομιζω παντως πως δεν ήταν αναγκη να διαλυθει ολος ο πλανήτης για να "αυτοκτονήσει" ο ήρωας, εκτος αν αυτο αποτελεί προϊον μιας σκέψης για "περαιτέρω" εκμετάλλευση σε καποια "συνέχεια" της ιστορίας. Ασε που νομίζω οτι με την έκρηξη μονο οι κατσαρίδες και οι ... Βρασίδες θα γλυτωναν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Απολαυσα την ιστορια. Απολαυσα και μια σκεψη με τους παπαδες να καινε τα σινεμα σε περιπτωση μεταφορας της στον Κινηματογραφο με την "βλασφημία" του δημιουργου :tongue: :tongue: :tongue: Ηταν μια πανέξυπνη ιδέα, και νομιζω σε ενα διήγημα μεγαλύτερου "μήκους" θα με κρατουσε το ίδιο καθηλωμένο. Ίσως ακόμα και σε αυτοτελείς συνέχειες. Απο καποια στιγμή και μετα η ανάλυση γεγονότων , εποχών, καταστάσεων αρχίζει και "γκαζώνει" και περνάει απο μπροστά μας πολύ γρήγορα, ίσως το μοναδικό σημειο που θα έλεγα οτι με χάλασε, αλλα αυτό απλα επειδη θα ήθελα να εχω περισσότερο να διαβάσω. Νομιζω παντως πως δεν ήταν αναγκη να διαλυθει ολος ο πλανήτης για να "αυτοκτονήσει" ο ήρωας, εκτος αν αυτο αποτελεί προϊον μιας σκέψης για "περαιτέρω" εκμετάλλευση σε καποια "συνέχεια" της ιστορίας. Ασε που νομίζω οτι με την έκρηξη μονο οι κατσαρίδες και οι ... Βρασίδες θα γλυτωναν Ευχαριστώ για τα σχόλιά σου. Αν ο ήρωας πάντως είναι μεγαλομανής, φαντάζομαι ότι θα θέλει να φύγει με ένα bang. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts