Nienor Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Χαρά στο κουράγιο σου να ψάξεις και ελπίζω να μην πήγε χαμένος ο χρόνος σου! Ποτέ δεν είναι χαμένος αυτός ο χρόνος, κύριος Και εποικοδομητικός είναι και τον ευχαριστιέμαι πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Τέλος, μου είναι σαφές ότι το όνομα Αχάσβερ δεν το ξέρει (σχεδόν) κανείς. Χτυπιέμαι που δεν το κοίταξα νωρίτερα. Από τους αγαπημένους μου μύθους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Ωραία ιστορία! Να πώ απο τώρα οτι δεν μου άρεσε το τέλος. Εως εκεί έβλεπα μια γαμάτη ιστορία τρόμου η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη. Το τέλος δεν την κατέστρεψε μεν, απλά δεν με ευχαρίστησε. Πλήν του τέλος όμως, είναι πολύ καλή και δεν έχω κάτι σπουδαίο να σχολιάσω. Congrats! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Μου αρέσει το εύρημα του ημερολογίου. Είναι πολύ καλό για να καλύψει τα μεγάλα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στα γεγονότα. Μερικές από τις ημερομηνίες τις έπιασα σχετικά νωρίς, όχι όλες είναι η αλήθεια. Μάλλον δεν έχω να προσθέσω τίποτα ιδιαίτερο. Με έχουν καλύψει όλοι οι προηγούμενοι. Δεν μου άρεσε το τέλος, ούτε ως τέλος ούτε ως εξήγηση. Θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον αν είχαμε μια συνέχεια με τα δυο πλάσματα πλέον πάνω στη Γη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία, μου άρεσαν τα κρυμμένα easter eggs (νομίζω έπιασα αρκετά) και ούτε το τέλος με ενόχλησε καθόλου. Εντάξει, μου φάνηκε λίγο κλισέ η έκφραση «καρκίνος της ανθρωπότητας» αλλά τη χρησιμοποιείς πολύ έξυπνα. Μπράβο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βρασίδας Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Τωρα μολις τη διαβασα. Μου αρεσει παρα πολυ η πλοκή ιστοριών σε στυλ "ημερολογίου" κι ετσι , αφου ηταν και καλογραμμενη και με εβαζε στο τριπακι να θελω να ξερω τι θα γινει μετα εφτασα στο τελος. Δεν θα πω οτι απογοητεύτηκα, αλλα δεν ξερω περιμενα κατι πιο "γήινο" και πιο αρχεγονο, πιο τρομακτικο. Ή ακομα να με αφησεις με την απορία. Ναι να με αφησεις να παρακαλάω να δω τι γινεται στο ... β' μερος , κι ας μην υπαρχει. Ε,ναι βιτσια εχω το ξερω... Εγω παντως παρα τις ομοιοτητες με Χαϊλαντερ οπως ειπαν τα παιδια, ψιλοταυτιστηκα με τον ήρωα μεχρι το σημειο που αρχιζει να ξεκοιλιαζει γυναικες (ομολογώ εκει ψιλοξενέρωσα). Για τα παραδοξα που δεν εξηγουνται δεν την ψαχνω πάντα (πχ ημερολόγιο 1000 ετών) εφ' όσον δεν με αφήνει το κείμενο να σκεφτω κατι τετοιο και με τραβαει "διαβασε παρακατω να δουμε που το παει". Παντως πιστεύω ότι οταν το δουλέψεις χωρίς τους περιορισμους χώρου, όρων διαγωνισμου κτλ (και φυσικα αν θελεις να το δουλέψεις ξανα) θα βγει μια πολυ δυνατη ιστορια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts