Jump to content

Τηλεδιαφήμιση 2

Recommended Posts

Guest roriconfan

Είδος: Κωμικό σκετσάκι με λίγο σου-φου

Σεξ/Βια: Υπονοούμενο νοητικό σεξ...

Λέξεις: 580

Σχόλια: Όταν βαριέται ο άνθρωπος...

Τηλεδιαφήμιση 2

«Αγάπηηη! Θέλω γούνα!»

«Κι εγώ θέλω το Neon Glow Jacket. Σκάσε μου 500 να το πάρω.»

«Κι εμένα μόνο 6000 για την μινγκ.»

«Καλά, έχετε τρελαθεί; Με τι λεφτά να σας τα πάρω; Η σαπουνόφουσκα στο Κλεφτιστήριο μας τα πήρε σχεδόν όλα.»

«Ναι αλλά εγώ θέλω μινγκ!»

«Κι εγώ Neon Glow!»

«Ε, δουλέψτε και βγάλτε λεφτά να τα πάρετε. Τι με πρήζετε εμένα για τα τερτίπια σας;»

«Ναι, καλά, όταν εσύ έδωσες 2000 για εκείνο το όργανο εκγύμνασης, καλά ήταν;»

«Αυτό ήταν απαραίτητο! Το χρειαζόμουνα για να κάνω σφριγηλό σώμα σαν τον τύπο που το διαφήμιζε.»

«Ναι, και τώρα το έχεις για να κρεμάς ρούχα.»

«Τι μιλάς κι εσύ; Δε σου πήρα το ρουκετο-πατίνι πριν μερικούς μήνες;»

«Θέλω μινγκ!»

«Ναι αλλά το Neon Glow θα με κάνει κουλ!»

«Και το ρουκετο-πατίνι είπες ότι θα σε κάνει κουλ, γι’αυτό σου το πήρα.»

«Αυτό είναι της εποχής του Νώε πλέον. Τώρα τα Neon Glow είναι στην μόδα.»

«Α, μάλιστα, και σε λίγους μήνες θα με πρήζεις να σου πάρω κάτι άλλο δηλαδή; Πεταμένα λεφτά είναι.»

«Θέλω μινγκ!»

«Άντε ρε μπαμπά, τι γίνεσαι κακός τώρα, όλα τα αγόρια στο σχολείο θα τους πάρουνε οι δικοί τους. Εσύ γιατί να μη μου πάρεις;»

«Γιατί δεν είμαι οι άλλοι.»

«Θα είμαι μέρος της παρέας. Δε θέλεις ο γιος σου να είναι κουλ; Θα με κάνεις ρεζίλι αν δεν ξεχωρίζω με το Jacket.»

«Αφού όλοι θα το φοράνε, τότε πως θα ξεχωρίζεις; Ας είσαι ο μόνος που δε θα το έχεις και θα ξεχωρίζεις αμέσως. Και θα είναι και δωρεάν.»

«Θέλεις να με λένε κιτς κι εσένα φτηνιάρη; Άντε πάρε μου ρε μπαμπά! Όταν εσύ αγόρασες εκείνο το σετ τριχοφυΐας, καλά ήταν;»

«Το χρειαζόμουν για να βγάλω μαλλί και να νοιώσω καλύτερα.»

«Ναι, και το παράτησες και σου έπεσε και αυτό που είχες.»

«Θέλω μινγκ!»

«Ε, πάψε κι εσύ! Δεν έχω λεφτά ούτε για σένα, ούτε για σένα. Τι δε καταλαβαίνετε;»

«Μα δε θέλεις η γυναικούλα σου να είναι όμορφη σαν αυτήν την γυναίκα, φορώντας τη γούνα;»

«Ε, τι μου βάζεις τσιπάκι τηλεδιαφημίσεων χωρίς να ρωτάς; Ε! … Ώπα! Τι θεουλομάνουλο είναι αυτό;»

«Έτσι θα γίνω κι εγώ αν φοράω τη γούνα. Οι ραγάδες και η φλεβίτιδα θα εξαφανιστούνε δια μαγείας και θα γίνω μοντέλο σαν αυτήν.»

«Να μπαμπά, κοίτα πώς θα είμαι κι εγώ με το Jacket.»

«Πω-πω-πω, τι κολασμένα πιπίνια που το φοράνε!»

«Λοιπόν; Θα μας τα αγοράσεις;»

«Αφού είναι να γίνετε τόσο όμορφοι…»

«…Και κουλ!»

«…Και αυτό… Θα σας τα πάρω.»

«Αχ, σ’αγαπάω αντρούλη μου. Αν δε μου την αγόραζες, δε θα σ’αγαπούσα!»

«Μπράβο ρε μπαμπά! Είσαι και πολύ πρώτος όταν μου αγοράζεις ότι θέλω! Σ’αγαπάω και εσένα, και το πορτοφόλι σου.»

«Μόνο που θα χρειαστεί να αποσύρω τις καταθέσεις μας από την entrapeza για να τα αγοράσουμε. Ας ελπίσουμε ότι δε θα έχουμε άλλα ανύποπτα έξοδα αλλιώς φαλιρίσαμε.»

«Έλα μωρέ, τι κι αν το Jacket φορτίζει με κάτι Κιλοβατώρες για να λάμπει; Τρίχες έξοδα.»

«Ναι, και τι αν πρέπει να μου αγοράσεις και μερικά κοσμήματα για να πάνε ασορτί με τη γούνα; Αφού θα είμαι όμορφη, τι τα θέλουμε τα λεφτά;»

«Και κουλ! Το να είσαι κουλ είναι καλύτερο από το να μην έχεις λεφτά να ζήσεις… Μπαμπά, μ’ακούς;»

«Αντρούλη μου, ακόμα τις τηλεδιαφημίσεις κοιτάς;»

«Πω-πω-πω, τι μανούλια και πιπίνια είναι τούτα; Σωστή τσόντα…»

[ ΚΑΛΟ SHOPPING THERAPY ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΧΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ… ]

Edited by roriconfan