aScannerDarkly Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 Ακολούθησε το αφεντικό του. Το τι έκανε μετά, δεν το ξέρω. Κάνεις attach file και ανεβάζεις το αρχείο σου σε ό,τι μορφή θέλεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKANTHI Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Kαι πώς το κάνης αυτό?? Η έλλειψης μου δεν περιορίζονται μόνο, στην ορθογραφία μου έχω ….έχω… Eπίσης ρωτώ αν σκέπτεσαι -θα σε σκοτώσω !!χωρίς να το πεις στο μυαλό σου όμως μιλάς, τι κανείς??Αντι για αυτό…. -θα σε σκοτώσω!! το σκέφτηκε αλλά δεν μίλησε Αλλάζεις γραμματοσειρά¨?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 Kαι πώς το κάνης αυτό?? Η έλλειψης μου δεν περιορίζονται μόνο, στην ορθογραφία μου έχω ….έχω… Eπίσης ρωτώ αν σκέπτεσαι -θα σε σκοτώσω !!χωρίς να το πεις στο μυαλό σου όμως μιλάς, τι κανείς??Αντι για αυτό…. -θα σε σκοτώσω!! το σκέφτηκε αλλά δεν μίλησε Αλλάζεις γραμματοσειρά¨?? Συγγνώμη, αν θέλεις γράψε το σε παρακαλώ λίγο πιο αναλυτικά, γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKANTHI Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 (edited) Όταν σκέπτεται κάτι ο πρωταγωνιστής σου, παράδειγμα Πουλημένε πώς το γράφεις χωρίς να το επεξήγησης ότι είναι σκέψη, αλλάζεις γραμματοσειρά?? Κάνεις attach file και ανεβάζεις το αρχείο σου σε ό,τι μορφή θέλεις Πώς κανείς όλη αυτήν την διαδικασία ?? Edited December 26, 2010 by NIKANTHI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Το βάζεις με πλάγια γραφή. Δηλαδή έτσι: Πουλημένε σκέφτηκε ο Τζον... Όταν πάλι θέλεις να δείξεις ότι ο πρωταγωνιστής σου μιλάει είναι καλύτερο να βάζεις τα λόγια μέσα στα εισαγωγικά, αντί μετά από παύλα, για να έχει συνέχεια ο λόγος του και να δένει με την ιστορία που διηγείσαι. Δηλαδή έτσι: «και τώρα, τι κάνουμε;» ρώτησε ο Τζον αντί για: - Και τώρα τι κάνουμε; Η διαδικασία για το attach είναι πολύ απλή. Εκεί που γράφεις το μήνυμα σου στο ποστ έχει από κάτω την επιλογή Click To Attach Files Αν πατήσεις εκεί θα σε καθοδηγήσει για το πως θα βάλεις το αρχείο από τον υπολογιστή σου πολύ εύκολα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKANTHI Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 .κατάλαβα ευχαριστώ φίλος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts