Jump to content

Ο Βρασίδας ταξιδεύει

Βρασίδας

Recommended Posts

Την ιστορια αυτη την εγραψα μετα απο την ανταλλαγή... σχολίων μεταξύ των παλιοτερων παιδιών εδώ μέσα για το ... καλοσώρισμά μου. Αφου κατάφερα να σταματησω τα γέλια, απαντάω οπως σας υποσχέθηκα.

Ενα ευχαριστώ σε όλους σας και απο δω.

Όνομα Συγγραφέα:Βρασίδας

Είδος: Φαντασία εντελως. Ελπιζω όχι ... άρρωστη.Και λίγο χιούμορ ελπιζω οχι παρεξηγησιμο.

Βία; Οχι. Δηλαδή παρούσα μερικά επίπεδα παρακάτω...

Σεξ; Εεεεε...ελαφρως υπονοούμενο...

Αριθμός Λέξεων:955

Αυτοτελής; Οχι. Ελπιζω σε πολλες συνεχειες.

Σχόλια: Ευχαριστώ τους χρηστες του φορουμ για το καλοσώρισμα και τις συμβουλες/κατευθύνσεις τους.

- Βρασίδα νομίζω ότι κάπου πήραμε λάθος στροφή.

- Μη φοβάσαι ρε άχρηστε, αφού σου είπα , τον ξέρω το δρόμο με κλειστά μάτια.

Με κλειστά μάτια πήγαμε , με ανοικτές αγκάλες μας περίμεναν στο … κάτω μαγαζί. Γιατί ο δρόμος ήταν αδιέξοδο και στο βάθος όχι κήπος αλλά γκρεμός. Αμ τα ‘θελε ο κώλος μου που εμπιστεύτηκα τον Βρασίδα να οδηγήσει νυχτιάτικα

Συνηθίσαμε πάντως γρήγορα, Δευτέρα-Τετάρτη καζάνια στο τρίτο επίπεδο, Τρίτη-Πέμπτη μαστίγωμα στο τέταρτο, Παρασκευή αλληλοσοδομισμός στην τραπεζαρία και τα Σαββατοκύριακα ρεπό κατά σειρά παλαιότητας, σε δυόμισι αιώνες μάλιστα έχω εξόδου. Όσοι μένουν μέσα αναγκάζονται να βλέπουν σε επανάληψη το «Δυο ξένοι».

Για να μην λέμε και κλισέ, υπάρχουν όμως χειρότερα πράγματα από τα καζάνια και το μαστίγωμα. Ας μη μιλήσουμε για τον σοδομισμό βέβαια…

Όταν φτάσαμε ανακάλυψα ότι μου έλειπαν τρία πράγματα. Το δεξί μου πόδι (μου το δώσανε στο βεστιάριο μόλις μπήκαμε) , το πορτοφόλι μου και ο Βρασίδας. Εδώ και αιώνες δεν έχω δει πουθενά το Βρασίδα και αναρωτιέμαι σε ποιο επίπεδο να τον έχουν ρίξει. Αν και κρίνοντας από τα δικά μου μαρτύρια και την τιμωρία που μου επιβλήθηκε μάλλον πρέπει να τον έχουνε βάλει να σκάβει για νέο επίπεδο ακόμα πιο κάτω….

Φυσικά έχω κάνει και φίλους , και έχω αποκτήσει και τα ανάλογα «κονέ». Προχθές που ήτανε αργία (επέτειος των γενεθλίων του Αττίλα που κέρασε μάλιστα και από έναν ανασκολοπισμένο καλόγερο στον καθένα μας) παίζαμε ποκίτσα ψιλή με δυο αρχιεπισκόπους και τέσσερις δικηγόρους. Κρίμα που δεν μπόρεσε να έρθει ο Πατριάρχης τον γδέρνανε ζωντανό κάτι διάβολοι που κάνανε υπερωρίες. Next time…

Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ανθυποδιάβολο υπηρεσίας και τον Αρχιδιάβολο σιτιστή που μου λύσανε εξ’ αρχής αρκετές απορίες. Μπορώ να πω ότι έχω κι εγώ τα μέσα μου, δε μου λείπει τίποτα δόξα τω Σατανά. Και τίποτα κολασμένες σε καμιά σκοτεινή γωνία, λίγη βαζελίνη τη μέρα του σοδομισμού, πάντα κάτι βρίσκεται. Οι γνωριμίες μετράνε όπως και να το κάνεις. Ο Αρχιδιάβολος άλλωστε συχνά μου λέει ότι «αν δεν ήταν για σένα δεν θα το έκανα, είσαι όμως ο μοναδικός μου φίλος». Συγκινούμαι να τον ακούω να τα λέει αυτά ενώ ανασκαλεύει τα ξύλα να φουντώσει η φωτιά κάτω από το καζάνι μου.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό ψάχνω τον Βρασίδα. Μου λείπει, άσε που δεν πρόλαβα στον προθάλαμο της Κόλασης να τον βρίσω αρκετά για τη στραβομάρα του. Εντάξει, παραδέχομαι ότι μπορεί κάποιος να χάσει το δρόμο και αντί για τη Θήβα να βρεθεί στη Λιβαδειά δεν είναι δύσκολο. Να ξεκινάς όμως για τα Κυπαρίσσια Αρκαδίας και να καταλήγεις σε περιοχή πυρηνικών δοκιμών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ,ε , είναι κάπως αδόκιμο. Κάτι είχα καταλάβει όταν είδα τις πρώτες πολικές αρκούδες αλλά δε μίλησα ο ηλίθιος.

Αλλά κατά βάθος μου λείπει ο Βρασίδας. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε, να κλάψουμε , να υπομείνουμε τα μαρτύριά μας καλύτερα. Άλλωστε η Κόλαση είναι ένα δημοκρατικό μέρος που ο καθένας βασανίζεται , ευθέως ανάλογα με τα αμαρτήματά του. Έστω κι αν δεν ήξερα ότι η Μαιρούλα ήταν 13 χρονών. Φαινόταν τουλάχιστον 14. Και ποιος να φανταστεί ότι η Καίτη ήταν παντρεμένη με αυτόν τον κακάσχημο τον Μητροπολίτη μας; Δεν μου είπε κάτι τέτοιο όταν τη γνώρισα στη μπάρα του «Diamonds and Pearls». Και στο φινάλε κι εγώ ήμουν παντρεμένος.

Ε, ε, αυτό είναι άδικο. Αν δεν προλάβαινα εγώ να παντρευτώ τη γριούλα κάποιος με άδικη καρδιά θα την είχε πληγώσει ανεπανόρθωτα. Και ναι , υπήρξε έρωτας κακόπιστοι. Η διαφορά των 70 ετών δεν είναι τόσο μεγάλη. Τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλη όσο η περιουσία της. Εν πάση περιπτώσει τιμωρούμαι. Δεν την πέρασα στη ζούλα.

Όμως όπως και να έχει προσπαθώ να επιβιώσω. Το χειρότερο που έχει να αντιμετωπίσει κανείς στην Κόλαση είναι οι φήμες. Τις φήμες δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει και να βγει νικητής κανείς. Ούτε Έλληνας πολιτικός δεν τις νικά.

Αυτές τις μέρες μάλιστα οι φήμες έχουν φουντώσει. Γνώρισα έναν κολασμένο Μαύρο Σκώληκα, εξαιρετικά ομιλητικό και παρά το γεγονός ότι δεν μπορείς να καταλάβεις αν σου έχει γυρισμένη την πλάτη, ουδόλως παρεξηγήσιμο, μία πριγκήπισσα των Γότθων που είχε για χόμπυ τη συλλογή νεκροκεφαλών των εχθρών της και έμαθα ότι πρόσφατα μάλιστα μίλησε με τον Βρασίδα, τον Κίτσο τον Λεβέντη και έναν … Τέταρτο που ξεχνάω. Όλοι αυτοί φαίνονται γνώστες της κατάστασης και πρέπει να είναι αρκετές χιλιετίες στην Κόλαση. Άκουσα μάλιστα ότι του τέταρτου έχει έρθει η σειρά του να πάρει εξόδου…

Και σε αυτό υπάρχει γιατρικό όμως. Βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει και τις απορρίπτεις ως αβάσιμες μία προς μία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Κόλαση δεν είναι η απόλυτη Δημοκρατία και πως όλοι οι ασεβείς δεν τιμωρούνται όπως πρέπει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ο Βρασίδας εθεάθη στην πύλη της να εκτελεί χρέη Κλειδοκράτορα και πως δε βράζει στα καζάνια με την πίσσα 5 επίπεδα κάτω από μένα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω πως το πορτοφόλι μου μου το βούτηξε ο καλύτερος φίλος μου στην ουρά αναμονής όταν φτάσαμε στην κόλαση , ούτε φυσικά να πιστέψω ότι το χρησιμοποίησε για να λαδώσει. Φυσικά ποτέ δεν θα πίστευα ότι ο Βρασίδας όχι μόνο δεν έκανε κάτι για να με βοηθήσει αλλά παρ’ όλα αυτά ετοιμάζεται η μετάθεσή μου για το 17ο επίπεδο όπου κρατούνται οι πρωταγωνιστές ελληνικών σήριαλ, και η παρακολούθησή τους σε 24ωρη βάση είναι υποχρεωτική δια ροπάλου (το "ροπάλου" στην κυριολεξία)

Αυτά είναι όλα συκοφαντίες. Ούτε φυσικά ότι το πορτοφόλι στην τσέπη του Κίτσου μοιάζει εξαιρετικά με το δικό μου. Άλλωστε γιατί να μην υπάρχει και δεύτερο πορτοφόλι με ασημένια επιγραφή «Στον πιο αγαπημένο μου κερατούκλη-Μαριγούλα»;

Και φυσικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξεκίνησα για ταξίδι με τον Βρασίδα και έβαλα στο πορτοφόλι μου την Golden Diners και τρια χιλιάρικα σε μετρητά… Αυτή τη μαλακία ούτε εγώ δεν θα την έκανα!!!!!

Γι' αυτο σας λεω... φήμες...

Αξιαγάπητο! :D (Αστείο, ζωντανό, ολόφρεσκο.... κρέας! :devil2: )

Ευχαριστούμε πολύ, ε; Ε παιδιά; :blush:

Χαχαχα, απολαυστικό!

Ένα θερμό καλωσόρισμα, λοιπόν, και πάλι! :evil: :death: :devil2:

Το πορτοφόλι είναι δικό μου… και κάτω τα χέρια από τη Μαριγούλα μου! :angry:

Άξιος! :D