Jump to content

Το Τελικό Βάρος

Recommended Posts

Εχμμ, μήπως ήθελες να πεις στις συνθήκες μικρότερης βαρύτητας από ότι της Γης του πλανήτη; Ή έστω μειωμένης βαρύτητας;

Ναι. :angry:

Εγώ θεώρησα πιο πιθανό να τον πυροβολούσαν και να τον σκότωναν επι τόπου. Όπως και να 'χει έπρεπε να δώσεις ένα κλου.

Anyway δικό σου είναι.

Εγώ θεώρησα πιο πιθανό να τον πυροβολούσαν και να τον σκότωναν επι τόπου. Όπως και να 'χει έπρεπε να δώσεις ένα κλου.

Anyway δικό σου είναι.

Και γιατί να τον σκοτώσουν; Τί θα εξυπηρετούσε στην όλη ιστορία;

Το τέλος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται, για το νόημα που θέλει να δώσει ο συγγραφέας.

Τουλάχιστον με βάση αυτά που κατάλαβα από την ιστορία :D

Edited by dolph

Παρόλο που έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες που έχουν δημοσιευθει στην βιβλιοθήκη στη ε.φ. στον τρόμο και στην φαντασία δεν έχω ποτέ ποστάρει σχόλια γιατί εγώ δεν γράφω και δεν νομίζω οτι θα εξυπηρετούσα κάποιον. Αλλά τελικά δεν κρατιέμαι πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου .Μπράβο , υπέροχη ιστορία, ο χαρακτήρας σου είναι απολαυστικός και το τέλος είναι ιδανικό!

:clap_1:

Η αναγούλα από την νάρκωση με είχε πέσει βαριά

Ο Ντίνος είναι κρυφο-Θεσσαλονικεύς!

• 6 months later...

Πόλεμος δηλώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον σκηνοθέτη Kevin Smith (επίσης γνωστού και για τον χαρακτήρα που παίζει, τον Silent Bob) και την Southwest Airlines, επειδή του αρνήθηκαν να ταξιδέψει με πτήση τους λόγω... βάρους. Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο γιατί ήταν πολύ χοντρός.

Συνήθως, όταν ο Smith ταξιδεύει με αεροπλάνο, αγοράζει δύο θέσεις, γιατί όντως έχει πρόβλημα κιλών. Σε αυτή την περίπτωση, έτυχε να βρίσκεται σε λίστα αναμονής και στη συγκεκριμένη πτήση υπήρχε μόνο μια θέση κενή. Του επέτρεψαν να ανέβει, αλλά φυσικά αποδείχτηκε πως η πτήση κάθε άλλο παρά άνετη θα ήταν για τον διπλανό του, που δεν είχε χώρο για το μπράτσο του. Τότε, βάση πολιτικής της εταιρείας, ζήτησαν από τον Kevin Smith να κατέβει και να πάρει άλλη πτήση. Παραδέχτηκαν ότι έσφαλαν με το να του επιτρέψουν να ανέβει εξαρχής και του ζήτησαν συγνώμη.

Μέσω twitter όμως, τώρα ο Kevin Smith δεν αφήνει την Southwest Airlines σε χλωρό κλαρί. Έχει ξεκινήσει μια σύγκρουση αντιδηλώσεων...

http://uk.eonline.com/uberblog/b167145_bounced_from_jet_kevin_smith_makes_big.html?utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_tv-movies

http://uk.eonline.com/uberblog/b167208_kevin_smith_gets_apology.html?utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_tv-movies

Edited by DinoHajiyorgi