Guest Anime_Overlord Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Ταμπελάκια Προχωρώ στον δρόμο, φορώντας τα καλύτερα ταμπελάκια μου. ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΧΡΥΣΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ. ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ. ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ. Όλα τους είναι φτιαγμένα από ασήμι, με χρυσά, ιριδίζοντα γράμματα, και κουδουνίζουνε ελαφρά για να τραβάνε την προσοχή του κόσμου καθώς περπατάω. Από δίπλα μου περνάνε διάφοροι και μένουνε με ανοικτό το στόμα. Και πως άλλωστε να μην μένουνε; Βλέπω τα ταμπελάκια που φοράνε οι ίδιοι και μου έρχεται να γελάσω. ΜΙΣΘΩΤΟΣ. ΑΝΕΡΓΟΣ. ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ. ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΩΝΥΜΗ ΜΑΡΚΑ. Πφ, μπροστά τους είμαι σαν θεός. Τι είναι όλοι αυτοί μπροστά μου με τέτοια ποταπά ταμπελάκια; Τίποτα δεν είναι. Με πλησιάζουνε συνέχεια γυναίκες, προσπαθώντας να αποκτήσουνε ένα αντίγραφο από τα ταμπελάκια μου. Διαβάζω τα δικά τους. ΕΥΚΟΛΗ. ΛΥΣΣΑΡΑ. ΠΡΟΘΥΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΣΕΞ. Σιγά μη τους δώσω φυσικά. Θα τις χαρώ και θα της πετάξω σαν στημένες λεμονόκουπες. Νομίζουνε ότι θα με εκμεταλλευτούνε; Το ανάποδο θα γίνει. Φτάνω μπροστά από τα δημόσια λουτρά της πόλης. Πάλι κάποιοι έχουνε κλείσει τον δρόμο και διαμαρτύρονται. Διαβάζω τα ταμπελάκια τους. ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΗΘΙΚΟΣ. ΠΑΡΘΕΝΟΣ. ΑΓΝΟΣ. ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Της θρησκείας είναι. Κρατάνε ταμπέλες που γράφουνε: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΙΚΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. Η ΓΥΜΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ. Αμάν πια με αυτά τα μικτά λουτρά. Μόνο για μπελά τα φτιάξανε. Ας βάλουνε έναν τοίχο για να χωρίζουνε οι άντρες από τις γυναίκες να τελειώνουμε. Στρίβω σε ένα σοκάκι για να πάω από άλλο δρόμο σπίτι μου. Και τότε πέφτω πάνω σε έναν οπλισμένο. Διαβάζω τα ταμπελάκια του. ΚΛΕΦΤΗΣ. ΦΟΝΙΑΣ. ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ. Γίνομαι χλωμός σαν πανί. Με σημαδεύει με το όπλο και αρχίζει να μου βγάζει με δύναμη τα ταμπελάκια μου. Παραμένω ακίνητος από φόβο. Λίγα λεπτά αργότερα, έχω απομείνει ολόγυμνος ενώ αυτός έχει φορέσει όλα τα ταμπελάκια μου. Βγαίνει στον δρόμο και όλοι μένουνε με ανοικτό το στόμα σαν βλέπουνε αυτόν και οι γυναίκες τον περιτριγυρίζουν. Με τα δικά μου ταμπελάκια κάνει μόστρα! Μα δεν διαβάζουνε τι εγκλήματα έχει κάνει; Όχι δεν διαβάζουνε. Γιατί τα δικά μου ταμπελάκια γυαλίζουνε τόσο που κρύβουνε τα δικά του ταμπελάκια. Ξεπαγώνω από την θέση μου και τρέχω στον δρόμο ξωπίσω του, φωνάζοντας: ΚΛΕΦΤΗΣ! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ! Όμως ο κόσμος αντί να πιάσει τον κλέφτη απλά γελάει που με βλέπει γυμνό. Κάποιοι κρύβουνε τα μάτια τους, μερικοί άλλοι με κοροϊδεύουνε. Προσπαθώ να τους εξηγήσω αλλά δεν με ακούνε. Μόνο το ότι δεν έχω ταμπελάκια κοιτάνε. Πάω να χιμήξω στον κλέφτη για να πάρω πίσω το κύρος μου. Ήδη το κάθαρμα βάζει χέρι στο βυζί μιας κοπέλας, ενώ εκείνη χαϊδεύει το ταμπελάκι που γράφει ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. Αλλά δεν προλαβαίνω γιατί έρχονται και κάποιοι της θρησκείας από την διαδήλωση και αρχίζουνε να με πετροβολούνε. ΑΝΗΘΙΚΕ! ΑΤΑΜΠΕΛΩΤΕ! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ! ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! Προσπαθώ να καλυφθώ για να προστατευτώ από τις πέτρες. Όλες οι πόρτες κλείνουν σαν με βλέπουν να πλησιάζω. Αναγνωρίζω έναν φίλο μου από τα ταμπελάκια του και τρέχω προς το μέρος του ζητώντας βοήθεια. Εκείνος όμως δεν βλέπει ταμπελάκια πάνω μου για να με αναγνωρίσει και τρέχει μακριά. Αναγκαστικά μπαίνω στην μοναδική είσοδο που είχε μείνει ανοικτή. Αυτήν στα δημόσια λουτρά. Τρέχω μέσα όπου οι θρήσκοι δεν με ακολουθούνε για να μη κολαστούνε. Βρίσκομαι ξαφνικά περικυκλωμένος από δεκάδες γυμνούς σαν εμένα, και άντρες και γυναίκες. Αυτούς δεν τους κλέψανε, απλά κάνουνε μπάνιο. Και κανείς τους δεν με κοροϊδεύει γιατί όλοι τους είναι χωρίς ταμπελάκια, σαν εμένα. Κανείς δεν ξεχωρίζει αναμεταξύ τους. Κανείς δεν φοράει ταμπελάκια που να διαχωρίζουν τους πλούσιους από τους φτωχούς, τους νομοταγείς από τους παρανόμους ή τους παντρεμένους από τους ανύπαντρους. Όλοι απλά χαλαρώνουνε, δίχως να νοιώθουνε ντροπή για την γύμνια τους. Ούτε καν οι φωνές των διαδηλωτών έξω δεν φαίνεται να τους ενοχλούν. Φυσικά, εγώ δεν ήρθα για μπάνιο. Πρέπει να φορέσω γρήγορα μερικά ταμπελάκια και να βγω έξω να πιάσω τον κλέφτη που την κοπάνησε με την ταυτότητά μου. Χωρίς αυτήν, είμαι ένα τίποτα. Μπαίνω κρυφά στα αποδυτήρια, όπου ο κόσμος έχει αφήσει χύμα μέσα σε λεκάνες τα ταμπελάκια του. Κλέβω και φοράω γρήγορα μερικά από αυτά. Δίνω υπόσχεση στον εαυτό μου να τα επιστρέψω με αποζημίωση σαν πιάσω τον κλέφτη και πάρω πίσω ότι μου ανήκει. Τρέχω έξω από τα λουτρά. Οι θρήσκοι δεν με αναγνωρίζουνε σαν τον γυμνό που πετροβολούσανε προ ολίγου, γιατί τώρα είμαι ντυμένος. Βρίσκω τον κλέφτη να κάνει όργιο με τέσσερις κοπέλες στο ίδιο σοκάκι που με ξάφρισε. Ευτυχώς είναι και χαζός. Κοιτάω γύρω μου και βλέπω έναν που φοράει ένα ταμπελάκι που γράφει ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ. Αρχίζω και φωνάζω. ΒΟΗΘΕΙΑ! ΚΛΕΦΤΗΣ! Ο αστυνόμος πραγματικά ήρθε και μου ζήτησε εξηγήσεις. Του εξήγησα τι συνέβη και του έδειξα που βρισκόταν ο κλέφτης. Τότε, εκείνος διάβασε τα ταμπελάκια του άντρα που έκανε όργιο. ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΧΡΥΣΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ. ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ. ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ. Και μετά γύρισε και διάβασε τα δικά μου. ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ. ΕΥΝΟΥΧΟΣ. ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ. Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα ταμπελάκια μου. Από την άλλη, φοβόταν να ενοχλήσει έναν τόσο σπουδαίο άντρα εκεί που έκανε έρωτα. Μπορεί να έχανε και την δουλεία του. Απλά συνέλαβε εμένα. Και άντε τώρα να τους εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ή άντε να τους πείσει η γυναίκα που της πήρα το ταμπελάκι ότι πραγματικά είναι έγκυος. Ή άντε ο άντρας με τον διαβήτη να αγοράσει το φάρμακο που χρειαζόταν. Ή ο ευνούχος να εξηγήσει στον ομοφυλόφιλο ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι μαζί του. Με πηγαίνουνε σε μια πόρτα που γράφει πάνω της ΦΥΛΑΚΗ. Ελπίζω από μέσα μου κάποιος να έκανε λάθος στα ταμπελάκια και η πόρτα να οδηγεί στην έξοδο. Edited July 20, 2009 by Anime_Overlord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ευτυχώς είναι περίοδος διακοπών. Δεν πάμε, λέω εγώ, για μπάνιο χωρίς ταμπελάκια; Όταν τελειώσουν οι διακοπές κάτι θα βρούμε να ξαναφορέσουμε, δανεικό ή έστω κλεμμένο. Μ’ άρεσε η (αυτο) σαρκαστική σου διάθεση, φίλε Anime Overlord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ocelotl Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Ευρηματικό, σκοτεινό, όξινο, μπορεί και τοξικό, σίγουρα αντικαπιταλιστικό, ευτράπελο, αυτοκτονικό, με σαφείς τάσεις αποπροσανατολισμού της προσοχής του αναγνώστη του. Με λίγα λόγια, γνήσιο τέκνο του Κου. Anime Overlord ... ... Για όσους δεν κατάλαβαν, μου αρέσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Πάρα πολύ καλό!!! Πανέξυπνο και καυστικό! Ωραίος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts