Solonor Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Όπως ξανάγραψα λεπόνε: 85.000 λέξεις γεμάτες εξωγήϊνους, αποστολές αυτοκτονίας, φοβερούς χαρακτήρες, καταστροφές και πόλεμο, αίμα και πιστολίδι (ή και λεηζερίδι) που με άρπαξαν από τα μαλλιά και δεν μ' άφησαν παρά μόνο όταν είχε φτάσει 3 η ώρα (και ξυπνούσα στις 7). Αυτό το παιδί με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί δε τον έχω κάνει ακόμα καλικάντζαρο... Φήμες θέλουν τον φημισμένο εκδοτικό να αναλαμβάνει την έκδοση της τριλογίας. Προσπαθώ ως τότε να πείσω τον συγγραφέα να αλλάξει το εντελώς αντιεμπορικό του όνομα με το Τάκης Κελλομπαλντάσης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ok, διαψεύδω την ύπαρξη αυτού του προχειροφτιαγμένου -φτιαγμένο-με-το-paint-των-windows- εξώφυλλου. Άλλωστε έχω κλείσει τον Northerain να μου φτιάξει το εξώφυλλο όταν κι αν αυτό το βιβλίο μπορέσει να βγει στον στίβο των εκδοτικών. (Υπενθυμίστε μου να το ανακοινώσω αυτό και στον Northo ) Μιας και οι εκδόσεις Μπιστόλα έκλεισαν (σνιφ κλαψ λυγμ) είμαι στο square 0 ακόμα. Solo, ναι ρε, θα στις φέρω και τις 3 σουηδέζες μην αγχώνεσαι! Είσαι ασφαλισμένος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 Περιμένω ρε Τάκη, περιμένω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Εμένα πάντως, αν εξαιρέσεις τίτλο, όνομα συγγραφέα και εκδοτικό οίκο, το “προχειροφτιαγμένο -φτιαγμένο-με-το-paint-των-windows” εξώφυλλο μου αρέσει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Εεεε... κι εμένα. Λες να πάσχουμε από κάποια ανίατη ασθένεια? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Εμένα πάντως, αν εξαιρέσεις τίτλο, όνομα συγγραφέα και εκδοτικό οίκο, το “προχειροφτιαγμένο -φτιαγμένο-με-το-paint-των-windows” εξώφυλλο μου αρέσει! O τίτλος ήταν (ούτε καν είναι) working title, αυτό το bmp. είναι 2 χρονών. Όσο για τις εκδόσεις Μπιστόλα, δυστυχώς είναι προϊόν φαντασίας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts