aScannerDarkly Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 (edited) Αριθμός Λέξεων:2500 Σχόλια: Κάποτε ξεκίνησα μια καταδικασμένη προσπάθεια να γράψω στα πλαίσια του NoWriMo. Καταλαβαίνω όμως ότι τα μεγάλα κείμενα δεν είναι my cup of tea - ακόμη τουλάχιστον. Έτσι πήρα μία από τις κύριες ιδέες, τη μάζεψα και την άλλαξα πάρα πολύ και βγήκε αυτό το διήγημα. Όσοι έχετε διαβάσει το υπέρτατο μυθιστόρημα "Πέδρο Πάραμο" ίσως διακρίνετε μια συγγένεια. Είναι κάτι συνειδητό, αυτό το βιβλίο με έχει επηρεάσει τόσο πολύ, που κάποια στιγμή έπρεπε μα γράψω κάτι τέτοιο και ίσως τελικά τα κατάφερα. Παρόλ' αυτά, ελπίζω ότι στέκεται και χωρίς όλα αυτά. Edit: Καλύτερος τίτλος Αυτό το κείμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece ." messias diig.doc Edited September 4, 2010 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 (edited) aScannerDarkly Όμορφο σχήμα ο εσωτερικός (; ) διάλογος. Η γραφή σου, λογοτεχνικά ελκυστική. Οι περιγραφές σου απλώνουν πλοκάμια στην ε.φ. (ευχάριστο σε μένα). Συγκινησιακή η νοσταλγική αναφορά στο νεκρό παρελθόν και ο συμβολισμός για τον Μεσσία και την επιθυμία του να φυσήξει πάλι ζωή σ’ αυτό. Παράγεις συναίσθημα. Θα γίνω (αν δεν είμαι ήδη) fan σου. Edited September 25, 2009 by Πυθαρίων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 (edited) :astral: Θαύμα! Θαύμα! Ιδού κε mman η πιο ακλόνητη απόδειξη του ταξιδιού στον χρόνο! (Ή μήπως κάποιο Μάτι έχει αρχίσει να διαλύει το σύμπαν κε Khar; ) Όλοι οι φυσικοί και οι παραψυχολόγοι του forum καλούνται (και παρακαλούνται) να διαλευκάνουν και να ερμηνεύσουν το μυστήριο. Το post μου, στην ιστορία αυτή του φίλου aScannerDarkly, έκανε ένα άλμα στο χρόνο, από τις 25 Σεπτεμβρίου 2009, επανεμφανιζόμενο στις 13 του παρόντος μήνα, χωρίς ούτε μια στιγμή να φαίνεται πως πέρασε από πάνω του. Δεν ισχύει edit, δεν ήμουν καν στο forum εκείνη την ημέρα. Απόδειξη η παραμένουσα ημερομηνία. Προσωπικά σας ορκίζομαι, δεν ακούμπησα το δαχτυλάκι μου. Διευκρινίζω ότι επί της ουσίας ουδεμία αντίρρηση έχω (στο να επαναπροβληθεί το έξοχο αυτό διηγηματάκι φρέσκο-φρέσκο όπως ήταν πριν από έξι μήνες). Edited April 13, 2010 by Πυθαρίων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Όμορφο και παράξενο το διήγημά σου aScannerDarkly. Έχει ένα ρυθμό(tempo) και αυτό είναι που μ'αρέσει στο δίηγημα. Σαν να ακούω έναν ήρεμο άνεμο να μου διαβάζει. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια επιθανάτια εμπειρία του χαρακτήρα. Δηλαδή τη στιγμή που πεθαίνει ο εγκέφαλος, τα τελευταία λεπτά και ζει όλες τις αναμνήσεις. (Μόνο στην αρχή όπου λες πρώτα φυλλαράκια και μετά φυλάκια (ξέρω καμιά σχέση το ένα με το άλλο, αλλά ένοιωσα μια επανάληψη και μπερδεύτηκα λίγο) Edited April 14, 2010 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 (edited) :astral: Θαύμα! Θαύμα! Ιδού κε mman η πιο ακλόνητη απόδειξη του ταξιδιού στον χρόνο! (Ή μήπως κάποιο Μάτι έχει αρχίσει να διαλύει το σύμπαν κε Khar; ) Όλοι οι φυσικοί και οι παραψυχολόγοι του forum καλούνται (και παρακαλούνται) να διαλευκάνουν και να ερμηνεύσουν το μυστήριο. Το post μου, στην ιστορία αυτή του φίλου aScannerDarkly, έκανε ένα άλμα στο χρόνο, από τις 25 Σεπτεμβρίου 2009, επανεμφανιζόμενο στις 13 του παρόντος μήνα, χωρίς ούτε μια στιγμή να φαίνεται πως πέρασε από πάνω του. Δεν ισχύει edit, δεν ήμουν καν στο forum εκείνη την ημέρα. Απόδειξη η παραμένουσα ημερομηνία. Προσωπικά σας ορκίζομαι, δεν ακούμπησα το δαχτυλάκι μου. Διευκρινίζω ότι επί της ουσίας ουδεμία αντίρρηση έχω (στο να επαναπροβληθεί το έξοχο αυτό διηγηματάκι φρέσκο-φρέσκο όπως ήταν πριν από έξι μήνες). Φτηνό κόλπο δικό μου ήταν, για να ξαναέρθει στην επιφάνεια. Φυλάκια, από το φυλάκιο (Edit: αααααα το πιασα) Edited April 14, 2010 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts