drowvarius Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 (edited) Αυτή η ιστορία δεν είναι φαντασίας. Είναι κάτι που παιδεύω τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι κάτι σαν ιστορικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στην περίοδο της Τρίτης και της Τέταρτης Σταυροφορίας. Προσπαθώ να δείξω ότι οι Σταυροφορίες δεν ήταν μία ρομαντική περίοδος στην ανθρώπινη Ιστορία. Εδώ παρουσιάζω το πρώτο και το μισό δεύτερο κεφάλαιο. Περιμένω τις κριτικές σας, μπας και μου δώσετε την ώθηση να το συνεχίσω, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια η συγκεκριμένη ιστορία έχει...βαλτώσει. Γενικό1.doc Edited December 20, 2004 by drowvarius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 (edited) Δεν Το διάβασα όλο, διάβασα περίπου το μισό εώς τώρα! Δεν έχω να παρατηρήσω τίποτα ιδιαίτερα ανησυχητικό! Παρατήρησα ότι το κείμενο μοιάζει να τρέχει στην αρχή, μειώνοντας την αναγνωσιμότητα αλλά μετά τη τρίτη σελίδα γινεται άριστο εκφραστικά. Η ιστορία σου έχει πραγμάτικά ιστορικά στοιχεία νομίζω, και επομένως δεν είναι μόνο καλή ιδέα αλλά απαιτεί και πολλή δουλειά! Edited December 23, 2004 by silversoldier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anime_Overlord Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Είπα να πιάσω τις ιστορίες από την αρχή για να μαζέψω αρκετά σχόλια για στην αποστολή Φεβρουαρίου... Λοιπόν, εδώ έχουμε ένα ενδιαφέρον παράδειγμα ξύλινης γραφής. Τα γεγονότα είναι σχεδόν ιστορικά και η πλοκή πρακτικά περιγραφή ντοκιμαντέρ. Αυτό που κάνει αδύναμη την ιστορία είναι η υπερβολικά γρήγορες περιγραφές που δεν σου μεταδίδουνε την ένταση της στιγμής. Οι χαρακτήρες μιλάνε και φέρονται ξεψυχισμένα μπορώ να πω, μην κατορθώνοντας να σε κάνουνε να νιώσεις κάτι γι' αυτούς. Καλό το κύριο πιάτο σαν ιστορία αλλά του λείπει το αλατοπίπερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts