Adicto Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 (edited) Δεν ξέρω που ακριβώς κολλάει αυτή ιστορία οπότε τη βάζω εδώ. Με ''επισκέφτηκε" την ώρα της δουλειάς και την έγραψα. 518 λέξεις. εντιτ: το τελευταίο κομμάτι "έφυγε" μετά τις σωστές παρατηρήσεις των Σκάνερ/Blondbrained. Θνήσκωντες Θεοί.pdf Edited October 23, 2009 by Adicto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondbrained Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Κοίτα να δεις τώρα! Μέχρι εδώ: Η πραγματικότητα τους έκλεισε χαιρέκακα το μάτι ήταν για μένα πέρα για πέρα ολοκληρωμένο, ένας ύμνος στον έρωτα της στιγμής, που πεθαίνει μόλις ξεχυθούν πάνω στα κορμιά τα συναισθήματα και γίνουν άγγιγμα και ανάσες. Το υπόλοιπο το θεωρώ ξένο. Για να καταλάβεις, θα κρατήσω στο pc μου, εκεί στα πολύ αγαπημένα μου κείμενα άλλων, μόνο το πρώτο μισό. Το άλλο μισό το ξεχνάω... Δεν χρειάζεται να πω αν μ'άρεσε αυτό το πρώτο μισό, έτσι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Συμφωνώ με τα παραπάνω... σχεδόν. Για μένα η προσθήκη και των παρακάτω παραγράφων ("Κόσμους εχθρικούς, κόσμους του πόνου που βάρβαροι κατακτητές θα μπήγαν τα λαβαρά τους με κακία") δίνει μια ακόμα πιο τραγική αίσθηση ματαιότητας στην ιστορία. Το τελευταίο κομμάτι είναι μια μάλλον ανώμαλη προσγείωση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 Eυχαριστώ παιδιά για τα σχόλια! Θα το κόψω ως εκεί που λέει ο Σκάνερ αλλιώς θα χαθεί αυτή η αίσθηση "ματαιότητας" που ανέφερε και θα αλλάξει τελείως αυτο που είχα κατα νου όταν το έγραφα. Το τελευταίο κομμάτι είναι όντως άκυρο, δε μπόρεσα να μεταφέρω αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts