D'Ailleurs Posted June 7, 2012 Author Share Posted June 7, 2012 Εμένα μου άρεσε η ταινία. Σφαγή και ξύλο περίμενα να δω, σφαγή και ξύλο είδα. Πολύ ωραίος ο Μομόα. Για μένα ήθελε λίγο πιο καλοδουλεμένο σενάριο και θα ήταν μια χαρά. πραγματικά απορώ τι σου άρεσε. Το άθλιο μοντάζ; Η μέτρια σκηνοθεσία; Οι τρύπες στο (για καθυστερημένους) σενάριο; Η κακή ηθοποιία όλων; Οι παιδικοί διάλογοι; Τα μέτρια sgi; Η χιλιομετρική απόσταση απο το πνεύμα του Howard; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Αυτή η λογική κάθε φορά που πρέπει να απολογούμαι για τα γούστα μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Βλέπω ότι δεν έχω σχολιάσει εδώ την ταινία του Καλ Ντρόγκο. Οκ, νομίζω την έθαψα σε άλλο νήμα κι έβγαλα την υποχρέωση. Πάντως προκαλεί εντύπωση πως ενώ ο Τζέισον είναι καλύτερος ηθοποιός αλλά και πιο ταιριαστός στο στυλ του Κόναν τελικά έβγαλε μια πατάτα σε αντίθεση με την πρώτη ταινία του Άρνι. Γελάω με τις ελπίδες ότι το Σόλομον Κέην θα ήταν καλύτερο. Διατηρώ πάντως ελπίδες για νέα ταινία με γέρο πλέον Άρνι. Αν είναι το The hour of the dragon νομίζω θα του ταιριάζει. Αλλά με τον Γεροάρνι ή χωρίς το θέμα είναι να βγει μια καλή ταινία Κόναν ξανά. Επίσης, να είναι μια καλή ταινία heroic fantasy, το epic και το urban κτλ έχουν πάρει το μερίδιό τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Γελάω με τις ελπίδες ότι το Σόλομον Κέην θα ήταν καλύτερο. Μια χαρά ταινία ήταν το Σόλομον Κέην, αν συγχωρήσεις την αλλαγή που έκαναν στο χαρακτήρα για να δικαιολογήσουν το φανατισμό του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts