sff.gr - Επιστημονική Φαντασία, Μυθοπλασία, Τρόμος: 21ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: Φάντασυ, Θέμα: Μυστικό - sff.gr - Επιστημονική Φαντασία, Μυθοπλασία, Τρόμος

Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τα περιεχόμενα του forum «Βιβλιοθήκη» διατίθενται στους επισκέπτες του αποκλειστικά για ανάγνωση και άσκηση κριτικής από τα μέλη. Απαγορεύεται η ανατύπωσή τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο και με οποιoδήποτε τρόπο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη - κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι αναρτημένο μέσα στο site του SFF.gr και όχι σε εξωτερικό σύνδεσμο.
  • 34 Pages +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

21ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: Φάντασυ, Θέμα: Μυστικό

#1 User is offline   Tiessa 

• Λαξευτής Μηχανικός
  • View gallery
  • Group: Members
  • Όνομα:Βάσω

Posted 03 Σεπτέμβριος 2010 - 20:07

Επειδή στις ζωές όλων μας υπάρχει κάτι που δεν θα θέλαμε να αποκαλύψουμε.
Επειδή λίγα πράγματα θα ήταν ενδιαφέροντα αν δεν έπρεπε να ψάξουμε γι αυτό που είναι βαθύτερα κρυμμένο.
Επειδή ένας Διαγωνισμός Φάντασυ είναι η κατάλληλη αφορμή...

Το θέμα είναι μυστικός - μυστική - Μυστικό

Σ' αυτόν τον διαγωνισμό περιμένουμε λοιπόν να μας πείτε τα μυστικά σας.

Μυστικά που σκοτώνουν και μυστικά που ανασταίνουν. Μυστικά καταγωγής και μυστικά ζωής. Μυστικές συνταγές και μυστικά περάσματα. Μυστικές αγάπες και μυστικοί όρκοι.
Μυστικά υπέροχα και μυστικά αποτρόπαια.
Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί.
Και μην ξεχνάτε το καλύτερο: Το μυστικό δεν είναι ανάγκη να είναι κοσμοϊστορικό, δεν χρειάζεται να κάνει τους θρόνους να τρίξουν και τις αυτοκρατορίες να καταρρεύσουν. Ένα μυστικό μπορεί να είναι πάρα πολύ απλό και αθώο. Φτάνει μόνο να μας πείσετε ότι η αξία του είναι μεγάλη γι αυτόν που το κατέχει.

Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, αρκεί η ιστορία να είναι φάντασυ και το μυστικό να παίζει το βασικό ρόλο.

Καλείστε λοιπόν όλοι, παλιοί και νέοι, να σκεφτείτε, να γράψετε και να αναρτήσετε τις ιστορίες σας.
Το θέμα είναι εύκολο και είναι καιρός να ανεβάσουμε και πάλι τις συμμετοχές μας σε διψήφια νούμερα.

Και τώρα μερικά αθώα "μυστικά" για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού: :secret:

-- Οι ιστορίες πρέπει να είναι φάντασυ (όχι ε.φ. ή καθαρόαιμου τρόμου) και να έχουν μέγεθος ανάμεσα στις 1000 και 3500 λέξεις.

-- Μπορείτε να γράψετε στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά.

-- Ο χρόνος συγγραφής είναι τρεις πλήρεις εβδομάδες, από σήμερα 3 Σεπτεμβρίου μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου.

-- Παρόλο που δεν αποτελεί κανόνα, μια που ο χρόνος συγγραφής είναι αρκετός, θα ήταν προτιμότερο να μην ανεβάσετε ιστορίες μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Δώστε και στους υπόλοιπους χρόνο να σκεφτούν ποιο μυστικό θα αποκαλύψουν χωρίς να αγχώνονται.
Αρχίστε λοιπόν να ανεβάζετε τα διηγήματά σας από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά.

Λεπτομέρειες και οδηγίες (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι):

-- Αφού γράψετε την ιστορία σας πρέπει κατ' αρχήν να την ανεβάσετε στη Βιβλιοθήκη Ιστορίες Φαντασίας. Καλά είναι να υπάρχει κάτω από τον τίτλο και μια ένδειξη για τον 3ο (21ο) Διαγωνισμό Φάντασυ.

-- Αμέσως μετά πρέπει να κάνετε ένα ποστ σε αυτό το τόπικ, με τη δήλωση της συμμετοχής σας, τον τίτλο της ιστορίας και ένα link στο αντίστοιχο τόπικ της ιστορίας.

-- Τα τόπικ των ιστοριών θα κλειδώνονται (μόλις αυτό είναι εφικτό) από κάποιον moderator και θα παραμένουν κλειδωμένα μέχρι τη λήξη των συμμετοχών. Δεν γράφουμε σχόλια στις ιστορίες πριν από τότε (ακόμα και αν βρεθούν για λίγο ξεκλείδωτες).

-- Μετά τη λήξη των υποβολών θα ακολουθήσουν οι οδηγίες για τον τρόπο της ψηφοφορίας.
Όσοι συμμετέχουν πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσουν, διαφορετικά το διήγημά τους αποκλείεται. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να σχολιάσετε και να ψηφίσετε.

-- Θα υπάρξει ένα μικρό δωράκι, ως έπαθλο για τον νικητή (αλλά η φύση του θα παραμείνει προς το παρόν μυστική:lol:).

-- Μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε για τον διαγωνισμό (επί του θέματος, των κανόνων ή των τεχνικών λεπτομερειών) σε αυτό το τόπικ ή σε pm.

Περιμένω τα μυστικά σας.
Είμαι όλο αυτιά μάτια.

Update: 25/9/2010

ΛΗΞΗ ΧΡΟΝΟΥ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ μεσάνυχτα (+ 1 λεπτό)

Οι υποβολές για τον 3ο (21ο) Διαγωνισμό Φάντασυ μόλις έληξαν.

Φτάνει η στιγμή της ψηφοφορίας, με 22 (ναι, είκοσι δύο) ιστορίες - ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες για το συντριπτικό ρεκόρ!

ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

Ξαναθυμίζουμε τον βασικό κανόνα των διαγωνισμών:
Όλοι οι συγγραφείς πρέπει να καταθέσουν την ψήφο τους. Αν κάποιος δεν ψηφίσει, η συμμετοχή του ακυρώνεται.

Έχετε 22 ιστορίες.
Τις διαβάζετε όλες με την ησυχία σας.

Θα πρέπει να τις ταξινομήσετε με τη σειρά, τοποθετώντας στην κορυφή την ιστορία που σας άρεσε περισσότερο και κατεβαίνοντας σιγά-σιγά μέχρι να βάλετε τελευταία αυτή που κατά τη γνώμη σας ήταν η λιγότερο καλή απ' όλες.
Οι συγγραφείς τοποθετούν υποχρεωτικά τον εαυτό τους τελευταίο.

Μετά στέλνετε την κατάταξή σας με pm σε μένα και στην manstredin ταυτόχρονα. Τα μηνύματα μπαίνουν έτσι σε κοινό pm και είναι εύκολο να κάνουμε την καταμέτρηση. Οτιδήποτε άλλο θα μας μπέρδευε.

Η ψηφοφορία είναι μυστική -(no pun intended!) :lol:
Μην αναρτήσετε τα αποτελέσματα της κατάταξής σας.

Μπορείτε να ψηφίζετε από σήμερα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου.

Για όποια απορία ή δυσκολία, ρωτάτε είτε σε pm είτε εδώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την δουν πολλά μάτια και θα σας απαντήσουν.

Προαιρετικά, όποιος ψηφίζει, ας περάσει να πει κι ένα γεια από το κεντρικό τόπικ.

Θα σας ενημερώνω για την πρόοδο της ψηφοφορίας τακτικά.
Δημοσκοπήσεις και exit polls δεν θα υπάρξουν. Η ταυτότητα του νικητή θα παραμείνει μυστική μέχρι το τέλος.

Οι ιστορίες με τη σειρά υποβολής τους είναι οι εξής: (εδώ δείτε τη λίστα με links)

01. Mesmer - Μια γνωριμία και ένα μυστικό
02. Solonor - Υπόσχεση στους νεκρούς
03. white_unicorn - Ο Θεός των Κορακιών
04. Arachnida - Ο Θρύλος της Μονοβύζας
05. Tattoman - Η Σκιά
06. aScannerDarkly - Ώχρα
07. Mindtwisted - Μαύρο και χρυσαφί
08. AftPeakTank - Υπομονή
09. Αλχημιστής - Ο Χρυσοαίματος
10. Valkyries - Μυστική//Ανάμνηση
11. Stanley - Το Κιβούρι
12. DinoHajiyorgi - Ξασμαράκ
13. wordsmith - Οι πιστοί του Ναρνενκέμεν
14. khar - Σεκρελίφ
15. Sileon -Νέιθαν, ποιο είναι το μυστικό;
16. Nihilio - The silent mirror
17. lizbeth_cοvenant - Η νύχτα της επιστροφής
18. TheTregorian - Στην Άλλη Άκρη
19. Lady Nina - Η Μενεξεδένια Ώρα
20. kalanapathw - Το μυστικό της ζωής
21. Cassandra Gotha - Κίρζο
22. KELAINO - Τα βουνά, τα λαγκάδια

Update: 10 Οκτωβρίου 2010

Νικητήρια Ιστορία του Διαγωνισμού ήταν το Διήγημα Ξασμαράκ του DinoHajiyorgi.

This post has been edited by Mesmer: 19 Αύγουστος 2011 - 13:48
Reason for edit: the update

Creatures of Fire, Towers of Stone

Be honest with me. The truth can hurt me only once.
0

• 34 Pages +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Other Replies To This Topic

#461 User is offline   kalanapathw 

• Όνομα:Άκης

Posted 29 Σεπτέμβριος 2010 - 13:37

ούφ έριξα την ψήφο μου και εγώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Τώρα ήρθε η ώρα να σχολιάσω όπου μπορώ!
Ένας Μ*****ς που περπατάει θα πάει πιο μακριά απο ένα διανοούμενο που κάθεται.
0

#462 User is offline   TheTregorian 

• Όνομα:Γιώργος
  • Currently reading:G.R.R. Martin's "The Song of Ice and Fire V - A Dance With Dragons"

Posted 29 Σεπτέμβριος 2010 - 19:06

Εγώ δίνω μάθημα αύριο και λόγω αυτού έχω καταφέρει να διαβάσω τον εντυπωσιακό αριθμό της μίας ιστορίας!!! Απ' αύριο όμως, θα μπω σε μία σειρά, τ' ορκίζομαι!

Επίσης, μιας κι είδα έγινε πάλι συζήτηση πάνω στο θέμα (όπως πάνω-κάτω και σε κάθε διαγωνισμό) πρέπει να έχουμε όλοι μας υπόψιν ότι ο καθένας έχει την άποψη του για κάθε ιστορία κι έχει κάθε δικαίωμα να την πει. Άλλωστε οι απόψεις βοηθάνε... συνήθως! Και συνήθως λέω γιατί ορισμένοι έχουν την τάση να σχολιάζουν παραθέτοντας ένα κατεβατό με αρνητικά με τον χείριστο τρόπο ευγενείας, αποκαρδιώνοντας τον άλλο τελικά παρά βοηθώντας, ενώ άλλοι λένε μια ξερή αοριστία που κάνει τον άλλο να κοιτά την οθόνη και να λέει: "Ωραία... κι εγώ τώρα τι κερδίζω απ' αυτό;". Γι' αυτό, αφενός ως συγγραφείς οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τις απόψεις με καλό μάτι (για να βοηθηθούμε) και ως αναγνώστες - σχολιαστές, να λέμε πράγματα που θα κάνουν τον άλλο να πάει μπροστά κι όχι πίσω. Πρέπει να 'χουμε κατά νου επίσης, ότι απέναντι απ' την οθόνη στέκονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ κι όχι μηχανήματα που αναπρογραμματίζουμε. Γι' αυτό, μεγάλη προσοχή στους τρόπους μας. Αυτά τα λίγα από μένα! Ελπίζω να μην τα εκλάβει κανένας ως... κήρυγμα! Την άποψη μου λέω. Καλή συνέχεια στο διαγωνισμό! ^_^

This post has been edited by TheTregorian: 29 Σεπτέμβριος 2010 - 19:07

0

#463 User is offline   DinMacXanthi 

• Hunt you down all nightmare long.
  • Group: Moderators
  • Όνομα:Κωνσταντίνος
  • Currently reading:Αβραάμ Κάουα - Νεκρό Δέρμα

Posted 29 Σεπτέμβριος 2010 - 19:20

Αν μπούμε στην θέση του αναγνώστη που έχει διαβάσει 22 ιστορίες και πρέπει να πει κάτι για τη καθεμία...

Κοινώς ήλπιζε στα κατεβατά, ακόμα κι αν είναι αρνητικά (ή και θετικά προφανώς). Ο τρόπος που θα το πει ο άλλος, να μην σε αγχώνει τόσο. Σκάναρε ότι μπορείς.
Η ξερή αοριστία είναι το πρόβλημα. Posted Image

This post has been edited by DinMacXanthi: 29 Σεπτέμβριος 2010 - 19:21

"You can't be funny without a funny bone,
and you can't write horror without a horror bone."

"Do you think that your fathers are watching? That they weigh you in their ledgerbook?
Against what? There is no book and your fathers are dead in the ground."McCarthy The Road

Spoiler
0

#464 User is offline   Tattoman 

• Justice is coming

Posted 29 Σεπτέμβριος 2010 - 20:47

είναι απαρέτητο να σχολιάσουμε σε όλες?

(χίλια ευχαριστώ Lady Nina δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό το καταραμένο βελάκι)
'We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained, it must not break our bonds of affection.
The mystic chords of memory will swell when again touched, as surely they will be, by the better angels of our nature.'
0

#465 User is offline   DinMacXanthi 

• Hunt you down all nightmare long.
  • Όνομα:Κωνσταντίνος
  • Currently reading:Αβραάμ Κάουα - Νεκρό Δέρμα

Posted 29 Σεπτέμβριος 2010 - 21:00

Ε, σχετικό είναι το υποχρεωτικό. Πάρα πολύ καλό θα ήταν, αν δεν μπορέσεις δεν θα σου κόψουμε και την καλημέρα πάντως.

Μην ξεχνάτε, έχει άλλες 10 μέρες ο διαγωνισμός (νομίζω δηλαδή)
"You can't be funny without a funny bone,
and you can't write horror without a horror bone."

"Do you think that your fathers are watching? That they weigh you in their ledgerbook?
Against what? There is no book and your fathers are dead in the ground."McCarthy The Road

Spoiler
0

#466 User is offline   Tiessa 

• Λαξευτής Μηχανικός
  • View gallery

Posted 29 Σεπτέμβριος 2010 - 21:16

View PostDinMacXanthi, on 29 Σεπτέμβριος 2010 - 21:00, said:

Μην ξεχνάτε, έχει άλλες 10 μέρες ο διαγωνισμός (νομίζω δηλαδή)

Μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου έχουμε την ψηφοφορία.
Φυσικά, οι ιστορίες παραμένουν διαθέσιμες για όλα τα μέλη να σχολιάσουν ανά πάσα στιγμή και μετά την ψηφοφορία.

0

#467 User is offline   Nienor 

• Όνομα:Κιάρα

Posted 29 Σεπτέμβριος 2010 - 21:18

Άσε που τα σχόλια δεν τελειώνουν με τη λήξη του διαγωνισμού :) Μόνο οι ψήφοι τελειώνουν.
Και πες ότι θα σχολιάσεις τους μισούς. Σου πάει καρδιά να αφήσεις τους άλλους μισούς με το παράπονο?
0

#468 User is offline   KELAINO 

• χμμμ... πέρκελε...
  • Όνομα:Μπάμπης

Posted 30 Σεπτέμβριος 2010 - 11:43

Έχω μείνει λίγο πίσω στην ανάγνωση/σχολιασμό. Από τη μία τρεις μέρες χουχούλιασμα με τη συναχωμένη κόρη μου και τον Χάρυ Πότερ της, από την άλλη η γενική αδυναμία μου να συγκεντρώσω τον καμμένο μου εγκέφαλο (κατηραμένο ανιμέ που δεν κατονομάζω αλλά ξέρεις πολύ καλά ποιό είσαι!!!) ΚΑΙ αύριο ξεκινάει το τοπικό φεστιβάλ κινηματογράφου.

Με βλέπω πάλι να τρέχω να προλάβω το ντεντλάιν, αλλόφρονη, πανικόβλητη και αναμαλλιασμένη...

Επίσης, θα μπορούσα να ασχολούμαι με κάποιο από τα διηγήματα, αντί να κάθομαι και να γράφω τις παρούσες σαχλαμαρίτσες, αλλά είπαμε: καμμένος εγκέφαλος. Στάχτη και κουρνιαχτός.

Ντεεε, μπάμπη, ντεεε...

Hegel is arguing that the reality is merely an a priori adjunct of non-naturalistic ethics, Kant via the categorical imperative is holding that ontologically it exists only in the imagination, and Marx is claiming it was offside.
0

#469 User is offline   Tattoman 

• Justice is coming

Posted 30 Σεπτέμβριος 2010 - 14:09

ψήφισα και εγώ....
'We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained, it must not break our bonds of affection.
The mystic chords of memory will swell when again touched, as surely they will be, by the better angels of our nature.'
0

#470 User is offline   Mesmer 

• Mathematically possessed
  • View gallery
  • Όνομα:Άγγελος

Posted 30 Σεπτέμβριος 2010 - 15:55

Έστειλα κι εγώ την ψήφο μου...

Στον καλοκαιρινό διαγωνισμό που είχα πάρει μέρος (που ήταν και ο πρώτος μου), είχα να κατατάξω οχτώ ιστορίες. Τώρα, είχα είκοσι-μία... πολύ δύσκολη περίπτωση. Η μόνη εύκολη ψήφος ήταν η εικοστή δεύτερη :)

Καλη επιτυχία σε όλους.
"If sacred places are spared the ravages of war, then make all places sacred. And if the holy people are to be kept harmless from war, then make all people holy" ~ The Silver Surfer
0

#471 User is offline   Παρατηρητής 

• try to find our way home

Posted 30 Σεπτέμβριος 2010 - 16:11

22 διηγήματα;;; Αυτό δεν είναι διαγωνισμός! Ανθολογία των Συμπαντικών Διαδρομών είναι! Τουλάχιστον έχουμε χρόνο να τα διαβάσουμε...
http://talesofabrokenswordblospot.com - Ιστορίες ενός Σπασμένου Ξίφους
http://noela-world.blogspot.com - Το Τραγούδι του Χρόνου

You’re chasing twilight and you know, You will be on your own
Blind Guardian - Sacred
0

#472 User is offline   Cassandra Gotha 

• κάτοικος σπηλιάς
  • Όνομα:Άννα

Posted 01 Οκτώβριος 2010 - 13:32

Ψήφισα κι εγώ.
0

#473 User is offline   Tiessa 

• Λαξευτής Μηχανικός
  • View gallery

Posted 02 Οκτώβριος 2010 - 08:45

Checkpoint - Στα μισά περίπου του χρόνου.
Έχουν ψηφίσει 9 από τους 22 συγγραφείς.
Αν κρίνω από τον αριθμό των σχολιαστών στις ιστορίες, πρέπει και αρκετοί ακόμα να βρίσκονται κοντά στο σημείο να στείλουν την ψήφο τους.
Νομίζω προχωρούμε ικανοποιητικά.:)

0

#474 User is offline   manstredin 

• Όνομα:Βάγια

Posted 02 Οκτώβριος 2010 - 10:17

Έλα να πέφτουν οι ψήφοι, να γυρνάει το γαϊτανάκι της νίκης...:eat::cheer: (μα να μην έχει ένα emoticon με γαϊτανάκι...τσκ τσκ...)
Είσοδος στην Ενυδρία απ' το http://enydria.blogspot.com
0

#475 User is offline   Cassandra Gotha 

• κάτοικος σπηλιάς

Posted 02 Οκτώβριος 2010 - 10:19

Μας τάξατε σασπένς όμως, και δεν βλέπουμε τίποτα. :mf_sherlock:
Και μη μου πείτε ότι είναι νωρίς ακόμα και ότι δεν έχει τελειώσει η ψηφοφορία. Λεπτομέρειες. :lol:

This post has been edited by Cassandra Gotha: 02 Οκτώβριος 2010 - 10:20

0

#476 User is offline   manstredin 

• Όνομα:Βάγια

Posted 02 Οκτώβριος 2010 - 10:22

Εχμ...είναι μωρέ λίγο νωρίς ακόμα:rolleyes: :devil2: :fish2:
Είσοδος στην Ενυδρία απ' το http://enydria.blogspot.com
0

#477 User is offline   lizbeth_covenant 

• Όνομα:Λίνα

Posted 02 Οκτώβριος 2010 - 14:12

Μετα την ανακοίνωση των αποτελεσματων να ψηφισουμε ανοιχτα κ για καλυτερο τίτλο, αγαπημενη ατακα, καλυτερο ονομα ήρωα και τετοια!! και φυσικα τα χειροτερα!! μουαχαχαχαχα:devil2: Θα εχει πλακα!!!
Να είμαι μ'αυτούς που θέλω, είναι αρκετό.
Να περιτριγυρίζομαι από ζεστή, χαμογελαστή σάρκα που αναπνέει, είναι αρκετό.
Να εφορμώ απερίσκεπτα.
Να υποταχθώ σε σένα, όποιος κι αν είσαι, κι εσύ να υποταχθείς σε μένα.
Να νιώθω σήμερα και κάθε μέρα ότι είμαι αρκετή όπως είμαι.
Να χαθώ αν έτσι πρέπει.
Θα ταΐσω τα απομεινάρια της ζωής με μία ώρα ολοκλήρωσης και ελευθερίας.
Με μία σύντομη ώρα ευτυχίας και τρέλας.

0

#478 User is offline   Tiessa 

• Λαξευτής Μηχανικός
  • View gallery

Posted 02 Οκτώβριος 2010 - 15:08

View PostCassandra Gotha, on 02 Οκτώβριος 2010 - 10:19, said:

Μας τάξατε σασπένς όμως, και δεν βλέπουμε τίποτα. :mf_sherlock:
Και μη μου πείτε ότι είναι νωρίς ακόμα και ότι δεν έχει τελειώσει η ψηφοφορία. Λεπτομέρειες. :lol:

Γενικά υπάρχουν κόντρες σε πολλά σημεία, αλλά είναι αρκετές οι ιστορίες που βρίσκονται κοντά.
Επίσης λόγω του αριθμού των συμμετοχών που είναι μεγάλος, η ψήφος του συγγραφέα προκαλεί πολύ μεγάλη ανατροπή στη θέση της ιστορίας του.

Χε, χε! Πάντως πρώτη φορά βλέπω ψηφοφορία εκ των έσω και είναι εντυπωσιακές οι αποκλίσεις. Πραγματικά τα γούστα διαφέρουν τρελά.

0

#479 User is offline   Nihilio 

• Τιποτένιος
  • View blog
  • Group: Global Moderators
  • Όνομα:Μιχάλης

Posted 03 Οκτώβριος 2010 - 20:00

Ακόμα διαβάζω, νομίζω έχω διαβάσει ήδη 7 ιστορίες ως τώρα. Αμφιβάλλω όμως αν θα μπορέσω να σχολιάσω και τις 21
- Civilised men are more discourteous than savages because they know they can be impolite without having their skulls split, as a general thing.

R.E. Howard - The Tower of the Elephant
0

#480 User is offline   Cassandra Gotha 

• κάτοικος σπηλιάς

Posted 04 Οκτώβριος 2010 - 11:30

Ωραία, έχω εγώ αριθμούς να βγάλω στη φόρα:
Διαπίστωσα ότι τρία διηγήματα (παρά λίγο να ήταν τέσσερα), κράτησαν τον αρχικό αριθμό τους (αυτόν της λίστας συμμετοχών) στη λίστα με τις ψήφους μου.
Συγκλονιστικό, ε; :mf_sherlock:

Κανείς άλλος που μας διαβάζει και ψηφίζει; Ε, παιδιά;
0

Share this topic:

• 34 Pages +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Last »