Mictantecutli Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Αν και διαβάζω εδώ και κανα χρόνο το φόρουμ, δεν έχω αξιωθεί να ποστάρω κάτι.Αν και έχω βρει πάρα πολλά θέματα που με ενδιαφέρουν.Ας κάνω την αρχή, ανοίγοντας ένα τόπικ για τις συγκεκριμένες εκδόσεις(οι οποίες απ'ότι έχω μάθει, έχουν κλείσει εδώ και 1 χρόνο περίπου).Οπού εκτός από την συζήτηση για τα βιβλία, θα ήθελα να ζητήσω και μία χάρη Έχει/είναι κάποιος διατεθειμένος να γράψει εδώ αναλυτικά όλα τα βιβλία που έχουν εκδοθεί σε αυτή την σειρά των εκδόσεων ΟΞΥ;Η αλήθεια είναι ότι όσο έχω ψάξει, δεν τα έχω βρει κάπου συγκεντρωμένα όλα μαζί.Και θέλω να προσπαθήσω να "κλείσω" την συλλογή μου.Έχω γύρω στα 55-60 βιβλία και πρέπει να μου λείπουν καμμία 10αριά.Κι αν θέλει να γράψει και τα βιβλία της σειράς ΣΚΟΤΑΔΙ, κανένα πρόβλημα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Καλώς ήρθες. Δεν τα βρήκα όλα τελικά σόρρυ! Edited November 29, 2013 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Το έχω γκουγκλάρει πολλές φορές.Το λινκ που παραθέτεις, έχει μόνο 12 βιβλία.Και κάπου αλλού βρήκα γύρω στα 50κάτι.Πρέπει να έχουν βγει γύρω στα 70 όμως, οπότε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Ναι, έχεις δίκιο. Με το google βρήκα πάντως κάποιον που τα είχε πάρει όλα και μετα.. τα πούλησε όλα. Ίσως αν του στείλεις pm στο άλλο forum να έχει την λίστα (αν δεν απαντήσει κι εδώ κάποιος άλλος) http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?p=1523318 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Τον είχα βρει κι εγώ αυτόν, αλλά δεν τα ήθελα όλα και προτίμησε να τα δώσει σε κάποιον πακέτο.Ούτε την λίστα δεν πρόλαβε να μου στείλει(που δεν είχε κάνει ακόμα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Τον είχα βρει κι εγώ αυτόν, αλλά δεν τα ήθελα όλα και προτίμησε να τα δώσει σε κάποιον πακέτο.Ούτε την λίστα δεν πρόλαβε να μου στείλει(που δεν είχε κάνει ακόμα) Για δοκίμασε στη Βιβλιονέτ από το πιο καινούριο στο πιο παλιό, αν και δεν εγγυόμαι ότι δεν έχει ξεφύγει κάτι ΥΓ: Με μία πρόχειρη ματιά, έχει ξεφύγει η πρώτη έκδοση του Εργοστασίου Σφηκών, έχουν μόνο τη δεύτερη, ενώ κάπου στους Νεκροσκόπους έχει χαθεί το μέτρημα (είδα μόνο 2 από τους 5) ΥΓ2: Έχω διαβάσει 41 βιβλία πάντως και 2 ακόμα είναι αδιάβαστα στη βιβλιοθήκη μου. Από το σύνολο των 63ων, άρα καθόλου άσχημα... Edited November 29, 2013 by Nihilio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Κι εκεί έχω τσεκάρει.Ο τύπος στην αγγελία που ποσταρίστηκε πιο πάνω, λέει ότι είναι 76 βιβλία+ το μποξ.Στην βιβλιονέτ έχει 62.Τα ψάχνω καιρό, αλλά δεν έχω βρει πουθενά ολοκληρωμένη λίστα...Σας ευχαριστώ πολύ πάντως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R.Carter Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Ας ξεκινησουμε την καταγραφη παντως. Για τα πρωτα 50 βιβλια ειναι πανευκολο επειδη υπαρχει η λιστα στις τελευταιες σελιδες του "Οι Σταχτες της Ψυχης μας": Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks (RIP) Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης Απο κει και περα δεν ξερω αμα υπαρχει καπου αριθμηση των βιβλιων που ακολουθησαν. Μεχρι να βρεθει μια τετοια λιστα, τα βιβλια θα καταγραφονται με τυχαια σειρα. Ξεκινω με αυτα που εχω στη βιβλιοθηκη μου και οποιος θελει συμπληρωνει: 51. Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton 52. Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon 53. Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce 54. Indigo - Graham Joyce 55. Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley 56. Αλλοι - James Herbert 57. Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas 58. Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith 59. Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow 60. Ring - Koji Suzuki 61. Αποκαλυψη - Bentley Little 62. Ήδη νεκρός - Charlie Huston (Thanks Count Baltar) 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley (Thanks Bladerunner για τα παρακατω μεχρι το 82!) 64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 72. Ο φύλακας - Sarah Langan 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M.80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 81. Ο ύμνος - Graham Masterton 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Edited November 29, 2013 by Mr. R.Carter 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Να συμπληρώσω το Ήδη νεκρός - Charlie Huston Και να πω ότι Σκοτάδι = Κόλαση. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλώς για κάποιους λόγους ο εκδότης θέλησε να αλλάξει το όνομα της σειράς. Edited November 29, 2013 by Count Baltar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R.Carter Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Να συμπληρώσω το Ήδη νεκρός - Charlie Huston Και να πω ότι Σκοτάδι = Κόλαση. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλώς για κάποιους λόγους ο εκδότης θέλησε να αλλάξει το όνομα της σειράς. Ο καταλληλος ανθρωπος to the rescue! Οκ, ενημερωσα τη λιστα. Edited November 29, 2013 by Mr. R.Carter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 72. Ο φύλακας - Sarah Langan 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M.80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 81. Ο ύμνος - Graham Masterton 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Edited November 29, 2013 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Το #39, "Η ιστορία του χειρούργου", τι είναι; Περιέχει απλώς το (φο-βε-ρό) διήγημα που έχει πρώτο πρώτο και στο "Οι στάχτες της ψυχής μας" (αυτό το έχω) ; Μήπως είναι συλλογή διηγημάτων που απλώς αρχίζει μ' αυτό και συνεχίζει με άλλα; Αν είναι έτσι, γιατί οι εκδ. Οξύ έβγαλαν το ίδιο διήγημα σε δύο βιβλία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Μετά από συνεχόμενα edit κατέληξα στο νούμερο 82. Να υπάρχουν και άλλα; Edited November 29, 2013 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Κι όμως: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας ΔΕΝ ανήκει στη σειρά Κόλαση. Είχε βγει στη βραχύβια σειρά Ρέκβιεμ, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Κι όμως: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας ΔΕΝ ανήκει στη σειρά Κόλαση. Είχε βγει στη βραχύβια σειρά Ρέκβιεμ, Αλήθεια; Δεν έχω το βιβλίο για να δω (εγώ το διάβασα από τις εκδόσεις Λογείον). Οκ, μείον ένα λοιπόν... Έκανα edit στην λίστα μου και άλλαξα τα νούμερα. Ελπίζω όλα τα άλλα να είναι σωστά. Edited November 29, 2013 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 (edited) Το #39, "Η ιστορία του χειρούργου", τι είναι; Περιέχει απλώς το (φο-βε-ρό) διήγημα που έχει πρώτο πρώτο και στο "Οι στάχτες της ψυχής μας" (αυτό το έχω) ; Μήπως είναι συλλογή διηγημάτων που απλώς αρχίζει μ' αυτό και συνεχίζει με άλλα; Αν είναι έτσι, γιατί οι εκδ. Οξύ έβγαλαν το ίδιο διήγημα σε δύο βιβλία; Αυτό υπάρχει σίγουρα στο box set ΣΚΟΤΑΔΙ.Δεν ξέρω αν έχει βγει και ξεχωριστά. Μετά από συνεχόμενα edit κατέληξα στο νούμερο 82. Να υπάρχουν και άλλα; Υπάρχει και το "Ο-ΝΤΕΙ, το φετίχ της καρδιάς".Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ανήκει στην σειρά ΚΟΛΑΣΗ/ΣΚΟΤΑΔΙ. Σας ευχαριστώ όλους πάντως για την λίστα.Τελικά μου λείπουν λίγα περισσότερα απ'ότι υπολόγιζα(21), αν και υπάρχουν και κάποια που δεν με ενδιαφέρουν καν. Edited November 29, 2013 by Godfather80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Το #39, "Η ιστορία του χειρούργου", τι είναι; Περιέχει απλώς το (φο-βε-ρό) διήγημα που έχει πρώτο πρώτο και στο "Οι στάχτες της ψυχής μας" (αυτό το έχω) ; Μήπως είναι συλλογή διηγημάτων που απλώς αρχίζει μ' αυτό και συνεχίζει με άλλα; Αν είναι έτσι, γιατί οι εκδ. Οξύ έβγαλαν το ίδιο διήγημα σε δύο βιβλία; Αυτό υπάρχει σίγουρα στο box set ΣΚΟΤΑΔΙ.Δεν ξέρω αν έχει βγει και ξεχωριστά. Μετά από συνεχόμενα edit κατέληξα στο νούμερο 82. Να υπάρχουν και άλλα; Υπάρχει και το "Ο-ΝΤΕΙ, το φετίχ της καρδιάς".Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ανήκει στην σειρά ΚΟΛΑΣΗ/ΣΚΟΤΑΔΙ. Σας ευχαριστώ όλους πάντως για την λίστα.Τελικά μου λείπουν λίγα περισσότερα απ'ότι υπολόγιζα(21), αν και υπάρχουν και κάποια που δεν με ενδιαφέρουν καν. Νομίζω το Ο-Ντέι ανήκε στη σειρά Παραμόρφωση, αλλά ήταν τόσο υπέροχο βιβλίο που το πούλησα σε μεταχειρησμενατζίδικο και δεν το έχω πρόχειρο για να απαντήσω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted November 30, 2013 Author Share Posted November 30, 2013 Νομίζω το Ο-Ντέι ανήκε στη σειρά Παραμόρφωση, αλλά ήταν τόσο υπέροχο βιβλίο που το πούλησα σε μεταχειρησμενατζίδικο και δεν το έχω πρόχειρο για να απαντήσω Τόσο χάλια;Και το βρήκα προσφορά 4,5 ευρώ και το παρήγγειλα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Αν σε παρηγορει, το τραγουδι της αυγης ηταν αρκετα χειροτερο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Μιας και αναφέραμε τα ελληνικά, είναι μερικά ακόμα που δεν ξέρω σε ποια σειρά ανήκαν: Γιώργος Πολ. Παπαδάκης - Ακατονόμαστες εξομολογήσεις Συλλογικό (επιμέλεια Γεώργιος Πολ. Παπαδάκης) - Οι δρόμοι του φανταστικού Γιάννης Αντάμης - Σχέδιο Τρόμου Πέτρος Αργυρίου - Τα άγρια ζώα της πόλης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Αν σε παρηγορει, το τραγουδι της αυγης ηταν αρκετα χειροτερο Το ξεκίνησα εδώ και ενάμισι μήνα στα αγγλικά. Δεν τελειώνει με τίποτα. Και δεν νομίζω ότι πρόκειται να τελειώσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Αν σε παρηγορει, το τραγουδι της αυγης ηταν αρκετα χειροτερο Το ξεκίνησα εδώ και ενάμισι μήνα στα αγγλικά. Δεν τελειώνει με τίποτα. Και δεν νομίζω ότι πρόκειται να τελειώσει.Ακολουθεις τη συμβουλη γνωστου μελους: πηδας εδω και εκει, καταπινεις διαφορα, καποια στιγμη τελειωνεις 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Αν σε παρηγορει, το τραγουδι της αυγης ηταν αρκετα χειροτεροΤο ξεκίνησα εδώ και ενάμισι μήνα στα αγγλικά. Δεν τελειώνει με τίποτα. Και δεν νομίζω ότι πρόκειται να τελειώσει.Ακολουθεις τη συμβουλη γνωστου μελους: πηδας εδω και εκει, καταπινεις διαφορα, καποια στιγμη τελειωνεις Επιτέλους απαθανατίστηκε αυτή η ατάκα! Now we can die happy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Παιδια το site τους δουλευει κανονικα?Εννοω αμα παραγγειλεις τα στελνουν?Ρωταω γιατι τους εχω στειλει 2-3 φορες κατι μηνυματα αλλα δεν απαντησε ανθρωπος γεννημενος!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 To Οξύ έχει κλείσει από όσο ξέρω 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts