Jump to content

Happening Now

63ος διαγωνισμός σύντομης ιστορίας - Γενικός

Roubiliana
Calendar

Event details

Έφτασε και πάλι η στιγμή να δοκιμαστούμε με ένα ολοκαίνουργιο θέμα από τον @Kriton. Πόσοι θα τολμήσουν αυτή τη φορά;

ΠΡΟΣΟΧΗ

Θα παρατηρήσατε ότι η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στο "Event details". Αυτό έγινε, για να συνεχίζει να εμφανίζεται στα Upcoming Events της αρχικής σελίδας του φόρουμ και να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτό όσοι θέλουν να το επισκεφτούν. 

Η πραγματική ημερομηνία λήξης (περίοδος σχολιασμού και ψηφοφορίας) είναι 14 Νοεμβρίου.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━  ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┑
  Διαβάστε εδώ τους κανονισμούς των διαγωνισμών.
┕━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━  ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┙

╔═════════════════════════════════════╗
  ΘΕΜΑ: Γύμνια
╚═════════════════════════════════════╝

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃🖊
Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου έως Τρίτη 14 Οκτωβρίου
Tην τελευταία ημέρα, υπάρχει διορία αποστολής των ιστοριών μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. 

Μπορείτε να δείτε βίντεο-οδηγίες μέσα στο Spoiler.

Spoiler

● Για λόγους διευκόλυνσης όσων χρησιμοποιούν e-readers, όταν είναι δυνατόν, οι συγγραφείς να ανεβάζουν τις ιστορίες τους σε docx και pdf.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ & ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ 
Τετάρτη 15 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 14 Νοεμβρίου
Την τελευταία ημέρα, υπάρχει διορία αποστολής των ψήφων μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.    

Μπορείτε να δείτε βίντεο-οδηγίες μέσα στο Spoiler.

Spoiler

Η ίδια διαδικασία αποστολής των βαθμολογιών μπορεί να ακολουθηθεί και για τους επόμενους διαγωνισμούς με μόνη εξαίρεση το όνομα του διοργανωτή και τις ιστορίες που συμμετέχουν.

Διαβάστε εδώ ένα άρθρο της Ιρμάντας για το πως κάνουμε κριτική σε ένα διήγημα.

● Σε αυτό το τόπικ μπορείτε να δείτε 6 τρόπους ανάγνωσης ενός διηγήματος.

Οδηγίες αποστολής των βαθμολογιών:

1. Kάντε κλικ εδώ για να δημιουργήσετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα.
2. 
Αντιγράψτε τα παρακάτω διηγήματα και επικολλήστε τα μέσα στο μήνυμα.
3. Γράψτε τις βαθμολογίες σας (Τεχνική και Προσωπική) και στείλτε το μήνυμα 
στον διοργανωτή
Kriton και τον βοηθό του -.

═════ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ═════

1. 

2. 

3. 

4.

═══════════════════════════════════════         

Μετά την λήξη του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν σε διαδικτυακή πλατφόρμα online conference τύπου Zoom, Teams κλπ. για περαιτέρω σχολιασμό ή γνωριμία.

Edited by Φάντασμα
Έγιναν κάποιες μορφοποιήσεις.

Recommended Comments

Ιρμάντα

Posted

2 hours ago, Kriton said:

Και καθώς πλησιάζει ώρα, ένα χιντ που νομίζω λύνει το μυστήριο (τουλάχιστον έτσι θεωρώ).

image.png.51f6101ef747dae243d4b0e5dc6a9318.png

Εγώ δεν βλέπω να λύνει το μυστήριο αλλά να συσκοτίζεται...

• Like 1
  • Haha 4
Cyrano

Posted

Οκ. Έχω γράψει διήγημα για τον διαγωνισμό με θέμα την "Αποχέτευση", δε θα κολλήσω στην "Γύμνια". Κι αν νομίζετε, η Roubiliana κι εσύ, ότι θα ικανοποιήσω τις διεστραμμένες ορέξεις σας, είστε πολύ γελασμένοι 😜.

• Like 2
  • Haha 5
John Ernst

Posted

Είμαι στις 1000 λέξεις. Μετά από πολλές απουσίες από τους αγαπημένους διαγωνισμούς στο sff, λόγω γενικευμένης λογοτεχνικής ανομβρίας, θα καταθέσω και τη δική μου πινελιά. Ελπίζω να γράφουν κι άλλοι, να έχουμε πλούσιο διαγωνισμό. 

Τώρα όσον αφορά στο θέμα, θα έλεγα ότι δίνει αμέτρητες δυνατότητες στους διαγωνιζόμενους και συγχαίρω τον kriton.

Εύχομαι καλή συγγραφή και, κυρίως, αυτοσυγκράτηση. 

• Like 6
Ιρμάντα

Posted

51 minutes ago, Roubiliana said:

Κάτι σεμνό και ταπεινό 

Εννοείται πως ναι.

• Like 2
Αθανάσιος

Posted

Κάτι σκέφθηκα πάλι. Για να δούμε πως θα βγει.

• Like 3

Εγω εχω βρει την κεντρικη ιδεα, τωρα μενει να το δουλεψω.

• Like 3
Nikos Skordilis

Posted

Καλώς σας βρήκα. Θα συμμετάσχω κι εγώ, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα πολλαπλά παραγκωνιζόμενα deadlines μου, και δη την ατζέντισα μου στις ΗΠΑ, που είναι έτοιμη να βγάλει μαστίγιο ή/και να με παρατήσει για μια πιο συνεπή πένα 😅

Είμαι νεογνό εδώ, οπότε ας μου συγχωρεθεί η πιθανή αφελής ερώτηση. Το θέμα είναι η γύμνια μα το genre μπορεί να είναι fantasy, sci-fi ή horror και δεν υπάρχει εύρος ελάχιστων - μέγιστων λέξεων;

Ευχαριστώ.

• Like 3