Throgos Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Η ΜΠΑΝΑΝΑ Ήταν μία όμορφη, πανέμορφη, λαμπερή, φωτεινή, χαρούμενη, χαρωπή, ανοιχτή, διαυγής, καθαρή, ωραία, υπέροχη, τρομερή, ευτυχής και ευτυχισμένη μέρα του Νοεμβρίου αλλά στον μπλε, όμορφο, υπέροχο, λαμπερό, φωτεινό, γαλάζιο, ανοιχτό, καθαρό, διαυγή, αψεγάδιαστο ουρανό κρέμονταν σιωπηλά, απειλητικά, υπομονετικά, ήσυχα τα μαύρα, σκοτεινά, σκούρα, γκρι, τρομακτικά, φοβερά, σατανικά, επιβλητικά σύννεφα. Καθώς ήταν μια τόσο όμορφη, πανέμορφη, λαμπερή, φωτεινή, χαρούμενη, χαρωπή, ανοιχτή, διαυγής, καθαρή, ωραία, υπέροχη, τρομερή, ευτυχής και ευτυχισμένη ημέρα, αποφάσισα να μην δώσω την παραμικρή, ελάχιστη, μηδαμινή σημασία στα μαύρα, σκοτεινά, σκούρα, γκρι, τρομακτικά, φοβερά, σατανικά και επιβλητικά σύννεφα και να βγω για μια βόλτα. Αλλά αλί, αλί και τρισαλί, ωιμέ και αλίμονο την ώρα και τη στιγμή, κατάρα στο λαδέμπορα, ω μοίρα μαύρη και σκοτεινή, ω άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα, εκεί που κατέβαινα με απερίγραπτη φόρα, τρομερή δύναμη, ιλιγγιώδη ταχύτητα και τεράστια ορμή τις σκάλες, πάτησα μία καταραμένη, σατανική, εκνευριστική, ηλίθια, γκαντέμω, κακότυχη, διαβολική φλούδα από μία καταραμένη, σατανική, εκνευριστική, ηλίθια, γκαντέμω, κακότυχη, διαβολική μπανάνα. Έτσι, αφού έφαγα τα μούτρα μου, τσακίστηκα, σκοτώθηκα, σαβουριάστηκα, γλίστρισα και έπεσα, σηκώθηκα και άρχισα να βρίζω Χριστό, Παναγία, Άγιο Πνεύμα, Βούδα, Αλλάχ, Κρίσνα, Αγίους, Οσίους, Δία και Ήρα, Δήμητρα και Ίσιδα, Όσιρι και Κετζαλκοάτλ, Πάνα και Τλάλοκ, Θορ και Όντιν, Ρα και Άμμωνα, Κάλι και Γιαχβέ. Έβριζα τόσο έντονα, παθιασμένα, δυνατά, εκκωφαντικά, θυμωμένα και οργισμένα, που βγήκε στο μπαλκόνι μια γειτόνισσα, μια κατίνα, μία ψηλομύτα, μια πατσόκιλη μπαμπόγρια, μια κουτσομπόλα, μια γκρινιάρα και μίζερη πουρόγρια και με άκουγε έκπληκτη, απηυδισμένη, ακίνητη, κοκκαλωμένη και ξαφνιασμένη. Μόλις τέλειωσα, χωρίς να το αντιληφθώ, να το καταλάβω και να το πάρω είδηση βγήκε με έναν κουβά και με έλουσε, με πότισε, με έβρεξε μέχρι το κόκκαλο, με έκανε παπί, λούτσα, μούσκεμα. Εγώ για άλλη μια φορά, καθώς ήμουν διπλά εκνευρισμένος, θυμωμένος, φουριόζος, νευριασμένος και γενικά τα είχα πάρει πολύ, για μία ακόμα φορά έβρισα τον καθιερωμένο Χριστό, Παναγία, Άγιο Πνεύμα, Βούδα, Αλλάχ, Κρίσνα, Αγίους, Οσίους, Δία και Ήρα, Δήμητρα και Ίσιδα, Όσιρι και Κετζαλκοάτλ, Πάνα και Τλάλοκ, Θορ και Όντιν, Ρα και Άμμωνα, Κάλι και Γιαχβέ, αλλά και έβρισα το σπίτι, τον άντρα, τον πατέρα, το σόι, τη μάνα, το κεφάλι, το γιο, την κόρη, τα εγγόνια και το μ**** της που***** που ξέβραζε την γειτόνισσα. Τότε η γειτόνισσα αφού τα άκουσε όλα αυτά έκπληκτη, απηυδισμένη, ακίνητη, κοκκαλωμένη και ξαφνιασμένη, έπαθε αμόκ και έπεσε με φόρα, ορμή, δύναμη, ιλιγγιώδη ταχύτητα και ένταση στο πεζοδρόμιο, και σωριάστηκε με έναν ξερό, άνυδρο, απότομο ήχο: «Κρακ». Εγώ μετανιωμένος έτρεξα με απερίγραπτη φόρα, τρομερή δύναμη, ιλιγγιώδη ταχύτητα και τεράστια ορμή προς την γειτόνισσα, αλλά για μία ακόμη φορά πάτησα την καταραμένη μπανάνα. (Ακολουθεί απερίγραπτο βρισίδι που λογοκρίθηκε για ευνόητους λόγους, αλλά για να ξέρετε έβρισα τον καθιερωμένο Χριστό, Παναγία, Άγιο Πνεύμα, Βούδα, Αλλάχ, Κρίσνα, Αγίους, Οσίους, Δία και Ήρα, Δήμητρα και Ίσιδα, Όσιρι και Κετζαλκοάτλ, Πάνα και Τλάλοκ, Θορ και Όντιν, Ρα και Άμμωνα, Κάλι και Γιαχβέ, αλλά και έβρισα το σπίτι, τον άντρα, τον πατέρα, το σόι, τη μάνα, το κεφάλι, το γιο, την κόρη, τα εγγόνια και το μ**** της που***** που ξέβραζε την γειτόνισσα αλλά και την καταραμένη μπανάνα.) Αφού τέλειωσα το βρισίδι και ανακουφίστηκα, ηρέμησα, χαλάρωσα, ξεθύμανα και ημέρεψα, σηκώθηκα και πήγα στην αναίσθητη γειτόνισσα. Αποδείχτηκε ότι ήταν ακόμα ζωντανή, και η καρδιά της χτυπούσε, ανέπνεε, είχε σφυγμό, δεν είχε πεθάνει ούτε είχε αφήσει αυτό τον κόσμο, ούτε και μας είχε αφήσει χρόνους. Αμέσως έτρεξα προς το σπίτι με περισσή, περίσσια και περισσευούμενη χαρά για να πάρω τηλέφωνο στο νοσοκομείο. Αλλά αλί, αλί και τρισαλί, ωιμέ και αλίμονο την ώρα και τη στιγμή, κατάρα στο λαδέμπορα, ω μοίρα μαύρη και σκοτεινή, ω άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα, τσακίστηκα ξανά στην άθλια μπανάνα. ΤΕΛΟΣ Υ.Γ.: Αν σ' άρεσε Χάρε, μπορείς να το δημοσιεύσεις στο τευχίδιόν σου. Αλλά ανώνυμα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 Τι έγινε, δεν άντεξε κανείς μετά την 2η παράγραφο; Και σκεφτόμουν να το επεκτείνω λίγο!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Πολύ καλό,καταραμένο απόβρασμα,μα όλοι ξέρουμε πως το έγραψες απλά γιατί δεν είχες άλλο τρόπο να περάσεις τα post μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Φίλε μου, εμένα η ιστοριούλα σου μου άρεσε. Αν την έκανες μεγαλύτερη πιστεύω πως ό΄λοι μας θα ψάχναμε να βρούμε αυτήν την μπανανόφλουδα για να την βάλουμε μπροστά από την πόρτα σου. χεχεχε Πάντως ήταν καλή. Γέλασα πάρα πολύ στο τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Πολύ καλό,καταραμένο απόβρασμα,μα όλοι ξέρουμε πως το έγραψες απλά γιατί δεν είχες άλλο τρόπο να περάσεις τα post μου. <{POST_SNAPBACK}> Νομίζεις!!! Βασικά την έγραψα για το συμπεριλάβεις στο τευχίδιό σου και να διώξω όλους τους αναγνώστες σου, Μουχαχαχα! Είμαι σατανικός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Εγώ νόμιζα πως δεν θα το αντέξω όταν το διάβαζα, αλλά τελικά τα κατάφερα Πέθανα στα γέλια στο τέλος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Άχαχαχαχαχα κορυφαίο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 ΑΧΑχχαΧΧΑΧχΧΑ! Το λάτρεψα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Είμαι ευχαριστημένος, ενθουσιασμένος, ικανοποιημένος, χαρούμενος, ευτυχής και υπερήφανος, διατελώ υπό το κράτος ενθουσιασμού, απολαμβάνω, ευφραίνομαι, είμαι ξετρελαμένος και συγχαίρω τον εαυτό μου, επειδή αγόρασα, απέκτησα ιδιοποιήθηκα βρήκα, επειδή κατέχω διαθέτω, νέμομαι και απολαμβάνω, αυτό το λεξικό συνωνύμων, αυτό το γλωσσάριο των ισοδυνάμων, αυτήν την εγκυκλοπαίδεια των ομοιοτήτων, αυτό το θησαυρό των υποκατάστατων. Έτσι μπορώ να εκφράσω, πω, γνωστοποιήσω, εκδώσω και δημοσιοποιήσω την χαρά, τέρψη, ευχαρίστηση, ευφορία και ευτυχία που με κατέβαλε, μόλις διάβασα, ανέγνωσα, μελέτησα, έμαθα για αυτήν την ιστορία, αυτό το πόνημα, το διήγημα, την περιγραφή καταστάσεων την έκθεση ιδεών σου. Συγχαρητήρια Θρόγκε, Θρόγκιε, Θρογγε, Θρόγγιε, Throgos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldikinquel Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Κορυφαίο! Μου έσπασε τα νεύρα αλλά κατάφερα να το διαβάσω! Φαντάζομαι ότι διαβάζοντας κάποιος τέτοιο είδος γραφής εμπλουτίζει το λεηιλόγιό του (ή μάλλον το φρασολόγιό του) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Πολύ μου άρεσε τούτο δω. Ευθυμία τρέμε βρήκα πακτωλό επιθέτων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 bump σε ένα ευχάριστο πρωϊνό ανάγνωσμα των "παλιών"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Εξοντωτικό. Μετά τη δεύτερη παράγραφο ξυπνά ο μαζόχας μέσα σου και ζητάς κι άλλο, εθίζεσαι. Όταν φτάνεις μετά από αιώνες αγωνίας στο τέλος ξανάρχεσαι στα συγκαλά σου και ευχαριστείς την μπανανόφλουδα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts