Jump to content

Σύνδρομο και zine


distaros
 Share

Recommended Posts

Εφιαλτικό Σύνδρομο.

 

1...Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει με την γνωστή του μορφή,+mr.Kat +κείμενο για πνευματικά δικαιώματα(χεχεχε) +editorial +αρίθμηση σελίδων.

 

2...Η αισθητική του εντύπου θα κυλάει στα ίδια επίπεδα σε κάθε τεύχος.Περίεργες ιστορίες, κόμιξ, παραμύθια, ποιήματα, λίγο χιούμορ, λίγο παράνοια και τα σχετικά.

 

3...Όσον αφορά το editorial. Κάθε άτομο που γράφει σταθερά στο Σύνδρομο, θα έχει έναν avatar. Ο avatar θα είναι εικόνα+κάποιος τίτλος. Σε κάθε editorial, κάποιος διαφορετικός avatar θα προλογίζει το τεύχος στήνοντας μια μικρή ιστορία. Ο Καλός Κύριος θα ανοίξει το πρώτο τεύχος.

 

4...Το τευχίδιον μάλλον θα μοιράζεται δωρεάν,ή με κάποια συμβολική τιμή.Ανάλογα και με τα έξοδα μας.

 

ERNESTO,για το ΖΙΝΕ γράψε εσύ δυο λόγια...

Link to comment
Share on other sites

Οκ άργησα λίγο γιατί δεν είμαι Θεσσαλονίκη και δεν έχω προσβαση στον νετ. Λοιπόν όσον αφορά το zine οι βορειοι μαζεύτηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν:

 

1. Τα περιεχόμενα θα είναι περίπου τα παρακάτω. Δύο με τρία διηγήματα, παρουσίαση ενός συγγραφέα, παρουσίαση Rpg συστημάτων και κόσμων(κυρίως άγνωστων), στήλη μουσικής, κινηματογράφου, παρουσίαση βιβλίων, fantαsy νέα της Θεσσαλονίκης, νέα γύρω από τα Rpg, κάποια εισαγωγική στήλη και πιθανόν κάποιες στήλες για την επικαιρότητα.

 

2.Το zine θα κυκλοφορεί περίπου κάθε μήνα, θα διανέμεται δωρεάν και ελπίζουμε να καλύψουμε τα έξοδα μέσα από δύο τρεις χορηγούς.

 

3. Υπάρχει μία σκέψη αν μας φτάσουν τα χρήματα να δημοσιεύουμε και κάποιο έγχρωμο artwork δημιουργία των καλλιτεχνών του φορουμ.

 

4. Εννοείται ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε το έντυπο χωρίς την παραμικρή βοήθεια από ανθρώπους που μένουν κάτω από την Λαμία. Αλλά επειδή ως γνωστόν οι Βόρειοι εκτός από πανέξυπνοι είναι και πολύ καλοί άνθρωποι θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε στον εξαιρετικό εντυπο μας οτιδήποτε έχουν να μας προσφέρουν οι φίλοι μας Αθηναίοι.

 

Πιο συγκεκριμένα κάποιες σκέψεις για αυτή την βοήθεια:

 

1.Ένα από τα διηγήματα θα βγαίνει σε συνέχειες όποτε όποιος έχει κάτι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο μέγεθος θα το δημοσιεύαμε με χαρά.

 

2. Όσον αφορά τον κινημάτογράφο έχω μία μικρή υποψία ότι ο northerain έχει κάποιες πολύ χρήσιμες γνώσεις(northerain said: έχω δει τα πάντα!). :D Οπότε η βοήθεια του θα ήταν πολύ χρήσιμη σε αυτή την στήλη όπως και οποιουδήποτε άλλου με ανάλογες γνώσεις.

 

3. Επίσης υπάρχει μία μικρή έλλειψη και σε γνώστες των Rpg. Όταν λέω γνώστες εννοώ ανθρώπους που δεν απαντάνε πλεόν στο κανονικό τους όνομα, κάνουνε spells όταν νευριάζουν και ξέρουν το μικρό όνομα της ανιψιάς του συγγραφέα του βιβλίου "Forgotten Realms: Bugs and insects "

 

4. Ακόμα χρειαζόμαστε την βοήθεια της Nienna(η οποιουδήποτε άλλου γνώστη) σε ότι αφορά προγράμματα, tutorials και οτιδήποτε άλλο σχετικό που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούσουμε για να στήσουμε το zine.

 

Αυτά προς το παρόν. Μπορεί να ξέχασα και τίποτα. Περιμένουμε τις προτάσεις τις κοινότητας.

Link to comment
Share on other sites

Μπορώ να βοηθήσω σε ότι θέλετε, είμαι και εγώ σαλονικιά εξάλλου, αν και μένω στην Αγγλία.

 

Pray tell.

Link to comment
Share on other sites

Axmou....ego exo hdh dhlosei oti 8a boh8hso se ayto...Me reviews gia tainies(alla kamenes),dihghmata(kamena),ton Mr.Kat(kamenos), kai oti allo xreiastei(artwork, an xreiazetai).

 

 

Edit: Dont spam please.

Edited by northerain
Link to comment
Share on other sites

Ο ERNESTO μας κάλυψε.Έχω και μερικές φρέσκες ιδέες,αλλά θα τα πούμε από κοντά...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Εφιαλτικό Σύνδρομο ήδη κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη (αν και ακομά δεν έχω πάρει την τελική έκδοση στα χέρια μου :crybaby: ) οπότε μάλλον είναι καιρός να δούμε τι θα κάνουμε και με την έτερη φιλόδοξη προσπάθεια, το φανταζι zine. Λοιπόν τι θα λέγατε για μία συνάντηση οσον ενδιαφέρονται την Τέταρτη κατά τις 6 στην Καμάρα;

Link to comment
Share on other sites

*γκουχ γκουχ*

 

Εγώ μπορώ μόνο Παρασκευή βράδυ και Σαββατοκύριακα...

(σχολεία, φροντηστήρια και λοιπές μ******ς)

Link to comment
Share on other sites

Τι λέτε τότε να βρεθούμε την Παρασκευή κατά τις 8; Εκείνη την ώρα περίπου δεν τελειώνεις King;

 

Από τους υπόλοιπους Θεσσαλόνικεις δεν ενδιαφέρεται κανείς; Μελδόκιε να θεωρήσουμε ότι είναι τόσο αυτονόητο ότι θα είσαι στο meeting που δεν χρειάζεται καν να το αναφέρεις; :D

Link to comment
Share on other sites

Ναι, θα έρθω και γω αλλά δε θα συμμετέχω τελικά πολύ ενεργά στο πρότζεκτ για το zine. Αλλά μπορώ να βοηθάω που και που.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..