Oberon Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 (edited) Την ιδέα την πρωτοείχε ο Comatose ένα βράδυ που τα λέγαμε στο IRC. Γιατί να μην κάνουμε κάτι σαν το εργαστήρι συγγραφέων και για τη ζωγραφική? Και μετά από αρκετές συζητήσεις καταλήξαμε στο εξής φόρματ: Nα βάζουμε ένα κοινό θέμα κάθε δύο βδομάδες, θέμα για ζωγραφική δηλαδή, και ο καθένας, σύμφωνα με τη δική του τεχνική, το δικό του είδος ζωγραφικής, να σχεδιάζει αυτό το θέμα, να μπαίνουν τα σχέδια σε ένα τόπικ (ώσπου να αποκτήσουμε τη δική μας Gallery, όταν αγοράσουμε το φόρουμ) και σε κάποιο άλλο τόπικ να σχολιάζονται τα σχέδια. Απλώς η διαφορά με το εργαστήρι συγγραφέων είναι πως ΔΕΝ θα κλείνει κανένα τόπικ, και ΔΕΝ θα υπάρχει ιδιαίτερη πρόσβαση. Ο καθένας θα μπορεί να συμμετέχει όπου θέλει και όσο θέλει, να σχολιάσει ότι θέλει. Θα είναι δηλαδή τα τόπικς μέρος του art forum. Κάθε είδος τέχνης είναι απόλυτα αποδεκτό. Κόμικς, μάνγκα, photomanipulations, cartoons, μολύβια, μαρκαδόροι, χρώμα, κολλάζ.....οτιδήποτε αρκεί να είναι Original έργο! Επίσης δεν έχει καμμιά σημασία το "επίπεδο της τεχνικής" του καθενός. Το μεράκι μετράει και το κέφι, όχι η τεχνική τελειότητα. Ο σκοπός είναι να διασκεδάσουμε και να βελτιωθούμε! Το μόνο που δε θα μου άρεσε είναι κάποιος να βάλει έτσι για την πλάκα μια μουτζούρα που εμφανώς την έκανε σε 3 δευτερόλεπτα με σκοπό να γελοιοποιήσει το όλο θέμα. Κανείς από εμάς δεν πιστεύω πως θα έκανε κάτι τέτοιο. Απλα το αναφέρω γιατί έχει συμβεί σε άλλα art fora τα οποία διαβάζω που και που. "Ο φόβος φυλάει τα έρμα", που λένε! Σε άλλο τόπικ θα βάλω το πρώτο θέμα και μετά βάζει τα επόμενα όποιος θέλει με τη σειρά. Άιντε, ξεκινάμε? Edited February 12, 2005 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Πολύ ωραία η ιδέα με τα projects. Προσωπικά είμαι μέσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Μόλις με ρώτησε ο Μελδόκιος κάτι στο IRC και απαντώ εδώ μήπως έχουν και άλλοι την ίδια απορία. Τα κοινά θέματα, δεν είναι ανάγκη να είναι στο στυλ "φτιάξτε έναν Αγγελο" (όπως είναι το πρώτο θέμα). Μπορεί να είναι κάτι πιο ανοιχτό και γενικότερο. Όπως το παράδειγμα που μου είπε ο Μελδόκιος. Η έκφραση ενός συναισθήματος ας πούμε. Όπως "Κλειστοφοβία"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Γιούπιιιιιι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted February 13, 2005 Management Share Posted February 13, 2005 Θα πρότεινα να συζητήσουμε τα θέματα αυτά από κοντά στη συνάντηση. Είναι καλύτερα για τη πλήρη κατανόηση τους απ’ όλους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Kai meis pou den 8a er8oume?Sto phgadi katourhsame? Ego Dain opos ta eipame, egkrino kai epayksano(kai 8a labo meros fysika) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 «Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη!» Μέσα κι εγώ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Θα με βοηθήσει κάποιος; Είμαι μέσα με 1000, αλλά δεν έχω scanner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 Βάρδουλα, θα στο σκανάρω εγώ, φέρε το σχέδιό σου στη συνάντηση την Κυριακή. Εκτός αν μεσοβδόμαδα, μπορέσει να στο σκανάρει κάποιος άλλος. Robin, το θέμα της Gallery το συζητάμε την Κυριακή η οποτεδήποτε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Θα φέρω κι εγώ υλικό για σάρωση, Διονύση... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 Βεβαίως, Rasp. Ευχαρίστως να σας σκανάρω ό,τι θέλετε. Κάποια μπορω μετά να σας τα στείλω με e-mail. Aν είναι όμως πάρα πολλά, και αφού ακόμα έχω μόνο dial-up μπορώ να τα γράψω σε ένα σι-ντίον και να το στείλω είτε ταχυδρομικά, είτε αν κάποιος έρθει όταν έχουμε session το Σάββατο να του το δώσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Προτιμώ τι δεύτερη λύση· θα τελειώνω με την ιστορία του Wraith και θα παρακαλουθώ ιστορία Mage... ΓΟΥΣΤάΡΩ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 χμμμ τι έγεινε μ αυτο το θεμα? βασικα ενωειται πως ενδιαφερομαι, αλλα το κακο με ενα εργο ειναι πως αν το φωτογραφισεις, αλλάζει καπως (οχι απαραιτητα προς το κακό, αλλα αλλιώς δειχνει στον καμβα). φυσικα για scaner δεν το συζητω μια και απο τα μικρα μεγεθη, τα συνηθισμενα μου ειναι 40 χ 50 ή 50χ60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Για ποιο θέμα μιλάς ακριβώς Brave? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Για ποιο θέμα μιλάς ακριβώς Brave? <{POST_SNAPBACK}> μα για το θεμα που ανελυες στο πρωτο σου μυνημα (θεματα ζωγραφικης καθε 1-2 βδομαδες με ελευθερο χρονο) ....οχι τπτ, αλλα αν μου δωσουν θεμα ισως πιεστω και δουλεψω λιγακι.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Τα προηγούμενα θέματα είναι ανοιχτά. Αν θέλεις να συμμετέχεις, θα χαρούμε να δούμε τα έργα σου. Πάντως αν υπάρχει ενδιαφέρον τα συνεχίζουμε από Σεπτέμβρη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tibee Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Μέσααα Φοβερή ιδέα και μάλιστα ελπίζω να αρχίσει και σύντομα.. Βασικά ούτε εγώ έχω scaner αλλά κάποια λύση θα υπάρχει.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Τώρα που πέρασαν δύο βδομάδες από το 4ο θέμα, έχει κανείς καμμιά ιδέα για το 5ο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artaeos Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Παιδιά, δέχεστε νεοφερμένους? Πώς? Δεν δέχεστε? Εγώ θα μπω, θα μπω, θα μπω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 8, 2006 Author Share Posted July 8, 2006 Μπες, μπες, μπες! Και καλοδεχούμενος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Με ασφάλεια μπορούμε να πούμε πως: «Όλοι οι καλοί χωράνε.» Δε θέλω περίεργα σχόλια επ' αυτού. :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artaeos Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Thanks guyz!!! Λεπόν, που ακριβώς είναι τα θέματα που μας δίνονται για ζωγραφική? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 Τα θέματα που έχουν μπει ως τώρα είναι εδώ: Θέμα 4: Σχεδιασμός χαρακτήρα-κοστουμιού http://community.sff.gr/index.php?showtopic=1670 Θέμα 3: Αγαπημένο μουσικό κομμάτι http://community.sff.gr/index.php?showtopic=1417 Θέμα 2: Kλειστοφοβία http://community.sff.gr/index.php?showtopic=1313 Θέμα 1: Άγγελοι http://community.sff.gr/index.php?showtopic=1193 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Aria* Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Παρακαλώ διαφωτίστε οι αρχαίοι την νεογέννητη : 1. Ισχύει ακόμα το ανέβασμα ζωγραφικών έργων; 2. Αν ναι, είναι απαραίτητο να προταθεί κάποιο θέμα προς σχεδίαση; 3. Αν δεν είναι απαραίτητο να προταθεί θέμα, υπάρχει κάποιο τόπικ που μπορεί κάποιος να ανεβάζει έργα του ανεξαρτήτως θέματος + τα σχόλια/ κριτικές που μπορεί να δεχθεί από τους συμφορουμίτες; Ευχαριστώ για την βοήθεια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 (edited) Aria, Μικρή νεογέννητη φίλη μας, προφανώς κανένας δεν θεωρεί τον εαυτό του αρχαίο εδώ μέσα * και μέχρι να απαντηθεί η ερώτησή σου υπολογίζω πως έχεις φτάσει ήδη στην εφηβεία.* Άρα, είσαι ώριμη πλέον για να επικοινωνήσουμε μαζί σου.* Το παρόν topic, στο οποίο κι εγώ ανέτρεξα μόλις τώρα (!) μετά από 16 μήνες ως μέλος του sff, δεν είναι κλειστό, αλλά μάλλον πρακτικά αδρανοποιημένο, ανενεργό. Υποθέτω πως μπορείς να ποστάρεις σε μια από τις τέσερεις θεματολογίες που έχουν προταθεί και να το αναθερμάνεις. Εκτός από αυτό, δοκίμασε και σε ένα πιο φρέσκο topic, το: “Φανταστική πινακοθήκη” το οποίο εγκαινίασε ο πολύ ταλαντούχος φίλος flamandin στο ίδιο forum. Ελπίζω, με το post μου, να προσεχθεί η ερώτησή σου από κάποιον moderator και να πάρεις μια έγκυρη απάντηση. Edit: Προσπάθησα να βάλω ένα emoticon για να σημειωθεί το χιούμορ μου, ανεπιτυχώς όμως, καθότι αρχαίος και στούρνος στην τεχνολογία. Φαντάσου λοιπόν ένα χαμόγελο όπου υπάρχει αστερίσκος. Γενικά, φαντάσου ένα τεράστιο χαμόγελο να συνοδεύει το post μου. Edited April 8, 2010 by Πυθαρίων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts