Sonya Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Κόλλευ, κόκερ, πεκινουά, κανίς, ντόμπερμαν, Βέλγικος ποιμενικός, λυκόσκυλο, πόιντερ, σέτερ, μπιγκλ, μπόξερ, τσιουάουα, μπουλντόγκ, ροτβάιλερ, λαμπραντόρ, γκόλντεν ριτρίβερ και τις ευρείες κατηγορίες "λαγόσκυλα" και "πουλόσκυλα" που υπάγονται στην ακόμα πιο ευρεία κατηγορία "κυνηγόσκυλα" (κυνηγός, γαρ, ο τάτα κι εγώ από κοντά με το αεροβόλο). Ήξερα αυτές τις ράτσες από τεσσάρων-πέντε χρονών παιδάκι. Βέβαια, είχα τρέλα με τα γατόσκυλα και ρώταγα πάντα "τάτα, τι σκυλάκι είναι αυτό;" (με τα γατιά δεν είχα θέμα για ράτσες, ήταν όλα γατούλια) οπότε δεν ξέρω αν πιάνεται... :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ούτε ήξερα ούτε ξέρω πολλά από ράτσες σκυλιών, αλλά ξέρω παιδί που στα τρία του (όχι στα εφτά του) γνώριζε άπειρες μάρκες αυτοκινήτων. Οπότε, κατ' επέκταση, το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να θεωρήσω πρόβλημα στην ιστορία ήταν να γνωρίζει κάτι σχετικό με τις ράτσες των σκύλων το παιδάκι της ιστορίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Bump! Για τον Τέταρτο Διαγωνισμό Τρόμου, κάνουμε ένα ταξιδάκι στο παρελθόν και στις ιστορίες που διακρίθηκαν! Enjoy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts