KELAINO Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Άντε να κάνουνε το θαύμα τους τα ΕΛΤΑ και οι ευγενικές εθελοντισμένες ψυχές, για να το πιάσουμε στα χεράκια μας και οι απομεμακρυσμένοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Καλοτάξιδο, Γιώργο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Να είναι άραγε τυχαίο που μια μέρα μετά την έκδοση, η Στοκχόλμη έχει αρχίσει να γίνεται Νοέλα απ' το χιόνι; Δε νομίζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Τό 'χω! Τό 'χω! Και κάτι μου λέει ότι θα μπουν μερικά άλλα στην άκρη για να διαβάσω το ταξίδι των φωτεινών παιδιών μέσα στς γιορτές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khar Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Καλή επιτυχία. Προφανώς θα το πάρω και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ αυστηρή κριτική (τα μικρά παιδιά δεν αστειεύονται). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachnida Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Χαιρόμαστε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές! Θέλω να σας ξαναευχαριστήσω πάρα-πάρα πολύ. Επίσης, ευχαριστώ και τον Στέφανο για την προώθηση στο forum : ) Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, το έργο πλέον είναι στη διάθεσή σας και περιμένουμε όλες τις κριτικές. Επίσης να ευχαριστήσω και εδώ τον Γιώργο που μας εμπιστεύτηκε το Τραγούδι του Χρόνου. Είναι πολύ καλός συγγραφέας και είμαστε περήφανοι που το βιβλίο του κυκλοφόρησε απ' τις βορειοδυτικές. Να πω και κάτι ακόμα, μιας και είμαστε σε εποχή που είναι δύσκολη. Όπως όλα μας τα βιβλία, το ηλεκτρονικό Τραγούδι του Χρόνου μπορείτε να το διαβάσετε και να το κατεβάσετε και να το μοιραστείτε, free. Μας ενδιαφέρει περισσότερο να διαβαστεί παρά να "διακινηθεί". Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί το e-book, ενώ σύντομα θα βρίσκεται και σε βιβλιοθήκες. Σας ευχαριστώ όλους ξανά, και ελπίζω να μην σας ζαλίσαμε πολύ : ) *Το αναφέρω κι εδώ, να υπάρχει καταγεγραμμένο, ότι η συνέχεια του Τραγουδιού είναι ανεξάρτητη από το πόσο εμπορικό θα αποδειχθεί το πρώτο, καλά να είμαστε και του χρόνου στις γιορτές θα έχουμε στα χέρια μας το δεύτερο βιβλίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_unicorn Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Αυτό και αν είναι δώρο γεννεθλίων... Θα μου το χαρίσω σίγουρα... Αύριο κιόλας το ψάχνω στα βιβλιοπωλεία της Κέρκυρας... (Λέω να το έχουν...) Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο... του χρόνου το δεύτερο ε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Μού'ρθε κι εμένα ως δώρο έκπληξη σήμερα και φτερούγισε το μέσα μου σαν παιδί στις γιορτές. Μπήκε στη σειρά ως αμέσως επόμενο προς ανάγνωση βιβλίο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Προσπάθησα να το προμηθευτώ από Πολιτεία και Ελευθερουδάκη, αλλά δεν το είχαν. Πού θα πάει, όμως; Θα το βρω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Προσπάθησα να το προμηθευτώ από Πολιτεία και Ελευθερουδάκη, αλλά δεν το είχαν. Πού θα πάει, όμως; Θα το βρω. Σίγουρα θα το βρεις στο Metropolis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadend Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 παρουσίαση βιβλίου πότε θα γίνει? πότε θα πάρουμε αυτό υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα αντίτυπο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ξεκίνησα με μια χαρά σήμερα να πάω να το πάρω από την Πρωτοπορία Πάτρας, αλλά τίποτα... Ρώτησα και δεν το έχουν παραλάβει ακόμα. Αλλά δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό! Κι αυτό, γιατί θα πάω να το πάρω από το Metropolis από τα ίδια τα χεράκια του συγγραφέα, όταν κατέβω Αθήνα! Και θα θέλω κι επί τόπου αφιέρωση, να το ξέρεις, Γιώργο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Συγχαρητήρια κι από μένα, Γιώργο, και καλές πωλήσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Νόμιζα πως είχα γράψει ήδη εδώ... Καλές πωλήσεις, μικρέ μας σατανιστή! (φαντάζομαι τις συνεντεύξεις με εκδοτικούς, όπου θα περίμεναν έναν "συγγραφέα παιδικών βιβλίων" και θα ερχόταν ο Παρατηρητής με την κατάμαυρη μαλλούρα και τα αξύριστα γενάκια σατανιστής-chic... θα ήθελα να έβλεπα τα μούτρα τους) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Προσπάθησα να το προμηθευτώ από Πολιτεία και Ελευθερουδάκη, αλλά δεν το είχαν. Πού θα πάει, όμως; Θα το βρω. Σίγουρα θα το βρεις στο Metropolis. Βεβαίως και μου το υπέγραψε κι ο συγγραφέας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Εγώ το περιμάζεψα απ' τα χεράκια του πάντως, κομπλε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Καλό ταξίδι εύχομαι στο βιβλίο σου Γιώργο. Θα φροντίσω να το διαβάσω και θα τα πούμε ξανά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Γιώργο, με κάθε ειλικρινή διάθεση, δε με νοιάζει πόσο καλός είσαι στο επικό φανταστικό, αλλά το παιδικό είναι το χάρισμά σου, φίλε μου. Είμαι περίπου στη μέση και επιτέλους διαβάζω ένα βιβλίο που απευθείνεται σε παιδιά χωρίς να τα θεωρεί πνευματικώς καθυστερημένα. Όσοι δεν το έχετε δώσει ακόμη στα παιδιά σας κάνετε μέγα λάθος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Χθες αγοράστηκαν και δύο αντίτυπα από εδώ (ένα για μένα και μια παραγγελία). Η κοπέλα στο ταμείο του Metropolis με κοίταξε περίεργα όταν της είπα ότι δεν είναι κανένα για δώρο Θα το ξεκινήσω μέσα στις γιορτές και Γιώργο, κοίτα να ξεκουράσεις το χέρι σου πριν το μίτιγκ της Πρωτοχρονιάς, γιατί μάλλον θα έχεις πολλές υπογραφές να βάζεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Συγχαρητήρια και καλά ταξίδια! Μέχρι να πατήσω στα πάτρια θα αρκεστώ στην ηλεκτρονική έκδοση (που πόσο, μα πόσο το εκτιμώ που υπάρχει). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Το Τραγούδι του Χρόνου πρώτο σε πωλήσεις στο Metropolis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Μπράβο ρε Παρατηρητή! Κορυφή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Ωωωω Τι καλά! Εύχομαι αυτό να γίνει και με όλα τα άλλα μαγαζιά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Ήμουν όλο το πρωί/μεσημέρι κέντρο για δουλειές. Όταν τελείωσα πέρασα από μετρόπολις και τσίμπησα τα δυο τεμάχιά μου (ένα για μένα, ένα για δώρο). Στο λεωφορείο του γυρισμού διάβασα τα δυο/τρία πρώτα κεφάλαια. Ντάξει, ερωτεύτηκα τους χιονανθρώπους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Μόνο απ' το Μετρόπολις το παίρνουμε; Δεν θα έρθει πολιτεία; Γιάννη διακίνηση κάνετε μόνοι σας ή το δίνετε σε χονδρέμπορα (κι αν ναι σε ποιον); Άντε μπας και γίνει ευπώλητο και πουθενά αλλού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts