DinoHajiyorgi Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 (edited) Κινούμαι λίγο αργά, και δεν έχω λόγο να βιάζομαι (με κούρασε πάλι η σειρά). Μόλις είδα και το 10ο επεισόδιο ("I Smell A Rat"). Creatures, creatures παντού. Όπα, μας ήρθαν και οι cat people! Γλουπ! Και τι creature είπατε ότι είναι η Σούκη;! Θα πρέπει να συγγενεύει με τον ξάδελφο Λαφαγιέτ! Edited September 7, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Μια απο τα ίδια. Οι thundercats λείπουν μόνο! Ετσι πηγαίνουν και τα βιβλία της σειράς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Μια απο τα ίδια. Οι thundercats λείπουν μόνο! Ετσι πηγαίνουν και τα βιβλία της σειράς; Περίπου. Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες πέθανε στην αρχή του 2ου βιβλίου, αλλά ναι, έτσι πάνε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Season finale που άφησε άπειρα cliffhangers. Αναμένοντας την 4η σαιζόν τώρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 το 11ο επεισόδιο ήταν το τελευταίο της σεζόν; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Βγήκε και 12ο χθες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Α, οκ. Θα το δω λίαν συντόμως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Lost Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Καλη σειρα το True Blood,αλλα πολυ ξενερα η τελευταια σαιζον,μετα απτην κορυφαια 2η,με την Maryanne. Πολυ επικεντρωμενο στην Ταρα που ολη την ωρα εκλαιγε και οδυροταν.Αν δεν ηταν και o king Russell και η σκηνη ειδικα που λεει γυρναει και λεει "WE WILL EAT YOU ALL!WE WILL KILL YOUR CHILDREN!!!!Now for the weather.Tifanny..?=-)))" ... Πολυ ωραιο το φιναλε ομως,περιμενω με ανυπομονησια την επομενη σαιζον...το καλοκαιρι παλι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Πολύ γουστάρω την φετινή σεζόν! Είναι μια ένοχη απόλαυση για έναν ταγμένο χορρορά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 εγώ είμαι πολύ χλιαρός για τη νέα σαιζόν. Νομίζω λείπει ο πετυχημένος κακός που υπήρχε στις δύο προηγούμενες σαιζόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 εγώ είμαι πολύ χλιαρός για τη νέα σαιζόν. Νομίζω λείπει ο πετυχημένος κακός που υπήρχε στις δύο προηγούμενες σαιζόν. Οκ, αλλά όπως προείπα...ένοχη απόλαυση! I'm in it, for all the sex! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Ok, προχθές το ξεκινήσαμε (πρώτος κύκλος, πρώτο επεισόδιο, κυρίως γιατί μας είχε τελειώσει ο House κι έπρεπε με κάτι να γεμίσουμε τον χρόνο μας) και οφείλω να ομολογήσω πως οι διθυραμβικές ιαχές των τρομολαγνών με αφήνουν λίγο άφωνη... Σεναριακά είχε τις τρύπες του όζοντος Σκηνοθετικά ήταν για πολλά γέλια Οι ερμηνείες θα μπορούσαν ν' ανήκουν σε μπαμπουίνους Ορμονικά χτύπαγε μείον άπειρο (όχι, την βρίσκω ΑΣΧΗΜΗ την Sookie, εκτός από χαζογκομενάκι με στυλάκι που μου φέρνει αναγούλα και, όχι, δεν είμαι 15 να την βρίσκω με ψευτογκοθάδες, το ξεπέρασα το Dark Sun) Σήμερα είδαμε το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο αν και ήταν ελάχιστα βελτιωμένο σκηνοθετικά και σεναριακά, πάλι ήταν τόσο χάλια που έκανε το Supernatural (σειρά που επίσης δεν βγάλαμε ούτε τον πρώτο κύκλο απ' την κλισεδούρα και την σεναριακή μετριότητα) να φαντάζει εκπληκτικό! Χάνουμε κάτι που έπρεπε να παρατηρήσουμε; Μήπως βελτιώνεται στην συνέχεια; Γιατί κοιταζόμαστε με τον Άλεξ με απορία γιατί αρέσει τόσο πολύ σε χάρντκορ χοροράδες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Same here. Είδα 1 επεισόδιο και κάτι, (κι αυτό πριν 1μιση χρόνο), και το παράτησα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) Γιατί κοιταζόμαστε με τον Άλεξ με απορία γιατί αρέσει τόσο πολύ σε χάρντκορ χοροράδες... Για τον ίδιο λόγο που σε πολλούς φαντασάδες άρεσε η Ζήνα! Κανενας δεν το παραδεχόταν ότι έβλεπε την σειρα όταν πρωτοπροβλήθηκε, αλλά τα νουμερα της τηλεθέασης άλλα ελεγαν. Και δεν νομίζω οτι έβλεπε η μάνα μου Ζήνα! Υ.Γ Και λίγα για το Supernatural, μην πλακωθούμε. Ετσι; Υ.Γ 2 (όχι, την βρίσκω ΑΣΧΗΜΗ την Sookie, Η Σουκι είναι τόσο άσχημη, που είναι τελικά όμορφη. Edited September 3, 2011 by Drake Ramore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 (edited) Χάνουμε κάτι που έπρεπε να παρατηρήσουμε; Μήπως βελτιώνεται στην συνέχεια; Γιατί κοιταζόμαστε με τον Άλεξ με απορία γιατί αρέσει τόσο πολύ σε χάρντκορ χοροράδες... Το άντεξα τρεις κύκλους, και πλέον κρύωσε αρκετά για να μη με νοιάζει. Δύο τα προβλήματα για μένα: το σάπιο setting της Λουιζιάνας σε συνδιασμό με την ατμόσφαιρα αμερικανοβλαχιάς που έβγαζε ένα σκηνικό με το οποίο θα συναγωνιζόταν επάξια και η Φίνος Φιλμ (σε ερμηνείες και πλοκή). Και δεύτερο, η ίδια η Anna Paquin, που μέχρι και τους X-Men αναστέναζα για πάρτη της ζωγραφίζοντας καρδούλες, εδώ την βαρέθηκε η ψυχή μου κι ας την έβλεπα επιτέλους γυμνή. Edited September 3, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίθεση του κόσμου προς τη Ζήνα και τον Ηρακλή. Εγώ πάντα τα καραγούσταρα. Έφταιγε άραγε που ήμουν γυμνάσιο όταν βγήκε; Δεν νομίζω, ακόμα και τώρα να το πετύχω, θα τα δω, ειδικά τις αρχικές σεζόν. Έπαιζε και ο Θεός Bruce Campbell, for cryin out loud! edit: Ελάχιστες φορές έχω μπει σ'αυτό το τόπικ, και πρώτη φορά τώρα παρατηρώ τις φωτο στο πρώτο ποστ. Φτάνω στον "Έρικ" και σκαλώνω. Είναι ίδιος στη μούσκα με τον Stellan Skarsgard, αλλά 2,3 δεκαετίες νεότερος. Συγγένεια; (to imdb...) 2ο edit: Γιος του, τελικά; Cool. Edited September 3, 2011 by DinMacXanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Κι εγω τα έβλεπα. Ηταν μια χαρά για αυτό που ήταν. Οπως ειναι και το True Blood αλλά και το supernatural στο ειδος που βρίσκονται. Δεν υπάρχει λόγος κάθε τι που βλέπουμε ή διαβαζουμε να έχει ένα βαθυτερο νόημα, ή να είναι αριστούργημα τέχνης. Καμια φορα αρκεί μόνο το fun της υπόθεσης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Ok, προχθές το ξεκινήσαμε (πρώτος κύκλος, πρώτο επεισόδιο, κυρίως γιατί μας είχε τελειώσει ο House κι έπρεπε με κάτι να γεμίσουμε τον χρόνο μας) και οφείλω να ομολογήσω πως οι διθυραμβικές ιαχές των τρομολαγνών με αφήνουν λίγο άφωνη... Σεναριακά είχε τις τρύπες του όζοντος Σκηνοθετικά ήταν για πολλά γέλια Οι ερμηνείες θα μπορούσαν ν' ανήκουν σε μπαμπουίνους Ορμονικά χτύπαγε μείον άπειρο (όχι, την βρίσκω ΑΣΧΗΜΗ την Sookie, εκτός από χαζογκομενάκι με στυλάκι που μου φέρνει αναγούλα και, όχι, δεν είμαι 15 να την βρίσκω με ψευτογκοθάδες, το ξεπέρασα το Dark Sun) Σήμερα είδαμε το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο αν και ήταν ελάχιστα βελτιωμένο σκηνοθετικά και σεναριακά, πάλι ήταν τόσο χάλια που έκανε το Supernatural (σειρά που επίσης δεν βγάλαμε ούτε τον πρώτο κύκλο απ' την κλισεδούρα και την σεναριακή μετριότητα) να φαντάζει εκπληκτικό! Χάνουμε κάτι που έπρεπε να παρατηρήσουμε; Μήπως βελτιώνεται στην συνέχεια; Γιατί κοιταζόμαστε με τον Άλεξ με απορία γιατί αρέσει τόσο πολύ σε χάρντκορ χοροράδες... Θα προσπαθούσα να απαντήσω σοβαρά, αλλά μετά είδα ότι δεν την πάλαιψες στο Supernatural (που από το επεισόδιο 13 της πρώτης σαιζόν αρχίζει να βλέπεται και μετά όλο και βελτιώνεται μέχρι και την 4η σαιζόν) οπότε μάλλον φταίει το ότι δεν έχεις γούστο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinegrete Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Το βλεπω και εγω. Στην αρχη με το ζορι το παλεψα να το παρακολουθησω αλλα μετα απο λιγα επεισοδια μου αρεσε. Στα τελευταια επεισοδια του τριτου (μαλλον) κυκλου, το εχασα λιγακι. Μου εκανε και εμενα εντυπωση αυτη η εικονα παρακμης, περιθωριου, που παρουσιαζεται στην σειρα και ειδικα στους τιτλους εναρξης Σημ. Χατζηγιωργη πρεπει να στο αναγνωρισω : κανεις εξαιρετικη παρουσιαση και αναλυση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 (edited) Το βλεπω και εγω. Στην αρχη με το ζορι το παλεψα να το παρακολουθησω αλλα μετα απο λιγα επεισοδια μου αρεσε. Στα τελευταια επεισοδια του τριτου (μαλλον) κυκλου, το εχασα λιγακι. Μου εκανε και εμενα εντυπωση αυτη η εικονα παρακμης, περιθωριου, που παρουσιαζεται στην σειρα και ειδικα στους τιτλους εναρξης Σημ. Χατζηγιωργη πρεπει να στο αναγνωρισω : κανεις εξαιρετικη παρουσιαση και αναλυση Μα μιλάς για μία μικρή αμερικάνικη πόλη. Μην νομίζεις ότι αυτά δεν υπάρχουν΄ αντίθετα υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια μικρά "χωριοοπυδάκια" στο ππουθενά. Αυτή η παρακμή και περιθωρίου που παρουσιάζεται είναι πραγματική στην σημερινή Αμερική. Δεν έχω δεί ακόμα την σειρά, αλλά είμαι στο 4ο βιβλίο. Μπορώ να πώ ότι η συγγραφέας έχει τουλάχιστον μία κταπληκτική έμπνευση: τον Eric Northman. Και απ΄΄οτι μου έχουν πεό και στην σειρά έχουν κρατήσει τον χαρακτήρα (καλά για το παρουσιαστικό δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, οι φωτογραφία που ανέβασα στις Ορμόνες, μιλάει από μόνη της.) Edited September 5, 2011 by Darkchilde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Επίσης... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloody Damsel Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Spoiler για την 5η σεζόν. Όποιος το διαβάζει, ας του καούν τα βλέφαρα, δεν θα φταίω εγώ: Ο Μπιλ διάδοχος της Λίλιθ; 0_0 Μα καλά, τι άλλο θα δούμε σε αυτή την ρημάδα την σειρά; Βέβαια, πλέον έχουμε δει τόσα και τόσα που τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Spoiler για την 5η σεζόν. Όποιος το διαβάζει, ας του καούν τα βλέφαρα, δεν θα φταίω εγώ: Κορυφή!!! :lol: Βάλε, όμως, κι εσύ ένα spoiler (το ματάκι στη μπάρα επιλογών) στο κείμενο, βρε συνάδελφε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloody Damsel Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Δεν έβαλα για τους δυο απλούστατους λόγους: 1. Για να σας τρολάρω και 2. Μπας και σας ψήσω να δείτε και λίγο παρακάτω και πω και εγώ κάπου τον πόνο μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Spoiler για την 5η σεζόν. Όποιος το διαβάζει, ας του καούν τα βλέφαρα, δεν θα φταίω εγώ: Ο Μπιλ διάδοχος της Λίλιθ; 0_0 Μα καλά, τι άλλο θα δούμε σε αυτή την ρημάδα την σειρά; Βέβαια, πλέον έχουμε δει τόσα και τόσα που τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση -.- Αν το εξετάσουμε από την σκοπιά μιας υπεραπλουστευμένης μεταφυσικής, μπορούμε να θεωρήσουμε την Lilith σαν μια εξωδιαστασιακή οντότητα που για να περάσει στο δικό επίπεδο, χρειαζόταν ένα πρόθυμο σώμα. Αποφάσισαν αυτό το σώμα να το προσφέρει ο Bill. Προσωπικά θα προτιμούσα η Lilith να διατηρήσει την εμφάνιση με την οποία είχε παρουσιαστεί μέχρι τότε. Και όσο λιγότερα ρούχα την έβαζαν να φορέσει, τόσο καλύτερο. Τί να κάνουμε όμως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts