Jump to content

Ακριλικό χρώμα


Βάρδος
 Share

Recommended Posts

Λοιπόν, αυτή είναι μια εικόνα που άρχισα να κάνω με ακριλικά χρώματα. Προφανώς, είναι μισοτελειωμένη. Το φόντο δεν υπάρχει. Υποτίθεταοι ότι είναι ένας χαρακτήρας από ένα βιβλίο μου, ο οποίος κρατάει ένα κομμάτι ουρανόλιθου και κλείνει μια πύλη. Δεξιά, μπορείτε να δείτε την πύλη, καθώς κλείνει.

 

Το έχω αρχίσει πριν από κανένα μήνα, αλλά δε βρίσκω χρόνο να το τελειώσω. (Πάντα αυτό συμβαίνει. :angry2: )

 

Το λευκό πράγμα που περνάει μπροστά από το χαρακτήρα είναι το σπαθί ενός άλλου χαρακτήρα, τον οποίο δεν έχω χρωματίσει ακόμα.

post-2-1108804947_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή εικόνα Βάρδε, χρωμάτισε όμως το σπαθί, γιατί καταστρέφει το όλο αποτέλεσμα έτσι άχρωμο που είναι...

Link to comment
Share on other sites

Έχει στιλ, ένα παραμυθένιο ύφος...

Σαν μια ιστορία που διηγείται ένας Τροβαδούρος (δεν μου κόλλαγε ηχητικά το 'βάρδος' σ' αυτή την πρόταση... κατάλαβες τέλος πάντων!)

 

 

Οι Μούσες μαζί σου,

-Ορφέας

Link to comment
Share on other sites

Είναι όμορφο! Μου αρέσει το σώμα του χαρακτήρα, η στάση. Τα ακρυλικά έχουν το πιο έντονο και ωραίο χρώμα πάντως κατ εμέ!

Link to comment
Share on other sites

Χέυ, Βάρδε!! Καλό, πολύ καλό. Τα ακριλικά χρώματα αν και όχι πολύ εύκολα στη χρήση τους, δημιουργούν ωραία αποτελέσματα. Σε παρακαλώ τελείωσέ το!! Όπως; είπε και η Nienna μ'αρέσει και μένα το σώμα και η στάση του χαρακτήρα. Όμως μ'αρέσει και το προσωπο πολύ που μου θυμίζει αν όχι ακριβώς αγιογραφία, τουλάχιστον γκραβούρα η μεσαιωνικό tapestry! ¨Εχεις ένα δικό σου στυλ τελείως, εμφανές αμέσως, το οποίο μπορείς να εξελίξεις σε κάτι μοναδικό!!:thumbsup:

Κάμποση δουλειά ακόμα θέλει βέβαια η Πύλη που κλείνει αλλά όπως είπες το σχέδιο είναι ατελείωτο ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Πείτε μου, τώρα, και τα πραγματικά σας σχόλια. :D Δεν το πιστεύω ότι σας φάνηκε τόσο καλό. Εμένα δε μου φαίνεται τόσο καλό. Τέσ'πα'. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι εγώ το έκανα. :ph34r: Ναι, βασικά θέλω να το τελειώσω, και έχει ακόμα πολύ δουλειά. Φωτογράφησα μόνο ένα μέρος της εικόνας και την ανέβασα: το μέρος που έχω τελειώσει. Ο χαρακτήρας που βρίσκεται αριστερά του χρωματισμένου δε φαίνεται και είναι ακόμα μόνο ένα σκίτσο, γιαυτό είναι άβαφτο και το σπαθί του. Επίσης, το φόντο υποτίθεται πως είναι βάλτος, και είναι κι αυτό ατελείωτο. Για να δούμε πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε λιμνάζοντα νερά... :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Tα πραγματικά μου σχόλια σου είπα. Εξ άλλου είναι ατελείωτο ακόμα. Όταν το τελειώσεις θα το κομματιάσουμε και θα το θάψουμε πανευτυχείς! :p BTW, δουλειά αρκετή θέλει η Πύλη, γιατί με την πρώτη ματιά την πέρασα για λάβαρο.

 

Το θέμα μερικές φορές είναι πως άλλο παει να κάνει κάποιος, και άλλο του βγαίνει. Αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πράγματι καλό και κάτι διαφορετικό.

Συνήθως τις κριτικές μου τις βασίζω στην έννοια της "εξέλιξης" και της "πορείας". Είχα δει πριν από πολλούς μήνες ένα δικό σου σκίτσο και το τωρινό είναι έτη φωτός μακριά. Οπότε ναι, μέσα στα πλαίσια της εξέλιξής σου, *είναι* καλό! Αλλά ούτως η άλλως, κρίνω ένα ευχάριστο η μη οπτικό αποτέλεσμα. Εφ'όσον μου ήταν ευχάριστο (ειδικά το σώμα και το πρόσωπο που είναι σχεδόν τελειωμένα) τότε θα το πω καλό.

Καλό δεν σημαίνει επαγγελματικό βέβαια. Αλλά με εξαίρεση τη γραφιστική, στην υπόλοιπη τέχνη πολλά πράγματα είναι εντελώς υποκειμενικά.

 

Δηλαδή, μπορείς εσύ να ξεκίνησες να κάνεις ένα ρεαλιστικό σχέδιο και το αποτέλεσμα σου βγήκε tapestry και γκραβούρα. Αυτό δείχνει κάτι. Ο θεατής δεν ξέρει το κίνητρό σου, αλλά βλέπει το αποτέλεσμα μόνο που οπτικά είναι ευχάριστο. Οπότε θα πω πως είναι "καλό"! Do I make any sense? No? I thought so!

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίος ο χαρακτήρας, μόνο που το πρόσωπό του δεν μου άρεσε. Βέβαια είναι καθαρά θέμα γούστου, καθώς δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το στιλ της αγιογραφίας και μου το θυμίζει κάπως. Παρ'όλα αυτά, τα ρούχα του είναι πολύ καλοφτιαγμένα με ωραίες φωτοσκιάσεις. Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω, καθώς χρειάζονται δουλειά ακόμη. Όντως η πύλη θέλει βελτίωση. Περιμένω πάντως την ολοκλήρωση του έργου, για έναν πιο ολοκληρωμένο σχολιασμό. Πιστεύω πάτως πως θα τα καταφέρεις και θα έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Γενικά πάντως ξέρεις να χρησιμοποιείς καλά τα ακρυλικά, παρόλο που είναι από τα πιο δύσκολα χρώματα!

Συνέχισε έτσι!

:sorcerer:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ! Η πρώτη φορά είναι που τα χρησιμοποιώ, για να πω την αλήθεια.

 

Σοβαρά;;; Τότε συγχαρητήρια! Για πρώτη φορά είσαι πολύ καλός!!

Link to comment
Share on other sites

Βάρδε, καταπληκτική η ζωγραφιά σου! Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που χειρίζεσαι τις μπογιές! Πιό πολύ μου άρεσε το πρόσωπο του χαρακτήρα σου! Γκρέητ!

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίο.Παραμυθένιο,όντως,με άψογες φωτοσκιάσεις στα ρούχα.Καλή δουλειά.

Το πρόσωπο και εμένα δεν μου αρέσει...Πολύ παιδικό.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..