KELAINO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Φυσικά και μπερδεύτηκα... Εννοούσα οχτώμιση, το μετέτρεψα μέσα στο μυαλό μου στην τοπική ώρα και αυτό έγραψα τελικά. Συμβαίνει συνέχεια γμτ... αχ αχ. Σόρρυ, Βάσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Χε, εντάξει, βασικά το υποψιάστηκα λίγο αργότερα και για να βεβαιωθώ έριξα και μια ματιά στον υπολογιστή μου για την ώρα Στοκχόλμης. Πάντως, έχω τα παρακάτω αποτελέσματα: Το διήγημα είχε ακριβώς 3000 λέξεις όταν ξεκίνησα τις διορθώσεις. Στις 7.30 είχα φτάσει στις 3090. Τώρα βρίσκομαι στις 3331. (Καθαρό κέρδος 331 λέξεις - Not bad για μιάμιση ώρα - και είναι και διορθώσεις που σημαίνει ότι δεν πέφτουν οι λέξεις του σκοτωμού στην οθόνη). Το βασικότερο κέρδος είναι ότι ζορίστηκα αρκετά κι έχω τώρα μια πολύ καλή σκηνή στο μυαλό μου που θα προσθέσω μόλις βρώ χρόνο και μερικές αναγκαίες αλλαγές. Ευχαριστώ, συναγωνίστρια! Εσύ πώς πήγες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 989 λέξεις, μείον τις 160 (περίπου) της εισαγωγής. Ουάου! Το ότι γράφεις, γράφεις. Ευχαριστώ για την παρεουλίτσα, πλάκα είχε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Ψήνεται κανείς για παρεούλα σήμερα (σε λίγο ας πούμε); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Κανείς για, ας πούμε, 7 30; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 (edited) εγώ τώρα...μπορείς ή κανείς άλλος? σε κανένα δεκάλεπτο? Edited October 23, 2010 by Tattoman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 (edited) Φύγαμε. Εγώ έχω ξεκινήσει εδώ και ώρα, αλλά καλό θα μου κάνει να το τραβήξω. Έως 9 45, ε; Όσοι πρόθυμοι, επιβιβαστείτε! Υ.Γ. Ωπ. Τωρα πρόσεξα πως γράφεις "σε κάνα δεκάλεπτο". Οκ. Edited October 23, 2010 by Sileon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ξεκείνα και όσο μας πάρει, δεν ξέρω αν είναι μέχρι τις 9-45 αλλά βλέπουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 (edited) Καθότι γράφω κοντά δύο ώρες, το σταματώ εδώ. Συγκομιδή: 953 λέξεις, οι οποίες επιδέχονται πολλές διορθώσεις. Δεδομένου, όμως, πως αυτό το σημείο το κλοθογυρίζω στο μυαλό μου κάθε βράδυ καθισμένος σε μια πολυθρόνα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Edited October 23, 2010 by Sileon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 εγώ δεν έγραψα πολύ, λίγο τα τηλέφωνα λίγο οι φωνές. Έγραψα για κανένα σαραντάλεπτο 300 περίπου λεξεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Βόηθα με να σε βοηθώ, ν' ανεβούμε το γκρεμό. Κάνω μικρό διάλειμα απ' το γραπτό και σε λίγο ξαναμπαίνω. Θέλει κανείς να το τρέξουμε παρέα ή θα βαρέσω σόλο τζατζίκι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Μόλις τελείωσα και το μυαλό μου είναι πουρές. Ίσως πιο αργά...το βραδάκι, κατα τις 11. Ψήνεσαι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Φυσικά και ψήνομαι γιατρέ μου. Εμπρός γκάιζ και γκέρλς, το ραντεβού είναι στις 23.00, όποιος θέλει μας συνοδεύει για λίγο βραδινό γράψιμο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Κι εγώ μέσα για τις 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Φυσικά και ψήνομαι γιατρέ μου. Εμπρός γκάιζ και γκέρλς, το ραντεβού είναι στις 23.00, όποιος θέλει μας συνοδεύει για λίγο βραδινό γράψιμο... Δεν βλέπετε Ράδιο Αρβίλα;! Eeeeeeeeeeek!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Φυσικά και ψήνομαι γιατρέ μου. Εμπρός γκάιζ και γκέρλς, το ραντεβού είναι στις 23.00, όποιος θέλει μας συνοδεύει για λίγο βραδινό γράψιμο... Δεν βλέπετε Ράδιο Αρβίλα;! Eeeeeeeeeeek!!!!! Τέτοιες ερωτήσεις είναι το πρώτο βήμα σε ένα αποτυχημένο νανόριμο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Κανένας για 9 το βράδυ μέχρι όσο πάρει; Ε; Ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 23.00 Βουρ στον πατσά (εννοώ βουρ στην ποιότητα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Ξεκινάμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Σε πόση ώρα πίσω; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Τέλος για μένα σήμερα.656 ακόμη λέξεις που προστέθηκαν στο νανοριμο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Την τελευταία ώρα κάπου 950 λέξεις προστέθηκαν στο δικό μου, πάντα υπό τις γλυκές μελωδίες των slayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 2500 από μένα (αλλά γράφω απ' τις 9). Λίγο ακόμα και νάνι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Μια χαρά. 658. Ήταν πολυ ευχάριστο γράψιμο. Ούτε με τη γλώσσα έξω από τη βιασύνη, αλλά ούτε τσούκου-τσούκου. Τσίαρς παιδιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Κανείς για τις 03:00???? Μπαααα..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts