goa_soul Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Όντως τα βιβλία σου δεν είναι και τόσα πολλά, αλλά η αναλογία ποιότητα- σύνολο είναι πολύ καλή. Μιλάω εκ πείρας γιατί έχω διαβάσει τα περισσότερα. Ελπίζω να σου αρέσουν και εσένα, και να αποκτήσεις έτσι κίνητρο για να μεγαλώσεις την συλλογή σου Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τα καλά σου λόγια 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Λοιπόν ας ρίξω κι εγώ φωτό αφού με απειλεί ο Δημήτρης αλλά δεν έκατσα (προς το παρόν, ίσως άλλη φορά βρε αδερφέ) να βγάλω σε κοινή θέα βιβλία από το ντουλάπι, ούτε καν αυτά που είναι οριζόντια στα ράφια. Όπως βλέπετε δεν είναι πολλά λοιπόν αν και για 1,5 βιβλιοθήκη είναι μάλλον αρκετά όπως βλέπετε... Πρώτα η κύρια βιβλιοθήκη... Κι έπειτα του γραφείου Όπου στο μικρό κάτω ράφι χωράνε οριακά βιβλία τσέπης στο ύψος κι έτσι με παίρνει για 2η σειρά οπότε έχω αυτά τώρα που μιλάμε μπροστά μου Για τα υπόλοιπα όπως και για κάτι ψιλά από το χωριό ίσως μία άλλη φορά... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Bump στο topic με την βιβλιοθήκη της μαμάς μου αυτή την φορά. Όπως εύκολα θα καταλάβει κανείς τα περισσότερα βιβλία της με αφήνουν αδιάφορο, υπάρχουν όμως και μερικά πολύ καλά. Π.χ. ''Πουλημένες'', ''Ποτέ Χωρίς την Κόρη μου'', ο Ναγκίμπ Μαχφούζ και η Περλ Μπακ που δεν φαίνεται στην φωτογραφία. Και ο Έριχ Φον Ντένικεν που δεν ήξερα ότι είχαμε στο σπίτι. Άλλος κανείς για να βγάλει το καμάρι του στη φόρα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 To φιλί του Δράκου της Δημουλίδου είναι πιθανότατα το μοναδικό που έχω διαβάσει αλλά είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό. Ίσως ανεβάσω κι εγω κάποιες φώτο ΑΝ το θυμηθώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Μιάς και με τόση ζέστα..(που λέμε εμείς εδώ..) δεν αντέχω να κάνω οτιδήποτε άλλο...ας δώσω μια πρόχειρη φωτό που έχω...Ευτυχώς, έχω χώρο γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι καλοί για βιβλία.. Μου έμειναν και κανά δυο ράφια να γεμίσω..για να δούμε.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Όντως έχεις πολύ κενό χώρο τον οποίο πρέπει απαραιτήτως να γεμίσεις. Αμαρτία είναι να μένει έτσι 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Όντως έχεις πολύ κενό χώρο τον οποίο πρέπει απαραιτήτως να γεμίσεις. Αμαρτία είναι να μένει έτσι Τώρα το είδα..Βέβαια αναφέρομαι σε ένα ακόμη έπιπλο που έχει τέσσερα μεγάλα ράφια και θα μπεί σε ένα δωμάτιο. Ευτυχώς έχω χώρο για τα βιβλία γιατί από τη στιγμή που γνώρισα πιο ενεργά το sff...έχουν αυξηθεί 100% οι αγορές που αφορούν βιβλία και αυτό βέβαια είναι καταπληκτικό από μόνο του. Τόσα χρόνια με τη δουλειά δεν είχα χρόνο ούτε για ανάγνωση..ούτε για αγορές. Τώρα κάνω οικονομία και θα αγοράζω πακετάκια από το ίντερνετ. Ευελπιστώ σε κάποια χρόνια να γεμίσω ένα δωμάτιο με ράφια γεμάτα βιβλία. Θα είναι η πνευματική περιουσία της μικρής μου κόρης..χεχε.. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikosal Posted October 5, 2013 Popular Post Share Posted October 5, 2013 (edited) Πλάκα έχει αυτό το τόπικ, δεν το είχα δει. Η βιβλιοθήκη μου πιάνει όλο το διάδρομο ανάμεσα στα δωμάτια χεχε στα περισσότερα ράφια δε, τα βιβλία είναι σε δύο σειρές, μπρος - πίσω. Δεν ξέρω πότε θα φύγει ο όροφος. Μια λεπτομέρεια που δεν φαίνεται στη μεγάλη φωτογραφία: Το κάτω μέρος της εφ, με την αγγλική σειρά masterworks (άλλα τόσα κρυμμένα από πίσω) και ανθολογίες. Έχω άλλες τρεις βιβλιοθήκες, κάπως μικρότερες. Αλλά αυτή είναι η καλή μου. Edited October 5, 2013 by nikosal 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Βλέπω δεν έχεις καθόλου ε.φ, θα πρέπει να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου...χα χα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Εχ και πολλά ακόμα ebook... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Πλάκα έχει αυτό το τόπικ, δεν το είχα δει. Η βιβλιοθήκη μου πιάνει όλο το διάδρομο ανάμεσα στα δωμάτια χεχε στα περισσότερα ράφια δε, τα βιβλία είναι σε δύο σειρές, μπρος - πίσω. Δεν ξέρω πότε θα φύγει ο όροφος. library-all.JPG Μια λεπτομέρεια που δεν φαίνεται στη μεγάλη φωτογραφία: Το κάτω μέρος της εφ, με την αγγλική σειρά masterworks (άλλα τόσα κρυμμένα από πίσω) και ανθολογίες. library-sf.JPG Έχω άλλες τρεις βιβλιοθήκες, κάπως μικρότερες. Αλλά αυτή είναι η καλή μου. Εντυπωσιακότατη συλλογή. Πόσα βιβλία θα έλεγες ότι έχεις περίπου; Μπορείς να κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 (edited) Μια τέτοια βιβλιοθήκη θέλω! Εγώ έχω μια κανονική που είναι υπερπλήρης (και αναρωτιέμαι πότε θα πέσει από το βάρος) και μια άλλη μικρότερη, επίσης υπερπλήρης, και δυο τραπεζάκια με πανύψηλες ντάνες βιβλίων τσέπης και φυσικά κούτες κάτω από το κρεβάτι και ντάνες βιβλίων σε μια ντουλάπα. Όμως με τέτοια βιβλιοθήκη, θα χώραγαν όλα όσα έχω και θα ήταν καλύτερα οργανωμένα. Να φανταστείς η μεγάλη βιβλιοθήκη που έχω είναι ένα από τα έξι κομμάτια της δικής σου! Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, μπορούν να χωρέσουν στην βιβλιοθήκη σου, σε διπλές σειρές, γύρω στα 3.500 βιβλία! Εγώ πάνω από 2.500 μαζί με εκδόσεις εφημερίδων, βίπερ κλπ δεν έχω! Edited October 5, 2013 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 πσσσ, γουστάρω!! σαν να μένεις σε βιβλιοπωλείο 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 πσσσ, γουστάρω!! σαν να μένεις σε βιβλιοπωλείο Εγώ μόλις είδα την πρώτη εικόνα νόμιζα ότι ΟΝΤΩΣ ήταν σε κάποιο βιβλιοπωλείο, ή έστω σε κάποια δημοτική βιβλιοθήκη. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Περιμένετε να βάλει ο new reality τη δική του, επιστημονικής φαντασίας. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, μια και ρωτάτε, η μεγάλη μου πρέπει να χωράει (με τις διπλές σειρές) 2,850 βιβλία. Δεν έχει διπλές σειρές παντού συν ότι υπάρχουν μερικά λευκώματα τέχνης, πιο ογκώδη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Με τέτοιο νούμερο σίγουρα χτυπάς πεντάδα με τα μέλη που έχουν τα περισσότερα βιβλία. Εγώ που αγοράζω εδώ και πολλά χρόνια δεν πρέπει να έχω παραπάνω από 1100. Άντε και εις ανώτερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Περιμένετε να βάλει ο new reality τη δική του, επιστημονικής φαντασίας. Δεν πρόκειται, οι κανονισμοί του forum απαγορεύουν πορνογραφικό υλικό. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 A, το ήξερες και εσύ; Νόμιζα ότι δεν το λένε. Ο New Reality έχει όλους (δηλ. και τους 141!) τόμους από την πορνογραφική σειρά «Red Hot Planet» (μαζί με τους 77 τόμους του spin off «Fahrenheit 541 - the fucking melting point»). Δημήτρη, ο στόχος μου είναι ο ανάποδος. Αν εξαιρέσεις λίγη ξένη εφ (1-2 τόμους το μήνα), τα τελευταία χρόνια μειώνω δραστικά τη βιβλιοθήκη μου. Έχω χαρίσει γύρω στα 1,000, ίσως και περισσότερα βιβλία που δεν θα διάβαζα ποτέ, στην εδώ Δημοτική Βιβλιοθήκη και έτσι έχω τη χαρά ότι τα διαβάζουν άλλοι... Βέβαια δεν τα είχα διαλέξει, είχαν έρθει με πλάγιο τρόπο στα χέρια μου. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 A, το ήξερες και εσύ; Νόμιζα ότι δεν το λένε. Ο New Reality έχει όλους (δηλ. και τους 141!) τόμους από την πορνογραφική σειρά «Red Hot Planet» (μαζί με τους 77 τόμους του spin off «Fahrenheit 541 - the fucking melting point»). Ξέχασες τους 136 τόμους του "Voluptuous Hybrids"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Περιμένετε να βάλει ο new reality τη δική του, επιστημονικής φαντασίας. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, μια και ρωτάτε, η μεγάλη μου πρέπει να χωράει (με τις διπλές σειρές) 2,850 βιβλία. Δεν έχει διπλές σειρές παντού συν ότι υπάρχουν μερικά λευκώματα τέχνης, πιο ογκώδη. Νίκο, ίσως σου διαφεύγει αυτό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 E ναι ρε Μιχάλη, δεν το είχα δει, ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Δημήτρη, ο στόχος μου είναι ο ανάποδος. Αν εξαιρέσεις λίγη ξένη εφ (1-2 τόμους το μήνα), τα τελευταία χρόνια μειώνω δραστικά τη βιβλιοθήκη μου. Έχω χαρίσει γύρω στα 1,000, ίσως και περισσότερα βιβλία που δεν θα διάβαζα ποτέ, στην εδώ Δημοτική Βιβλιοθήκη και έτσι έχω τη χαρά ότι τα διαβάζουν άλλοι... Βέβαια δεν τα είχα διαλέξει, είχαν έρθει με πλάγιο τρόπο στα χέρια μου. Πολύ καλά κάνεις. Εγώ ότι βιβλίο διαβάζω και δεν μου αρέσει, το χαρίζω ή ανταλλάσω με φίλους. Κανένα άλλο μέλος που να θέλει να μας δείξει το καμάρι του; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simitsakis Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Nikosal, πίστεψα πως αστειευόσουν αρχικά... Εντυπωσιακό το πλήθος των βιβλίων σου! Εμείς έχουμε, με τη γυναίκα, 3 βιβλιοθήκες όλες κι όλες +δεξιά κι αριστερά σε ράφια... Η μία είναι βαθιά όμως, με τρεις σειρές βιβλίων. Η μία από τις τρεις είναι αφιερωμένη στο fantasy, με ό,τι διακοσμητικά καλούδια μπορεί να περιέχει και να ταιριάξουν (ξωτικά, κρυστάλλους, πίπες κτλ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Που τα χωράτε όλα αυτά ρε παιδιά; Εγώ είμαι πολύ επιλεκτικός στο τι κρατώ και έχω πάλι γεμίσει τρεις βιβλιοθήκες και τα πιο πολλά στην αποθήκη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post notis58 Posted September 19, 2014 Popular Post Share Posted September 19, 2014 Μερικές βιβλιοθήκες είναι πράγματι εντυπωσιακές! Πολλά μπράβο στους κατόχους! Μετά από μεγάλες αναζητήσεις, αρκετό ψάξιμο και φυσικά χρήμα, έχω κι εγώ πλέον τις δικές μου βιβλιοθήκες (δυστυχώς σε δύο σπίτια) που με κάνουν ευτυχισμένο. 1) Η αγαπημένη μου γωνιά για διάβασμα (μία από τις βιβλιοθήκες) 2) Λεπτομέρεια στο ταβάνι (3,40μ) 3) Η άλλη όψη... 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts