RaspK Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 (edited) Γράψτε ένα κείμενο και προσπαθήστε να γράψετε ό,τι πιο παρανοϊκό μπορείτε, παίζοντας ταυτόχρονα με τις λέξεις. Δεν πρέπει να είναι τρελό μόνο το νόημα, αλλά και το κείμενο! Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει το βασικό κείμενο να μπορεί να διαβαστεί από όποιον προσπαθήσει, σαν ένας είδος «κρυφής εικόνας.» «Το κοινότοπο δεν ήξερε τι να περιμένει για το φετινό εορτεραστικό πρόγραμμα: κάθε χρονομπογιά πριν από αυτήν, είχαν σαλτατράχους και μαΐμους, γαμουσικούς με τις τσαμπουκαλούνες και τις τρομομπέτες τους να ηχούν παραπανώφωνα από το πλήθος, πουλιά να κατακελαηδίζουν τους αιθέρες… Φέταος, όμως, Η Αυτιού Υψηλοτερότης ο Πρίγκηψ της Βαρελανδίας και Βασιλοϋιός Της Αυτιού Μεγαλειοτιποτέτοιας, Γερτρούδης Της Αυτηκοτάτης, Σαρδανάπαλος Γουλιέλμος Ο Τετρακαστρουκασιοστός Ογδοηκοστός Πεμεμπτός, ζήτηρησε κάτι το ολοταλιατέλα νέο, κάτι το πρωτακούραστο, κάτι… δεν ηξεράμενε τι, αλλά έπρεπε να είναι εξαιρέσιο!» Edited February 26, 2005 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Entaksei paidia kante ena normal thread na katalaboun kai oi an8ropoi.8a ka8ariso to thread argotera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ά! Άρα δεν έκανα βλακεία όταν το πόσταρα πριν. Έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το κείμενο; Προτείνω να το ποστάρουμε την ίδια ώρα με τον Χάρο γιατί αν το ποστάρω πρώτος μπορεί να μου κλέψει ιδέες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Ωραίο ακούγεται,αλλά δεν ψήνομαι... Sorry Rasp που σε έβαλα στον κόπο,αλλά πραγματικά βαριέμαι το παιχνίδι με τις λέξεις.Βαριέμαι να το διαβάζω,και φυσικά(ακόμη περισσότερο) να το δημιουργώ. Έχεις να προτείνεις κάτι εξίσου πρωτότυπα παρανοικό αλλά δίχως το παιχνίδι των λέξεων? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 Θα δω αν μπορεί να κατεβάσει η γκλάβα μου και τίποτ' άλλο... Προς το παρόν, ιδού το κανονικό κείμενο (σημ.: δεν κράτησα ποτέ το πρωτότυπο!): «Το κοινό δεν ήξερε τι να περιμένει για το φετινό εορταστικό πρόγραμμα: κάθε χρονιά πριν από αυτήν, είχαν σαλτιμπάγους και μίμους, μουσικούς με τις τσαμπούνες και τις τρομπέτες τους να ηχούν παράφωνα πανώ από το πλήθος, πουλιά να κατακλίζουν τους αιθέρες… Φέτος, όμως, Η Αυτού Υψηλότης ο Πρίγκηψ της Βαλανδίας και Βασιλοϋιός Της Αυτού Μεγαλειότητας, Γερτρούδης Της Οσιοτάτης, Γουλιέλμος Ο Τετρακοσιοστός Ογδοηκοστός Πέμπτος, ζήτησε κάτι το ολότελα νέο, κάτι το πρωτάκουστο, κάτι… δεν ήξερε τι, αλλά έπρεπε να είναι εξαίσιο!» Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Εμένα μου άρεσε η άσκηση πάντως. Και έγραψα ένα κείμενο σε αυτό το στιλ αλλά καμία σχέση με τον πρόλογο. Αλλά αν ο Χάρος δε θέλει τότε κάποιος mod να το διαγράψει και να βάλετε άλλο πρόλογο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Μόλις έγινε νέο τοπικ για το write-off σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 Συγχωρέστε μου την κοτσάνα, αλλά δεν ήξερα πως αλλιώς να το κάνω... Ευελπιστώ ότι το βράδυ θα έχω φτιάξει το νέο θέμα για την πρόκληση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Rasp, σε πειράζει να το χρησιμοποιήσω εγώ σε ένα κείμενό μου. Αν και θα διαφέρει πολύ από αυτό που ζητάς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το θέμα και δεν ήταν καθόλου κοτσάνα. Θα φτιάξω ένα τόπικ (ή φτιάξ' το εσύ ρασπκφόγκ) που θα ποστάρουμε κείμενα μόνο με παιχνίδια σκελέξεων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 Φυσικά... Θα το μελετήσουμε αργότερα, κάνω επιτέλους playtest το σύστημά μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Raise Dead στο topic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts