Jump to content

Παιχνίδια με σκελέξεις!


RaspK
 Share

Recommended Posts

Γράψτε ένα κείμενο και προσπαθήστε να γράψετε ό,τι πιο παρανοϊκό μπορείτε, παίζοντας ταυτόχρονα με τις λέξεις. Δεν πρέπει να είναι τρελό μόνο το νόημα, αλλά και το κείμενο! Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει το βασικό κείμενο να μπορεί να διαβαστεί από όποιον προσπαθήσει, σαν ένας είδος «κρυφής εικόνας.»

 

 

«Το κοινότοπο δεν ήξερε τι να περιμένει για το φετινό εορτεραστικό πρόγραμμα: κάθε χρονομπογιά πριν από αυτήν, είχαν σαλτατράχους και μαΐμους, γαμουσικούς με τις τσαμπουκαλούνες και τις τρομομπέτες τους να ηχούν παραπανώφωνα από το πλήθος, πουλιά να κατακελαηδίζουν τους αιθέρες… Φέταος, όμως, Η Αυτιού Υψηλοτερότης ο Πρίγκηψ της Βαρελανδίας και Βασιλοϋιός Της Αυτιού Μεγαλειοτιποτέτοιας, Γερτρούδης Της Αυτηκοτάτης, Σαρδανάπαλος Γουλιέλμος Ο Τετρακαστρουκασιοστός Ογδοηκοστός Πεμεμπτός, ζήτηρησε κάτι το ολοταλιατέλα νέο, κάτι το πρωτακούραστο, κάτι… δεν ηξεράμενε τι, αλλά έπρεπε να είναι εξαιρέσιο!»

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Ά! Άρα δεν έκανα βλακεία όταν το πόσταρα πριν. Έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το κείμενο; Προτείνω να το ποστάρουμε την ίδια ώρα με τον Χάρο γιατί αν το ποστάρω πρώτος μπορεί να μου κλέψει ιδέες :bangin: :rofl2:

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο ακούγεται,αλλά δεν ψήνομαι...

Sorry Rasp που σε έβαλα στον κόπο,αλλά πραγματικά βαριέμαι το παιχνίδι με τις λέξεις.Βαριέμαι να το διαβάζω,και φυσικά(ακόμη περισσότερο) να το δημιουργώ.

Έχεις να προτείνεις κάτι εξίσου πρωτότυπα παρανοικό αλλά δίχως το παιχνίδι των λέξεων?

Link to comment
Share on other sites

Θα δω αν μπορεί να κατεβάσει η γκλάβα μου και τίποτ' άλλο... Προς το παρόν, ιδού το κανονικό κείμενο (σημ.: δεν κράτησα ποτέ το πρωτότυπο!):

 

«Το κοινό δεν ήξερε τι να περιμένει για το φετινό εορταστικό πρόγραμμα: κάθε χρονιά πριν από αυτήν, είχαν σαλτιμπάγους και μίμους, μουσικούς με τις τσαμπούνες και τις τρομπέτες τους να ηχούν παράφωνα πανώ από το πλήθος, πουλιά να κατακλίζουν τους αιθέρες… Φέτος, όμως, Η Αυτού Υψηλότης ο Πρίγκηψ της Βαλανδίας και Βασιλοϋιός Της Αυτού Μεγαλειότητας, Γερτρούδης Της Οσιοτάτης, Γουλιέλμος Ο Τετρακοσιοστός Ογδοηκοστός Πέμπτος, ζήτησε κάτι το ολότελα νέο, κάτι το πρωτάκουστο, κάτι… δεν ήξερε τι, αλλά έπρεπε να είναι εξαίσιο!»

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου άρεσε η άσκηση πάντως. Και έγραψα ένα κείμενο σε αυτό το στιλ αλλά καμία σχέση με τον πρόλογο. Αλλά αν ο Χάρος δε θέλει τότε κάποιος mod να το διαγράψει και να βάλετε άλλο πρόλογο. :king: :boxing:

Link to comment
Share on other sites

Συγχωρέστε μου την κοτσάνα, αλλά δεν ήξερα πως αλλιώς να το κάνω...

 

Ευελπιστώ ότι το βράδυ θα έχω φτιάξει το νέο θέμα για την πρόκληση.

Link to comment
Share on other sites

Rasp, σε πειράζει να το χρησιμοποιήσω εγώ σε ένα κείμενό μου. Αν και θα διαφέρει πολύ από αυτό που ζητάς...

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το θέμα και δεν ήταν καθόλου κοτσάνα. Θα φτιάξω ένα τόπικ (ή φτιάξ' το εσύ ρασπκφόγκ) που θα ποστάρουμε κείμενα μόνο με παιχνίδια σκελέξεων.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά... Θα το μελετήσουμε αργότερα, κάνω επιτέλους playtest το σύστημά μου!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..