Jump to content

Τρεκικός Καναπές

DinoHajiyorgi

Recommended Posts

Η κοινωνία τους θυμίζει λίγο steampunk, διαστημόπλοια από τη μια, κάστες και έλλειψη βασικού εξοπλισμού (ακόμα και στην αγροτική παραγωγή) από την άλλη.

edit: με την ευκαιρία που διάβαζα ειδήσεις ως τις 02:00, είδα και το storyteller που είναι ένα ακόμα TNG επεισόδιο (ως και ο Μπέντζαμιν κάνει το διαπραγματευτή). Αρκετά επεισόδια το ένα μετά το άλλο χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, χμ, είναι θαύμα που συνεχίσαμε να βλέπουμε τη σειρά εκείνα τα χρόνια...

Edited by nikosal

Ψιτ. Σποκ. Καιρό τώρα έχω φαγόύρα να πάω με τον γιατρό του Βόγιατζερ να συναντήσω τον δημιουργό του, σε εκείνη, την άλλη αποστολή. Μου άνοιξες την όρεξη. Όποτε γουστάρεις σφύρα. (Φτάνει η θέαση να μην συγκρούεται χρονικά με την παρακολούθηση του DS9.)

Edited by DinoHajiyorgi

Κι ότι το σκεφτόμουν αυτό το επεισόδιο! Βεβαίως να το δούμε, θα σου πω το συντομότερο που θα μπορέσω!

ΥΓ.: Προτείνω να βγάλεις την εικόνα, γιατί θα είναι μέγιστο σπόιλερ για τη Βάσω! ;)

Η κοινωνία τους θυμίζει λίγο steampunk, διαστημόπλοια από τη μια, κάστες και έλλειψη βασικού εξοπλισμού (ακόμα και στην αγροτική παραγωγή) από την άλλη.

...

Ελαχιστα διαστημοπλοια ειχαν και αυτα μονο για interplanetary travel. Σε μεγαλο βαθμο εξαρτούνταν απο την ομοσπονδια. Αλλωστε αυτη ηταν η αποστολη του sisko: να συμβαλλει στην ανοικοδομηση του πλανητη.

Παντως εχτε κανα δυο ακομα μετρια επεισόδεια και μετα φτανετε στα εξαιρετικα 2 τελευταια επισοδεια οποτε και αρχιζει σιγα σιγα η κεντρικη ιστορια.

Καιρό τώρα έχω φαγούρα να πάω με τον γιατρό του Βόγιατζερ

E, όχι τέτοια εδώ. Μπορεί να διαβάζουν και παιδάκια.

...

Ελαχιστα διαστημοπλοια ειχαν και αυτα μονο για interplanetary travel. Σε μεγαλο βαθμο εξαρτούνταν απο την ομοσπονδια. Αλλωστε αυτη ηταν η αποστολη του sisko: να συμβαλλει στην ανοικοδομηση του πλανητη.

Παντως εχτε κανα δυο ακομα μετρια επεισόδεια και μετα φτανετε στα εξαιρετικα 2 τελευταια επισοδεια οποτε και αρχιζει σιγα σιγα η κεντρικη ιστορια.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)

Πάντως, σύμφωνα με το prime directive σίγουρα έχουν warp drive.

Τρέμε, Νίκο. Κακά νέα για σένα. Και σήμερα σπίτι ο Κώστας.

Οπότε θα δούμε άλλο ένα επεισόδιο και αύριο θα σου δώσουμε μια μέρα άδεια. :p

Τρέμε, Νίκο. Κακά νέα για σένα. Και σήμερα σπίτι ο Κώστας.

Οπότε θα δούμε άλλο ένα επεισόδιο και αύριο θα σου δώσουμε μια μέρα άδεια. :p

Σήμερα, 22:00, If Wishes Were Horses.

Και μένουν άλλα 4 για να κλείσει ο 1ος κύκλος. (Βάσω, έχε υπ'όψη ότι το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου είναι μονό. Και... Τα 3 πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου είναι 1 τριπλό!:))

...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)

Πάντως, σύμφωνα με το prime directive σίγουρα έχουν warp drive.

Γνωριζουν το warp drive αλλα δεν εχουν πια τα μεσα για να κατασκευασουν τετοια διαστημόπλοια.

If Wishes Were Horses.

Μόνο στο Σταρ Τρεκ τέτοια παλάβρα, με τόσο φλύαρο techno-bubble για κάλυψη. Και μόνο η φαντασία του γιατρού Μπασίρ είχε την πλάκα του, αν και ήταν επώδυνο να τον βλέπεις να σπρώχνει την "Νταξ" μακριά του. Έλεος δηλαδή!!! Κλασσικό "δεν ξέρουμε ακόμα που να πάμε τη σειρά" επεισόδιο.

Οπότε τώρα ακολουθούν τα πέντε ποστ «υπομονή Τιέσα» χεχε

Μετά το τελευταίο θα πάει καλύτερα. Στο επόμενο π.χ. έχουμε guest έκπληξη.

Ααααχχχ! Μου θύμισε το Shore Leave του TOS, αλλά μαζί με κάτι μποζώνια, χοντρόνια και θορόνια...

Καλά θα κάνει να ανταποκριθεί η συνέχεια στις προσδοκίες που μου έχετε καλλιεργήσει, γιατί :angry:.

Α, και έπαθα και μια ζημιά, εγώ που μισώ απίστευτα τα spoilers! Μπήκα Wikipedia να δω για τους ηθοποιούς και δυστυχώς εκεί δεν έχει spoiler tags. Έφαγα στη μούρη ποιος θα παντρευτεί ποιαν σε πέντε-έξι σεζόν. Καλά να πάθω! Ποιος μου είπε να σκαλίζω!:(

Τετάρτη το επόμενο;

χεχε πες της ότι δεν είναι ο Q γιατί θα πάρει δρόμο.

ποιος θα παντρευτεί ποιαν σε πέντε-έξι σεζόν

Σε ένα γάμο με το πιο καταπληκτικό πάρτι όλων των εποχών. Ένα επεισόδιο που έχω δει 3-4 φορές -και την τελευταία του σκηνή 25!

Α, και έπαθα και μια ζημιά, εγώ που μισώ απίστευτα τα spoilers! Μπήκα Wikipedia να δω για τους ηθοποιούς και δυστυχώς εκεί δεν έχει spoiler tags. Έφαγα στη μούρη ποιος θα παντρευτεί ποιαν σε πέντε-έξι σεζόν. Καλά να πάθω! Ποιος μου είπε να σκαλίζω!:(

Τετάρτη το επόμενο;

Ασυγχώρητη Βάσω, ασυγχώρητη. Να σου γίνει μάθημα. :angry:

Τετάρτη, 22:00, The Forsaken.

Και υπομονή. Θα ανταμοιφθείς.

Αααααααα, Βάσω, μην πεις ότι δεν είχες προειδοποιηθει!!! Σου είχα πει, μην μπεις για κανένα λόγο σε γουικιπήντιες και μέμορες άλφες, θα σποϊλεριαστείς τρελά! Μην κάνεις το ίδιο λάθος που είχα κάνει και εγώ, ανυποψίαστος τότε, είχα φάει τα σπόιλερ του αιώνα!

Edited by Spock

Καλά θα κάνει να ανταποκριθεί η συνέχεια στις προσδοκίες που μου έχετε καλλιεργήσει, γιατί :angry:.

Υπομονή, Ουτε η πρωτη σαιζόν του TNG ηταν και τόσο καλύτερη. Το κυριότερο όμως είναι να μην βλέπεις το ds9 με τα "μ'άτια" του TNG. Αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος..Ειναι μια πολυ διαφορετική σειρά (ηδη εχεις δει περισσότερο characterization απ'οτι σε 3 σαιζόν του tng) με πολυ διαφορετικό setting και ιστορία. Και εγω όταν είδα την πρώτη σαιζόν είχα ξυνήσει και τώρα την λατρευω την σειρά.

Το DS9 θέλει δυο χρονάκια να πάρει μπρος. Και είναι και λογικό, μια τέτοια προσπάθεια. Ήταν η πρώτη φορά που ξεκινούσαν μία σειρά ενώ ταυτόχρονα έπαιζε άλλη.

Στην τρίτη σεζόν παίρνει μπρος, στην τέταρτη πατάει γερό γκάζι, και στην πέμπτη πια βαράει πραγματικά warp speed! :D

Edited by Spock

The Forsaken.

Τελείως αδιάφορη η όλη ιστορία με το εξωγήινο ρομποτικό σκάφος και τον υπολογιστή. Τι, πως και γιατί, άλλο ένα αδύναμο technobabble για να στηρίξουν τα προβλήματα στον σταθμό. Μοιάζει να επένδυσαν σε αρκετά επεισόδια αυτή την ατυχή συνταγή και δεν τους βγήκε.

Αλλά, δόξα τον θεό για την Λουαξάνα, που μας δίνει μια από τις καλύτερες της στιγμές με τον Όντο (όχι, μετά τον Πικάρντ ποιον άλλον θα διάλεγε για να την αποφεύγει; ) Η "σχέση" τους σχεδόν έσωσε το επεισόδιο.

Για μένα το σημερινό ήταν λίγο καλύτερο από τα προηγούμενα.

Τους πάω και τους υπολογιστές, βλέπεις. :rolleyes:

Μου άρεσε και η φάση με τον Όντο.

Θα δούμε ένα επεισόδιο Παρασκευή και μετά πάλι από Δευτέρα.

Θα δούμε ένα επεισόδιο Παρασκευή και μετά πάλι από Δευτέρα.

Παρασκευή, 22:00, Dramatis Personae.

Δευτέρα, 22:00, Duet. Έξοχο επεισόδιο.

Τέλειωσα χτες το progress. Δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πράγματι. Τι να κάνουμε; Μόνο υπομονή. Ωραίος ο ηθοποιός, δεν μου φάνηκε όμως ρεαλιστικό το πώς ο Κίρα έδεσε μαζί του...

If Wishes Were Horses.

Μόνο στο Σταρ Τρεκ τέτοια παλάβρα, με τόσο φλύαρο techno-bubble για κάλυψη. Και μόνο η φαντασία του γιατρού Μπασίρ είχε την πλάκα του, αν και ήταν επώδυνο να τον βλέπεις να σπρώχνει την "Νταξ" μακριά του. Έλεος δηλαδή!!! Κλασσικό "δεν ξέρουμε ακόμα που να πάμε τη σειρά" επεισόδιο.

ε, αδιάφορο. Μόνο η στιγμή που ξυπνάει η ο γιατρός έχει πλάκα. Και δεν είχε και ουσία το τέλος, αφού αν δεν κάνω λάθος δεν είδαμε ποτέ ξανά το συγκεκριμένο species, ε; Έμεινε όμως η μπάλα του μπέιζμπολ...

να κάτσετε στα αυγά σας και να πάτε καμία βόλτα για μπύρα

Η μπύρα στοιχίζει! Το τρεκ στο σπίτι είναι τζάμπα!