northerain Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Οι ώρες από την στιγμή που υπάρχει διαγωνισμός στο ΣΦΦ και μέχρι το τέλος αυτού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Οι ώρες από την στιγμή που υπάρχει διαγωνισμός στο ΣΦΦ και μέχρι το τέλος αυτού. Τα οποία γραπτά όμως δεν τα ανεβάζεις στο διαγωνισμό (;). Πότε συμμετείχες τελευταία φορά σε διαγωνισμό του sff; Γιατί στους 4 τελευταίους δε σε θυμάμαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Δεν γράφω σε όλους τους διαγωνισμούς, όχι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Εγώ γράφω όποια ώρα νά 'ναι, πραγματικά. Απαραίτητη προϋπόθεση η ηρεμία. Όταν είναι ώρες που ο οργανισμός μου ζητάει κίνηση, δεν μπορώ να κάτσω κάτω και να συγκεντρωθώ. Εκτός κι αν βρέχει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David1778 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Εκτός κι αν βρέχει. Must!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ο εαυτός μου νομίζει πως προτιμά να γράφει βράδυ, μετά τις 11, μα τα γεγονότα δείχνουν πως το μεσημέρι, κατά τις 3, έχω τη διπλάσια αποδοτικότητα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esperos Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Όλες! Ανάλογα που θα με πιάσει ο οίστρος! Συνήθως όμως είναι το βράδυ όταν όλα γύρω μου είναι σκοτεινά και το μόνο που ακούγετε είναι το κλιτσι κλιτσι από το πληκτρολόγιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts