Witch King of Angmar Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 και όσον αφορά την cersei είναι μια θεωρία που υπάρχει μεταξύ των φαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 97. Όποιος Λάννιστερ μου τύχαινε σε απόσταση βολής (οκ εκτός απ΄ τον κοντό) θα τον λιάνιζα χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να του αφήσω την επιλογή να την κοπανίσει, ούτε θα τον φυγάδευα στην ελευθερία, ούτε καν θα έπιανα κουβεντούλα μαζί του. Και θα έριχνα και ένα χεράκι ξύλο στον Θίον. Ε καλά, δεν είναι και τόσοι πολλοί οι Λάννιστερ, εκτός αν βάζεις μέσα και όλο το σόι με το ίδιο όνομα, ξαδέρφια, μπατζανάκηδες, μπάσταρδα και δε συμμαζεύεται. Και κάτω τα χέρια απ'τον κοντό, θα πέσουν οι θεαματικότητες. Το spoiler εδώ είναι αν και πότε πεθαίνει η Cersei. ΜΗ μας το πείτε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witch King of Angmar Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 μα δεν το ξέρουμε για να το πούμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 (edited) Δεν θα άφηνα την τεχνολογία στάσιμη. Αμάν πιά με τα longswords, τις λόγχες, τα greatswords και τις γυαλιστερές πανοπλίες. Θέλω να δω Pike and Shotte, θέλω να δω μουσκέτα, καλοντυμένους στρατούς και δήθεν τζεντλμανιλίκι. Οπότε ως βασιλιάς που θα ήμουν , θα έβαζα τους λόγιους να βρούνε την προφανή χρήση αυτής της μαυριδερής σκόνης που λέγεται πυρίτιδα... Edited January 17, 2013 by Carolus Rex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Ρε σεις χάσαμε το μέτρημα. 102 (?) Αν ποτέ σερνόμουν σε καμιά έρημο, θα πρόσεχα όταν έπινα το πολύτιμο νερό από το παγούρι/φλασκί/ασκί μου, δεν θα έχυνα το μισό στο σαγόνι μου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts