aScannerDarkly Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Εδώ κανείς μα κανείς δε σχολίασε το ίδιο ακριβώς ξεμάτιασμα ενώ εδώ, με το που το είπε ένας συμφωνήσατε όλοι πως δεν είναι ρεαλιστικό. Τι να πω κι εγώ τώρα? τσκ τσκ τσκ, οκ, δεν είναι. Μην το δοκιμάσετε, θα αποτύχετε και θα πονάτε Αλλά δουλεύει για την ιστορία; Ναι δουλεύει. Άψογα (σχεδόν γιατί συμφωνώ ότι ενδεχομένως να ήθελε λίγο τράβηγμα για να γίνει πιο έντονη η σκηνή, να έρχεται μετά από τη φρίκη της συνειδητοποίησης κι όχι επάνω σε αυτήν). Τι σας νοιάζει άμα γίνεται και στα αλήθεια??? Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι δεν πείθει ότι είχε φτάσει σε τέτοια κατάσταση απόγνωσης, ώστε να το κάνει. Συμφωνώ, το ότι δε γίνεται δε σημαίνει πως δεν μπορεί να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα, ώστε ο αναγνώστης να το πιστέψει. Ίσως με το περιβόητο "τράβηγμα", το ξεμάτιασμα να μπορέσει να γίνει μέρος της ιστορίας, που έρχεται απόλύτως φυσιολογικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Ναι μπορεί, αλλά δε μπορούσα να σκάσω Άσε που άμα δω την ίδια ιστορία γραμμένη με κουταλοπίρουνα ξεματιάστρες νομίζω πως θα γελάσω πολύ και δεν είναι το ζητούμενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Πολύ καλή γραφή, διαβάζεται ωραία, μου άρεσε το σκηνικό της ιστορίας και η ατμόσφαιρα (παρόλο που δε διαβάζω φάντασυ). Μου άρεσε και η σκηνή με το βγάλσιμο των ματιών (μ'αρέσει που δεν ήταν σκοτεινή η ιστορία) αν και συμφωνώ με τον aScannerDarkly στο ότι δε φαίνεται να έχει φτάσει ψυχολογικά σε αυτό το σημείο. Αυτά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts