Jump to content

Ἔχετε (1) ἀναπάντητη κλήση

Larry Cool

Recommended Posts

Δείχνεις μεγάλη περιφρόνηση και αλαζονεία που δεν αφιερώνεις ούτε 30 δευτερόλεπτα για να διαβάσεις ένα ποίημα που εμένα μού πήρε τριάντα μέρες για να το γράψω.

Κι εσύ δείχνεις εμφανώς ηθελημένη περιφρόνηση των κανονισμών του φόρουμ και πρωτοφανή άγνοια κάποιων πραγμάτων που θεωρούνται προφανή σε διαδικτυακές κοινότητες: Ο Scanner είναι moderator, κάτι που του δίνει το δικαίωμα, αλλά πιο πολύ την υποχρεώση, να επεμβαίνει σε όποια κουβέντα κρίνει χωρίς να έχει διαβάσει το έργο όταν παίζονται πράγματα πολύ σημαντικότερα από ένα οποιοδήποτε έργο. Σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το ποστ του για να καταλάβεις πού εστιάζει.

Όσο για την αλαζονεία...

Μπαίνει κάποιος σ' ένα ξένο σπίτι προσφέροντας σαν δώρο ένα καλό κρασί. "Συγγνώμη" του λέει ο οικοδεσπότης, " δεν δεχόμαστε το κρασί σου γιατί έχουμε ως κανόνα να πίνουμε μόνο ρετσίνα"

Βέβαια, αν δε το δεχόμασταν δε θα υπήρχε τόπικ για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, έτσι δεν είναι;

Λάρρυ, όταν μπαίνεις σε ξένο σπίτι, και δη ακάλεστος, υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνεις, πριν να φτάσεις στο σημείο να ζητήσεις να δοκιμάσουν το κρασί σου και να αποφανθούν για την ποιότητά του.

Έχεις δίκιο σε πολλά, αλλά το χάνεις με το να δίνεις συνέχεια στο θέμα.

Και άφησε την ποίηση απ' έξω: ξέρουμε καλά ότι η ποίηση είναι απλώς το πρόσχημα.

Ήθελες να ακουστείς, ακούστηκες. Αλλά θα σε ακούσουν πολύ πιο καλά και πολλοί περισσότεροι εάν δεν φωνάζεις - και αν μάλιστα δεν φωνάζεις τόσο την ανάγκη σου να ακουστείς.

Έχεις κάθε δικαίωμα να δώσεις ή να μη δώσεις συνέχεια. Το θέμα είναι, μπορείς να αντέξεις να μην δώσεις συνέχεια;

Edited by odesseo

Το θέμα είναι, μπορείς να αντέξεις να μην δώσεις συνέχεια;

Respect!

Αν είμαι ανεπιθύμητος στο sff μπορείς να με διαγράψεις. Αυτή είναι η ποίησή μου και δεν γίνεται να είναι αυτή που έχεις εσύ στο μυαλό σου.

Γνωρίζεις πολυτονικό; Εγώ το γνωρίζω γι' αυτό γράφω σ' αυτό.

Φίλε μου από την στιγμή που ασχολείσαι με την ποίηση, θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις την έννοια του σεβασμού και τις αυτοσυγκράτησης. Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφέρει την γνώμη του, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική. Πίστεψέ με έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα από τις αρνητικές, παρά τις θετικές. Προσπάθησε, λοιπόν, να σέβεσαι την άποψη του άλλου. Αν σε χαλάει είναι προτιμότερο να αδιαφορήσεις ή έστω να του απαντήσεις με ένα μήνυμα, παρά να φανείς αγενής. Παρ' όλα αυτά καλως ήρθες στο forum και συνέχισε την καλή δουλειά.