Darkchilde Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Η Annabelle είναι μία ζωντανή κούκλα με προορισμό να προστατεύει την εκάστοτε "αφέντρα" της. Της διηγείται ιστορίες τις οποίες έχει ζήσει, και προστατεύει από κάθε supernatural απειλή την Gwen η οποία έχει την Annabelle στην κατοχή της. Οι ιστορίες που διηγείται η Annabelle είναι τα γνωστά κλασσικά παραμύθια αλλά με κάποιο plot twist. Η εικονογράφηση είναι διαφορετική και ασπρόμαυρη. Γραμμένο και εικονογραφημένο από την Serena Valentino. Nightmares and Fairy Tales SLG Publishing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Me prolabes me touto to comic...aaaaaaaaegh Poly omorfo sxedio, eksypno comic...to proteino kai ego anepifilakta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Κατέβασα τις προάλλες κάμποσα τεύχη του, αλλά, ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά, δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Ίσως αμα το διαβάσω κανονικά να μ'αρέσει. Ίδωμεν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Πανέμορφο σχέδιο. Μου αρέσουν κάτι τέτοια. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Και μένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα σχέδια και η όλη νοοτροπία του κόμικ. Μου θυμίζει κάπως ένα άλλο κουφό και αγαπημένο μου κόμικ το Scary Godmother της Jill Thompson. Αυτό μ'αρέσει γιατί από τη μία θυμίζει μάνγκα, από την άλλη όμως έχει τελείως δικό του στυλ στο σχέδιο. Θα το βρω οπωσδήποτε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Αγόρασα το πρώτο τεύχος σήμερα και το ευχαριστήθηκα πολύ! Πραγματικά έχει ωραία twisted παραμυθένια ατμόσφαιρα και σκίτσο που ρέει πολύ όμορφα, πολύ ελεύθερο σκίτσο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pooka Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Από τα αγαπημένα μου κόμικ. Πραγματικά το διάβασα απνευστί. Αν ψάχνετε κάτι σε παρόμοια ατμόσφαιρα (αν και όχι τόσο σκοτεινή), τσεκάρετε και τη σειρά με την Courtney Crumrin του Ted Naifeh (Oni Press). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts