DinMacXanthi Report post Posted November 11, 2011 Βιάσου γιατρέ: οι φωτιές στον ορίζοντα είναι ο Τρόμου που καλπάζει προς τα εδώ. Δεν αργεί. Share this post Link to post Share on other sites
Drake Ramore Report post Posted November 11, 2011 Βιάσου γιατρέ: οι φωτιές στον ορίζοντα είναι ο Τρόμου που καλπάζει προς τα εδώ. Δεν αργεί. Θα διαβασω τις συμμετοχές στον διαγωνισμό τρόμου με ευχαρίστηση. Κι εγώ τον περιμένω. Share this post Link to post Share on other sites
aScannerDarkly Report post Posted November 11, 2011 Ο Τρόμου είναι του Στάνλεϋ, έτσι δεν έχουμε πει; Share this post Link to post Share on other sites
Nihilio Report post Posted November 11, 2011 Ο Τρόμου είναι του Στάνλεϋ, έτσι δεν έχουμε πει; Παίζει, έχω καιρό να κερδίσω κι εγώ σε διαγωνισμό και ο διοργανωτής με θέλει να συμμετάσχω. Θα παιχτούν γερά παζάρια. Share this post Link to post Share on other sites
DinMacXanthi Report post Posted November 11, 2011 Χμμ, να βάλω θέμα "Διάλογοι στο sword&sorcery" ή "Ο Ντόναλντ Ποιητής"; Οι προσφορές μέσω pm και paypal Share this post Link to post Share on other sites
Nihilio Report post Posted November 11, 2011 Βάλε "Ντόναλντ ο Βάρβαρος" να έχουμε ντέρμπι. Share this post Link to post Share on other sites
Stanley Report post Posted November 11, 2011 Βάλε "Ντόναλντ ο Βάρβαρος" να έχουμε ντέρμπι. Yparxei kai mia seira istoriwn me hrwa ton Adold ton Animero, sthn opoia o Donald einai enas polemarxos pou ta vazei me vikings klp. Sas kanei? Ante, to topic "Einai o Stanley tromou?" poios tha to anoiksei? P.S: Sorry gia ta greeklish. Share this post Link to post Share on other sites
Drake Ramore Report post Posted November 11, 2011 Δεν υπάρχει κάποιο άλλο νημα για να συζητησετε για τον επικείμενο διαγωνισμο τρόμου; Share this post Link to post Share on other sites
aScannerDarkly Report post Posted November 11, 2011 Ναι, νομίζω ας μείνει εδώ η συζήτηση κι ας συνεχίσουμε στο θέμα μας. Share this post Link to post Share on other sites
Drake Ramore Report post Posted November 13, 2011 Νεκ, τώρα ξεμπέρδεψα με κάποιες υποχρεώσεις μου. Αιτούμαι τριήμερης παρατάσεως. Υποβολή μεσάνυκτα Τετάρτης. Δεν πιστευω να υπάρχει πρόβλημα; Ε; Φανταστικέ ΚαλέΤύπε0973; Share this post Link to post Share on other sites
niceguy0973 Report post Posted November 13, 2011 Νεκ, τώρα ξεμπέρδεψα με κάποιες υποχρεώσεις μου. Αιτούμαι τριήμερης παρατάσεως. Υποβολή μεσάνυκτα Τετάρτης. Δεν πιστευω να υπάρχει πρόβλημα; Ε; Φανταστικέ ΚαλέΤύπε0973; Προσπαθώντας να επιφυλάξω το νόημα του του νίκινέιμ μου σου απαντώ.... Μα και βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα!!! χαχαχα Share this post Link to post Share on other sites
aScannerDarkly Report post Posted November 15, 2011 Share this post Link to post Share on other sites
Drake Ramore Report post Posted November 15, 2011 Ψιλοδιορθώσεις και επιμέλεια...αυριο το απογευματάκι θα ποστάρω. Απο οσο ξερω και ο Νεκ ειναι ετοιμος. No food here for the vultures... Share this post Link to post Share on other sites
niceguy0973 Report post Posted November 16, 2011 Όταν είσαι έτοιμος με ενημερώνεις... Share this post Link to post Share on other sites
Drake Ramore Report post Posted November 16, 2011 Κατα τις 9:00-9:30 το βραδυ θα ποσταρω την δική μου Νεκ. Αν θέλεις ποσταρεις πριν ή μετά απο μένα. Τωρα γυρισα απο την δουλεια και πάω να τσακίσω το ψυγείο! Share this post Link to post Share on other sites
niceguy0973 Report post Posted November 16, 2011 Κατα τις 9:00-9:30 το βραδυ θα ποσταρω την δική μου Νεκ. Αν θέλεις ποσταρεις πριν ή μετά απο μένα. Τωρα γυρισα απο την δουλεια και πάω να τσακίσω το ψυγείο! Πόσταρέ τη και μετά θα την βάλω κι εγώ... βουρ στη μάσα τώρα!!! Share this post Link to post Share on other sites
Drake Ramore Report post Posted November 16, 2011 Η συμμετοχή μου: "Αργά, με τα Κακά Παιδιά" Share this post Link to post Share on other sites
niceguy0973 Report post Posted November 16, 2011 Και η δική μου... Ο αυλός και η Κασσάνδρα Share this post Link to post Share on other sites
aScannerDarkly Report post Posted November 16, 2011 ... Και ανοίγει η ψηφοφορία, ας πούμε δέκα μέρες, ως τις 25. Share this post Link to post Share on other sites
Drake Ramore Report post Posted November 17, 2011 Τολμώ να κάνω την πρόβλεψη (μιας και πλέον έχουν αναρτηθεί οι ιστορίες) οτι την παράγραφο με την μαϊμού την έδωσε ο mindtwisted και την παράγραφο με τον φαρμακοτρίφτη η Nienor. Ε; Share this post Link to post Share on other sites
aScannerDarkly Report post Posted November 17, 2011 (edited) Εμμμ δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά κάνεις λάθος Την πηγή των παραγράφων θα την αποκαλύψω με το τέλος της ψηφοφορίας. Edited November 17, 2011 by aScannerDarkly Share this post Link to post Share on other sites
Nienor Report post Posted November 17, 2011 Τολμώ να κάνω την πρόβλεψη (μιας και πλέον έχουν αναρτηθεί οι ιστορίες) οτι την παράγραφο με την μαϊμού την έδωσε ο mindtwisted και την παράγραφο με τον φαρμακοτρίφτη η Nienor. Ε; Χαχα, τέλειο Share this post Link to post Share on other sites
Mindtwisted Report post Posted November 17, 2011 Ναι, εγώ έβαλα το φαρμακοτρίφτη και το δηλητήριό του. Ξύπνησε μέσα μου ο σαδιστής και ήθελα να διαβάσω για δολοφονίες. Εν' τω μεταξύ έχω την εντύπωση οτι κάπου έχω διαβάσει την άλλη παράγραφο, αλλά δε θυμάμαι που και είναι πολύ πιθανό να κάνω και λάθος. Απλά μου φέρνει μια αίσθηση Deja vu. Ψηφίζω Drake Ramore και ανοίγω το χορό!!! Share this post Link to post Share on other sites
Mesmer Report post Posted November 18, 2011 Ας ψηφίσω κι εγώ. Θα πάω από τη μεριά του γιατρού του Drake. Καλή επιτυχία και στους δύο. Share this post Link to post Share on other sites
TheTregorian Report post Posted November 22, 2011 (edited) Μ' άρεσαν πολύ και οι δύο ιστορίες, η κάθε μία είχε τη μαγεία της πραγματικά. Οι συναγωνιζόμενοι έκαναν πολύ καλές προσπάθειες, πιστεύω, αν κι είμαι σίγουρος ότι μπορούν και καλύτερα - έχει φανεί! Η δική μου ψήφος πάει στον Drake, χωρίς να σημαίνει ότι δε μου άρεσε κι η ιστορία του Νεκτάριου. Θεωρώ όμως ότι ο Απόστολος ξεχώρισε λόγω του ότι χρησιμοποίησε μια μη αναμενόμενη σκοπιά των αποσπασμάτων και το εκτέλεσε αρκετά καλά. Καλή επιτυχία και στους δύο! Edited November 22, 2011 by TheTregorian Share this post Link to post Share on other sites