aScannerDarkly Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 (edited) Για να ξεσκουριάσουμε λίγο το παιχνίδι που είχε κάποιον καιρό να παιχτεί, ξεκινάει το Νο 7 Οι παράγραφοι, που έχουν δοθεί από Mindtwisted και Nienor, είναι: Κι έτσι, είπε ο φαρμακοτρίφτης, βάζουν το εκχύλισμα μέσα σ' ένα πήλινο δοχείο και το αφήνουν να εξατμιστεί, προσοχή, παρακαλώ, ακόμα και το κοίταγμα είναι επικίνδυνο, έτσι προσθέτουν το συμπυκνωμένο αφέψημα φύλλων. Κι εδώ μέσα, κράτησε το μικρό πήλινο δοχείο μπροστά στο πρόσωπό του, έχουμε πια το ισχυρότερο δηλητήριο αυτού και κάθε άλλου κόσμου. Αυτό εδώ μέχρι και αγγέλους σκοτώνει! Και η δεύτερη Υπήρχε μια μικρή ταλαίπωρη μαϊμού, που χρόνια ολόκληρα σερνόταν απρόθυμα στην άκρη μιας αλυσίδας, ενώ ο ιδιοκτήτης της έπαιζε κάτι φρικαλέο σε έναν αυλό. Ξαφνικά, μισόκλεισε τα μικρά κόκκινα ματάκια της, δάγκωσε το δεσμοφύλακά της δυνατά στο πόδι, τίναξε την αλυσίδα της και την έκανε κατά τις στέγες με τις εισπράξεις της βραδιάς σ’ ένα μικρό τσίγκινο κύπελλο. Έχετε 10 ημέρες, δηλαδή ως τις 13.11 τα μεσάνυχτα, για να γράψετε από μία ιστορία χωρίς περιορισμούς λέξεων, που να χρησιμοποιεία όλα τα στοιχεία που δίνονται από τα δύο κείμενα. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε τις παραγράφους αυτούσιες. Καλή επιτυχία. Αργά, με τα κακά παιδιά - Drake Ramore O αυλός και η Κασσάνδρα - niceguy0973 Edited November 16, 2011 by aScannerDarkly Ψηφοφορία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Σκανερ, οπως ειπα και στο νημα του ρακόρ, ας μην έχουμε περιορισμό λέξεων. Αν φυσικά δεν έχει πρόβλημα και ο Νεκτάριος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 ΟΚ, δεν το είχα προσέξει. Απλώς καλό είναι να μη φτάσετε και κανένα 10χίλιαρο, για να διευκολύνετε τους αναγνώστες. Το διορθώνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Μόλις τώρα το είδα.... Δεν έχω θέμα με τον περιορισμό λέξεων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Πάλι εδώ εσύ; Τράβα να γράψεις κανα Nanwrimo που θες να γράψεις τα πάντα όλα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Πάλι εδώ εσύ; Τράβα να γράψεις κανα Nanwrimo που θες να γράψεις τα πάντα όλα Θα με βλέπεις παντού, όποιο διαγωνισμό και παιχνίδι κι αν σηκώσεις!!! Θα γίνω ο τρόμος κι ο φόβος σου! Μουαχαχχαχαχα... :devil2: :devil2: :devil2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Μόλις τώρα το είδα.... Δεν έχω θέμα με τον περιορισμό λέξεων... Με ρέγουλο μόνο. Αν δω καμία νουβέλα θα ψηφίσω Drake δαγκωτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Μόλις τώρα το είδα.... Δεν έχω θέμα με τον περιορισμό λέξεων... Με ρέγουλο μόνο. Αν δω καμία νουβέλα θα ψηφίσω Drake δαγκωτό. Η νουβέλα δεν είναι 50.000 λέξεις; Δήλαδη 49.999 επιτρέπεται έτσι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 O Drake δεν εχει γραψει ακομη την πρώτη λέξη. ...κοκομπλόκο! Έμπνευση μηδέν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 Ελπίζω να έχετε κατεβάσει καμιά ιδέα, γιατί οι γύπες του Χατζηγιώργη έχουν πολύ ανεπτυγμένη όσφρηση φέτος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Αυτός ο mindtwisted κάνει ότι μπορεί για να του ζητάω σε κάθε παιχνίδι που θα παίρνω μέρος να βάζει θέμα- παράγραφο- ατάκα-anything. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Ελπίζω να έχετε κατεβάσει καμιά ιδέα, γιατί οι γύπες του Χατζηγιώργη έχουν πολύ ανεπτυγμένη όσφρηση φέτος. Ερθει δεν ερθει η έμπνευση ελπίζω να μην χασουν τον δρόμο τους προς τα εδω οι γυπες ... we have guns and shit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ελπίζω να έχετε κατεβάσει καμιά ιδέα, γιατί οι γύπες του Χατζηγιώργη έχουν πολύ ανεπτυγμένη όσφρηση φέτος. Ερθει δεν ερθει η έμπνευση ελπίζω να μην χασουν τον δρόμο τους προς τα εδω οι γυπες ... we have guns and shit! Εκδρομούλα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ελπίζω να έχετε κατεβάσει καμιά ιδέα, γιατί οι γύπες του Χατζηγιώργη έχουν πολύ ανεπτυγμένη όσφρηση φέτος. Ερθει δεν ερθει η έμπνευση ελπίζω να μην χασουν τον δρόμο τους προς τα εδω οι γυπες ... we have guns and shit! Εκδρομούλα. Και είμαι έτοιμος να πυροβολήσω κάθε γυπάριο που θα δω μπροστά μου, μαζί με τον εκπαιδευτή τους!!! :devil2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Και είμαι έτοιμος να πυροβολήσω κάθε γυπάριο που θα δω μπροστά μου Χαρ-χαρ-χαρ! Γνωστό ρεπερτόριο. Θύμισε μου... του Καντάφι δεν ήταν; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 (edited) Τι διάολο, έχεις ειδική πινακοθήκη με γύπες για κάθε περίσταση στο pc σου; Edited November 7, 2011 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Τι διάολο, έχεις ειδική πινακοθήκη με γύπες για κάθε περίσταση στο pc σου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 (edited) :rofl: Edited November 7, 2011 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Οκ, έχω ιστορία! Τώρα μένει να την γράψω κιόλας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Εγώ είμαι στις διορθώσεις.... :chinese: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Πιθανόν θα χρειαστώ έξτρα χρόνο (δεν ειναι σίγουρο, αλλά μάλλον), οπότε μην ποστάρεις ακόμη, έχεις χρόνο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Πιθανόν θα χρειαστώ έξτρα χρόνο (δεν ειναι σίγουρο, αλλά μάλλον), οπότε μην ποστάρεις ακόμη, έχεις χρόνο! Δεν πρόκειται να ποστάρω μόνος... θα συνεννοηθούμε μαζί γι΄αυτο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Δεν πρόκειται να ποστάρω μόνος... θα συνεννοηθούμε μαζί γι΄αυτο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Ο χρόνος περνάει και μαρτυρίες μιλάνε για γύπες που κόβουν τελευταία βόλτες πάνω από το φόρουμ. Πώς πάνε οι ιστορίες. Μήπως χρειάζεστε παράταση στο μαρτύριό σας; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ο Νεκ ειπε οτι τελειωσε ήδη και εγω βρισκομαι κάπου στην μέση. Ενδεχομένως να χρειαστεί μια παραταση 2-3 ημερών (αναλόγως τι δουλειες θα βγουν σημερα και αν προλάβω να γραψω παράλληλα), αλλά ειναι ακόμη νωρίς για να πω με σιγουριά. Πάντως το Ρακορ θα παίξει κανονικά, εστω και με ολιγοήμερη καθυστέρηση (στην χειρότερη περίπτωση). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Drake Ramore,
Νικήτρια ιστορία στο Ρακόρ #7
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post