wordsmith Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Εγώ θα ψηφίσω τον niceguy, γιατί μου άρεσε περισσότερο το φάντασυ παρά ο τρόμος (υπήρχε περιορισμός τι είδος έπρεπε να γράψουν; ) και γιατί ήταν πιο περιγραφική/ταξιδευτική η γλώσσα του. Με πολύ μικρή διαφορά από την άλλη ιστορία, που ήταν πολύ πιο ολοκληρωμένη ως υπόθεση αλλά πολύ λιγότερο ατμοσφαιρική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Και οι δυο ιστορίες έκαναν καλή χρήση των παραγράφων που τους δόθηκαν. Ψήφισα "Αργά με τα κακά παιδιά". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Η ψηφοφορία λήγει σήμερα και το Ρακόρ #7 δίνει τη θέση του στον ΤΡΟΜΟ. Μπορεί άραγε ο niceguy να κάνει την ανατροπή - ή μήπως ο Drake είναι πολύ κακό παιδί για να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Θα ψηφίσω το γιατρό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 (edited) Ψηφίζω το παιδί με το όνομα που ταιριάζει πιο πολύ σε chat παρά σε forum. Ψηφίζω niceguy, λοιπόν, γιατί μολονότι και οι δύο ιστορίες ήταν πολύ ατμοσφαιρικές και καλογραμμένες, θεωρώ πως χρησιμοποίησε περισσότερο την παράγραφο με τον φαρμακοτρίφτη. Και οι δύο ιστορίες πάντως έφυγαν μονορούφι και με ταξίδεψαν και σας ευχαριστώ γι'αυτό! Edit: Format Edited November 25, 2011 by Lady Nina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted November 26, 2011 Author Share Posted November 26, 2011 (edited) Έχουμε νίκη του Drake με 7-2. Να αποκαλύψω και την πηγή των αποσπασμάτων. Η πρώτη παράγραφος δόθηκε από τον Mindtwisted και προέρχεται από το βιβλίο "Η μέτρηση του κόσμου" του Ντάνιελ Κέλμαν. Η παράγραφος με τη μαϊμού δόθηκε από τη Nienor και είναι από το βιβλίο Equal Rites του Terry Pratchet. Edited November 26, 2011 by aScannerDarkly Screenshot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Γιατρέ άξιος!!! Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία σου! Πολύ περισσότερο από την δική μου!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Συγχαρητήρια, Drake και σε σένα Νεκτάριε για δύο πολύ καλές ιστορίες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Ευχαριστώ πολύ όσους διαβάσατε, ψηφίσατε , και αφήσατε και κάποιο σχόλιο στις ιστορίες! Επίσης τον συμπαίκτη μου Νεκτάριο για το όμορφο Ρακόρ που παίξαμε, καθώς και τον διοργανωτή και τους παραγραφοδότες. Ως το επόμενο παιχνίδι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Drake Ramore,
Νικήτρια ιστορία στο Ρακόρ #7
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post