DimitrisX Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 (edited) Ο καλλιτέχνης Δημοσθένης Δασκαλέας αποφεύγοντας τυπογραφεία, εκδότες, ενδιαμέσους και λοιπές δυνάμεις του σκότους (λανθασμένο και ισοπεδωτικό σχόλιο, αλλά καταλαβαίνετε τον σκοπό του ) αποφάσισε να "ανεβάσει" τη δουλειά του διαδικτυακά. Πολύ καλά έπραξε, βεβαίως, και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Deimos Comics Edited November 14, 2011 by DimitrisX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Δείχνει καταπληκτική δουλειά! Στα favorites μου άμεσα το site του για να το ψάξω περισσότερο! Thanks Δημήτρη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Πολύ καλή πρόταση Δημήτρη. Και στα δικά μου favorites για περαιτέρω ψάξιμο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deimos Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 (edited) Ο Captain Pike είδε τη σελίδα μου και την προτείνει?! Μεγαλύτερη επιβράβευση δεν υπάρχει Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον και τα ευγενικά λόγια!! Έκανα αναζήτηση στο google για την deimos comics ώστε να δω πως πάει στα αποτελέσματα και είδα αυτό το post. Καταπληκτικό το forum σας και ντροπή μου που δεν το είχα ανακαλύψει νωρίτερα! Καλως σας βρήκα λοιπόν φίλοι οπαδοί της επιστημονικής φαντασίας!! Δημοσθένης Δασκαλέας Deimos Comics Edited November 15, 2011 by Deimos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά, Δημοσθένη, και καλώς ήλθες! Βλέπω ότι είσαι και Treker, οπότε μια χαρά το πας. Αναμένουμε συνέχεια της δουλειάς σου, αλλά και συμμετοχή στα κοινά της κοινότητας. Είμαστε όσο τρελοί φαντάζεσαι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deimos Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά, Δημοσθένη, και καλώς ήλθες! Βλέπω ότι είσαι και Treker, οπότε μια χαρά το πας. Αναμένουμε συνέχεια της δουλειάς σου, αλλά και συμμετοχή στα κοινά της κοινότητας. Είμαστε όσο τρελοί φαντάζεσαι! Αν και είμαι από τους αιρετικούς που γουστάρουν ΚΑΙ star wars... αλλά σαν το Trek δεν υπάρχει! Ειδικά Next Generation!!! Η σειρά μου πάει ως εξής (με κίνδυνο να κάνω εχθρούς): 1. The Next Generation 2. Enterprise 3. Deep Space 9 4. Voyager 5. The Original Series Θέλετε ακόμα να διαβάσετε τα επόμενα κόμιξ μου???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά, Δημοσθένη, και καλώς ήλθες! Βλέπω ότι είσαι και Treker, οπότε μια χαρά το πας. Αναμένουμε συνέχεια της δουλειάς σου, αλλά και συμμετοχή στα κοινά της κοινότητας. Είμαστε όσο τρελοί φαντάζεσαι! Αν και είμαι από τους αιρετικούς που γουστάρουν ΚΑΙ star wars... αλλά σαν το Trek δεν υπάρχει! Ειδικά Next Generation!!! Η σειρά μου πάει ως εξής (με κίνδυνο να κάνω εχθρούς): 1. The Next Generation 2. Enterprise 3. Deep Space 9 4. Voyager 5. The Original Series Θέλετε ακόμα να διαβάσετε τα επόμενα κόμιξ μου???? Kανέναν εχθρό Deimos και πολύ θερμό καλωσόρισμα κι από μένα. Συγχαρητήρια για δουλειά σου που τη βρίσκω ήδη αφάνταστη! Και γω είμαι από τους "αιρετικούς" που του αρέσει πολύ και το SW oπότε μην ανησυχείς καθόλου. Το δε TNG είναι και μένα η πιο αγαπημένη μου σειρά Τρεκ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AseiL Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Χα, μόλις χτες ήμουν στο φόρουμ του κόμικ σου, Δημοσθένη, και σκεφτόμουν να σου προτείνω να μπεις στο SFF, αλλά δεν είπα τίποτα νομίζοντας πως θα το 'χες εντοπίσει προ πολλού. Άντε, καλώς ήρθες κι εύχομαι κι από 'δω καλή επιτυχία στο Kingdom of Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
man of tomorrow Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Καλημέρα, Συγχαρητήρια Deimos πολύ ωραίο site! Φοβερό comic, πολύ πρωτότυπη και "ανορθόδοξη" ιστορία (pun intended...) Μου φάνηκε ενδιαφέρων και ο άλλος τίτλος που έχει το site: η "Θεοκτονία" - τι περίπου αφορά;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deimos Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά, Δημοσθένη, και καλώς ήλθες! Βλέπω ότι είσαι και Treker, οπότε μια χαρά το πας. Αναμένουμε συνέχεια της δουλειάς σου, αλλά και συμμετοχή στα κοινά της κοινότητας. Είμαστε όσο τρελοί φαντάζεσαι! Αν και είμαι από τους αιρετικούς που γουστάρουν ΚΑΙ star wars... αλλά σαν το Trek δεν υπάρχει! Ειδικά Next Generation!!! Η σειρά μου πάει ως εξής (με κίνδυνο να κάνω εχθρούς): 1. The Next Generation 2. Enterprise 3. Deep Space 9 4. Voyager 5. The Original Series Θέλετε ακόμα να διαβάσετε τα επόμενα κόμιξ μου???? Kανέναν εχθρό Deimos και πολύ θερμό καλωσόρισμα κι από μένα. Συγχαρητήρια για δουλειά σου που τη βρίσκω ήδη αφάνταστη! Και γω είμαι από τους "αιρετικούς" που του αρέσει πολύ και το SW oπότε μην ανησυχείς καθόλου. Το δε TNG είναι και μένα η πιο αγαπημένη μου σειρά Τρεκ. Γεια σου Διονύση, οκ τα βρήκαμε φίλε To TNG είχε επεισόδια που έβαζα τα κλάματα από τον ενθουσιασμό. Θυμάσαι το "Yesterday's Enterpirise"? Χα, μόλις χτες ήμουν στο φόρουμ του κόμικ σου, Δημοσθένη, και σκεφτόμουν να σου προτείνω να μπεις στο SFF, αλλά δεν είπα τίποτα νομίζοντας πως θα το 'χες εντοπίσει προ πολλού. Άντε, καλώς ήρθες κι εύχομαι κι από 'δω καλή επιτυχία στο Kingdom of Light Ευχαριστώ πολύ AseiL, και όντως πρέπει να τα λέμε αυτά τα forum για αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να τα πετύχουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deimos Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Καλημέρα, Συγχαρητήρια Deimos πολύ ωραίο site! Φοβερό comic, πολύ πρωτότυπη και "ανορθόδοξη" ιστορία (pun intended...) Μου φάνηκε ενδιαφέρων και ο άλλος τίτλος που έχει το site: η "Θεοκτονία" - τι περίπου αφορά;;; Φοβερά εύστοχο pun Το Θεοκτονία θέλω πάρα πολύ να πω περί τίνος πρόκειται αλλά θα είναι τρελό spoiler. Φαντάσου ο ίδιος ο συγγραφέας να βγάζει spoilers για το έργο του... Βέβαια από τον τίτλο μπορείς να μαντέψεις κάτι ψιλά ;) Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το hollywood έχει αποκάνει πια την ελληνική μυθολογία και η Θεοκτονία είναι η απόπειρά μου να βγάλω νέο κεφάλαιο ελληνικής μυθολογίας αλλά με αυτό που αγνοούν οι ξένοι. Η ιστορία να έχει ένα βαθύτερο συμβολικό νόημα. Εξάλλου αυτός δεν ήταν ο ρόλος της μυθολογίας? Τι ήταν ο μύθος του Ηρακλή με την Αρετή και την Κακία παρά ένα συμβολικό φρόνημα. Η Θεοκτονία ξεκινάει ως μια περιπέτεια αλλά στην πορεία συμβολικά κριτικάρει κάτι ευρύτερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή δουλειά! Εύγε Δημοσθένη, έχω μείνει άφωνος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AseiL Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Έχω εντυπωσιαστεί από το στήσιμο και την παρουσίαση της δουλειάς του Δημοσθένη. Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για πρωτοφανές εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα. Επαγγελματικών προδιαγραφών ιστότοπος, πολύ καλό mainstream σκίτσο που δένει ωραιότατα με την ατμόσφαιρα της ιστορίας, δυνατό το μουσικό κομμάτι στην εισαγωγική οθόνη του Kingdom of Light, χορταστικό preview... και πάνω απ' όλα προκλητικό σενάριο που προμηνύει ενδιαφέρουσα συνέχεια. Μπράβο Deimos, έχεις κότσια. Περιμένω το πρώτο ολοκληρωμένο τεύχος, για να πάρω άλλη μια γεύση του σκοτεινού κόσμου που έχεις δημιουργήσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deimos Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Σε ευχαριστώ πραγματικά Παρατηρητή! Aseil με συγκινεί πολύ το post σου... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω δώσει ό,τι έχω υλικά και ψυχικά σε αυτό το εγχείρημα και η ανταπόκρισή σας είναι πολύτιμη. Ελπίζω μόνο η συνέχεια να μην σας απογοητεύσει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deimos Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Θέλω να ανακοινώσω ότι το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί καθώς και ότι τρέχει διαγωνισμός για 2 δωρεάν συνδρομές για το 2012. Θα χαρώ πολύ να σας δω: http://www.deimoscomics.com/component/k2/item/41-kol’s-official-beginning-and-a-contest.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts