Lady Nina Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Αυτό δε μειώνει τη χαρά μου, βέβαια!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Λοιπόν, να σου πω κι εγώ συγχαρητήρια για το βραβείο Το σονέτο μου άρεσε, αν και δεν ξέρω να σου πω για τα τεχνικά. (και γενικά δεν τα πολυπιάνω κάτι τέτοια). Κυλάει ωραία και μ' αρέσουν και οι ομοιοκαταληξίες του. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι το: Και τότε ίσως εκτίμησης να χαίρω, Που νομίζω το έχουν σχολιάσει κι άλλοι. Μπράβο πάλι!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Σ'ευχαριστώ Κωνσταντίνε!! Ααααα, με τούτα και με κείνα, θα με κάνετε να το ξανακοιτάξω το σονέτο!! Αλλά, να μου πείτε, αυτό δεν πρέπει να κάνουμε, ούτως ή άλλως; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindtwisted Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Το σκεπτικό μου γι' αυτή τη φράση είναι οτι αν γυρίσει κάποιος θα είναι γιατί νοστάλγησε την Ελλάδα κι όχι για να χαίρει εκτίμησης. Δε θα γυρίσει δηλαδή με τον αέρα του ανώτερου που θα περιμένει να τον βλέπουν ως κάτι σημαντικό, αλλά θα θεωρεί σημαντικό αυτό που υπάρχει εδώ. Αλλιώς γιατί να γυρίσει δηλαδή; Για να πουλήσει μούρη; Δεν το λέω για να τσακωθούμε, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 χαχαχα Μα το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Θα γυρίσει γιατί νοστάλγησε την πατρίδα του, αλλά παράλληλα θα νιώθει καλά με τον εαυτό του, γιατί θα ξέρει πως έκανε το καλύτερο που μπορούσε για τη ζωή του. Εξ'άλλου, δε λέω ποιανού την εκτίμηση θα έχει! Οπότε θα μπορούσα κάλλιστα να εννοώ πως απλά θα έχει ο ίδιος εκτίμηση στον εαυτό του πια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts