Lady Nina Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Μια και τέλειωσε κι ο τρίτος διαγωνισμός ποίησης... Θέλει κανείς τη συνέχεια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Μια και τέλειωσε κι ο τρίτος διαγωνισμός ποίησης... Θέλει κανείς τη συνέχεια; NAI!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 E.... ναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted May 3, 2012 Author Share Posted May 3, 2012 E.... ναι; Κουμπάρα να σου πετύχει! Το ερωτηματικό τι το'θελες, μαρή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Α και εγω σελω!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted May 5, 2012 Author Share Posted May 5, 2012 Εντάξει, με πείσατε! Βέβαια, είναι ακόμα μισό και θέλει ένα σωρό διορθώσεις, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να το ανεβάσω όσο πιο σύντομα γίνεται! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Ένα μπράβο κι από εμένα. Πάρα πολύ καλό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poeticlooper Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Πολύ δυνατά νοήματα σε ένα καλογραμμένο ποίημα. Ότι καλύτερο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Συγχαρητήρια!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted September 2, 2012 Author Share Posted September 2, 2012 Nirgal, poeticlooper, σας ευχαριστώ πολύ!! Σύντομα θα υπάρξει και μια εκπληξούλα σ'αυτό το τόπικ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Ας αναστήσω το συγκεκριμένο... Πολύ όμορφο παραμυθάκι, το έπλασες με αγνά αλλά σκοτεινά υλικά και το αποτέλεσμα είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός από δημοτικό τραγούδι, ιστορία τρόμου και σκοτεινό παραμύθι για να κρατά τα παιδιά στο κρεβάτι τους το βράδυ. Μπράβο σου! Κι αν υπάρχει συνέχεια, έχει δημοσιευτεί κάπου; Άραγε η νέα γραία θα βρει ένα νέο κοριτσάκι για να επαναποκτήσει τη χαμένη της νιότη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 Γεια σου Νικόλα! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια καθώς και που ξέθαψες αυτό το ποίημα! Είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Συνέχεια υπάρχει/θα υπάρξει. Για την ακρίβεια έχω το draft του δεύτερου ποιήματος και λίγο του τρίτου, καθώς και το outline όλης της πενταλογίας και, ναι, είμαι ασυγχώρητη που δεν τα έχω ολοκληρώσει ακόμα. Αλλά το υπόσχομαι, δε θα σας αφήσω ξεκρέμαστους! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts