Naroualis Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Σκόνταψα πριν από λίγο πάνω σε αυτό, κι αναρωτιέμαι αν το έχει ακουστά κανείς σας. Κυρίως βέβαια αναρωτιέμαι αν μοιάζει με το Γκορ του Νόρμαν. (Βασικά το βάζω εδώ γιατί είναι post apocalyptic.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Δεν το ξέρω, αλλά ελπίζω - και πιστεύω - ότι θα είναι πολύ καλύτερο από ό,τι δείχνει το εξώφυλλό του Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Fat Pig Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Όχι, δυστυχώς δεν το ξέρω ούτε εγώ, αλλά --συγγνώμη Naroualis-- δεν κρατιέμαι να μην σχολιάσω. Το σλιπάκι του Sar σκίζει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 (Μα, γι' αυτό μου τράβηξε κι εμένα την προσοχή, τι νόμιζες; ) Να πω την αμαρτία μου, αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποια προσπάθεια αντιγραφής του Γκορ (πέρα από την αχέμ αισθητική, είναι τα ονόματα παρόμοια. ) Αλλά post apocalyptic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts