Jump to content

Δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στα Παιχνίδια του SFF.gr

aScannerDarkly
Φάντασμα
Message added by Φάντασμα,

Write-off
Διαβάστε τους κανόνες του συγγραφικού παιχνιδιού εδώ.

Ρακόρ

Πλοτς!

Ατάκα/εικόνα κι επί τόπου

Flash Fiction Live (FFL)

Recommended Posts

Ακολουθει θεμα για write off σε λιγο

• Like 1
  • Thanks 1

Posted (edited)

Εγώ θα λάβω μέρος ό,τι παιχνίδι και να αποφασίσετε. Και write off μια χαρά και ό,τι άλλη αρρώστια σκεφτείτε. 

Edited by Ιρμάντα

Ό,τι παιχνίδι θέλετε παιδάκια. Αναμένουμε προτάσεις.

• Like 1

μία ψήφο πλος κ μια write off. Κανείς άλλος;

Καλησπέρα. Είμαι μέσα για write-off.

• Like 1

Ενδιαφέρομαι για διαδραστική ιστορία (κάποιος γράφει κάτι, το συνεχίζει ο επόμενος, κτλπ) ανεξαιρέτου θέματος.

• Like 1

Δειλά δειλά write off

• Like 2

Παιδιά άκυρη ερώτηση αλλά αυτό 

16 hours ago, Soulgazer said:

Ενδιαφέρομαι για διαδραστική ιστορία (κάποιος γράφει κάτι, το συνεχίζει ο επόμενος, κτλπ) ανεξαιρέτου θέματος.

τι θεωρείται; Υπάρχει βασικά;

(δεν μοιάζει με κανένα από τα 5 που αναγράφει πάνω πάνω στο post)

άρα η πλειοψηφία θέλει write off?

• Like 2
  • Thanks 1

μπορουμε και ατακα και εικονα αν θελετε

• Like 3

12 minutes ago, sandy1dritsakou said:

μπορουμε και ατακα και εικονα αν θελετε

Μέσα και σε αυτό. Στην ουσία δεν έχει μεγάλη διαφορά με το write-off.

• Like 2

Εικόνα ίσως που έχουμε να κάνουμε καιρό;

• Like 2

ναι, με την ατακα εννοουσα εικονα, τα μπερδεψα.

• Like 3

On 6/9/2025 at 1:08 PM, Soulgazer said:

Δεν το έχω πετύχει πουθενά.

• Like 3
  • Thanks 1

On 6/9/2025 at 1:08 PM, Soulgazer said:

Το παιχνίδι αυτό παίζεται, κυρίως, ζωντανά. Καθόμαστε όλοι σε συγκεκριμένη θέση και η ιστορία προχωράει βαγονάκι από τον έναν στον διπλανό του κτλ. Το διασκεδαστικό της υπόθεσης είναι η δημιουργική ταχύτητα. Ο καθένας έχει πχ 1 λεπτό να σκεφτεί τη συνέχεια που θα δώσει, βάσει του σημείου στο οποίο βρίσκεται η ιστορία. Σε ζωντανή συνάντηση, αγγλόφωνων που έτυχε να παίξω, «βαράει» ωραία το παιχνίδι. Σε ιντερνετική φάση δεν το έχω δοκιμάσει. Μου φαίνεται ότι θα κολλάει, εκτός αν συνεννοηθούμε να είμαστε όλοι online κάποια συγκεκριμένη στιγμή ή αν πχ ο κάθε συμμετέχοντας έχει, maximum, 1 μέρα διορία να απαντήσει, αλλιώς βγαίνει από το παιχνίδι. Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι πόσους κύκλους θα κάνει η ιστορία πριν ολοκληρωθεί.

• Like 4

39 minutes ago, Αθανάσιος said:

Το παιχνίδι αυτό παίζεται, κυρίως, ζωντανά. Καθόμαστε όλοι σε συγκεκριμένη θέση και η ιστορία προχωράει βαγονάκι από τον έναν στον διπλανό του κτλ. Το διασκεδαστικό της υπόθεσης είναι η δημιουργική ταχύτητα. Ο καθένας έχει πχ 1 λεπτό να σκεφτεί τη συνέχεια που θα δώσει, βάσει του σημείου στο οποίο βρίσκεται η ιστορία. Σε ζωντανή συνάντηση, αγγλόφωνων που έτυχε να παίξω, «βαράει» ωραία το παιχνίδι. Σε ιντερνετική φάση δεν το έχω δοκιμάσει. Μου φαίνεται ότι θα κολλάει, εκτός αν συνεννοηθούμε να είμαστε όλοι online κάποια συγκεκριμένη στιγμή ή αν πχ ο κάθε συμμετέχοντας έχει, maximum, 1 μέρα διορία να απαντήσει, αλλιώς βγαίνει από το παιχνίδι. Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι πόσους κύκλους θα κάνει η ιστορία πριν ολοκληρωθεί.

Deja vu, κάτι μου θυμίζει αυτό το παιχνίδι αλλά δεν θυμάμαι τι... ίσως το έπαιζα μικρό στην κατασκήνωση, δεν ξέρω.

• Like 2

Υπήρχε και ένα παιχνίδι-πείραμα νομίζω σε ένα κοινωνικό πείραμα που είχε διεξαχθεί παλιά.

Ήθελαν να διαπιστώσουν πόσο εύκολη είναι η δημιουργία ενός μύθου/θρύλου και ο ένας μετέφερε ένα μήνυμα για κάτι που ίσως να  νόμιζε πως είδε (ο αρχικός "συγγραφέας" ή μάλλον story-teller, είχε πάρει παραισθησιογόνα ναρκοτικά -ή LSD ή Ayahuasca, δεν θυμάμαι- και αφού είχε μείνει ξάγρυπνος για 2 ημέρες σερί, τον είχαν πάει σε ένα πάρκο και είδε κάτι σκυλιά να παίζουν στο χορτάρι και νόμιζε εξαιτίας των παραισθήσεων πως τα σκυλιά ήταν πράσινα και έμενα κάτω από την επιφάνεια της Γης και έβγαιναν πάνω σε συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας) .

Ξεκίνησε ο ένας να λέει την ιστορία στον άλλον (οι οποίοι μεταξύ τους ήταν τελείως άγνωστοι και τελείως διαφορετικής προέλευσης, κοινωνικοοικονομικής τάξης, φύλου, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων, οτιδήποτε) και ο καθένας είτε πρόσθετε είτε αφαιρούσε κάτι από την ιστορία αλλά ο βασικός κορμός (κάτι να βγαίνει κάτω από την Γη) επέζησε για πολλούς συμμετέχοντες και η όλη θεωρία της "κούφιας Γης" (Hollow Earth) προστέθηκε κάπου στη πορεία (πως αλλιώς θα εξηγούσαν το πως βγαίνουν αυτά τα όντα αν δεν είναι κούφια; ).

Και όταν τελικά οι ψυχολόγοι/κοινωνιολόγοι που διέξαγαν το κοινωνικό πείραμα τους ανήγγειλαν την αλήθεια (πως όλα ξεκίνησαν από τις παραισθήσεις ενός άγρυπνου για 2 ημέρες και στη πορεία απλά πρόσθετε κάτι ο καθένας, κάτι που ο ίδιος πίστευε προσωπικά και το πρόσθετε ώστε να εκλογικέψει ο ίδιος αυτά τα προηγούμενα που έλαβε που δεν έβγαζαν νόημα) , αυτόματα απομυθοποιήθηκε η ιστορία.

Κάτι τέτοιο, ειλικρινά δεν θυμάμαι, το αποτέλεσμα ήταν κάπως έτσι αλλά το διάβασα πριν χρόνια οπότε σίγουρα δεν το έγραψα όπως έγινε στα αλήθεια (κάπου στα τέλη 1950s με αρχές 1960s έγινε, νομίζω ήταν χρονικάν τότε με το πρόγραμμα "MK  Ultra" της CIA που γενικά πειραματίζονταν σε διάφορα προγράμματα σχετικά με τον ανθρώπινο ψυχισμό.

• Like 2

Τελικά πόσοι είμαστε και για ποιο;

3 hours ago, Ιρμάντα said:

Τελικά πόσοι είμαστε και για ποιο;

Εγώ για write off

• Like 2

Προτιμώ πλοτσ αλλά είμαι μέσα σε όλα.

• Like 3

Πρώτη μου επιλογή είναι το write off.

Δεύτερη το ατάκα και εικόνα.

• Like 3

Προτείνω ένα απ' όλα, μία βδομάδα ατάκα και εικόνα, μία write off, κτλπ.

• Like 3

Λίγο παραπάνω write off αλλά επίσης δεν έχω θέμα μπορούμε να αφήσουμε την @sandy1dritsakouνα αποφασίσει πως θα μας καταδικάσει. 

• Like 2
  • Haha 2