Darkchilde Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Σήμερα το πρωϊ πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Ray Bradbury: Ray Bradbury dies at the age of 91 R.I.P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Μόλις είδα και εγώ το io9 και θα ανέβαζα ένα άρθρο λίγο αργότερα. Είχε μεγάλη συνεισφορά -αλλά νομίζω έζησε και μια μακρά ζωή, όπως την ήθελε. RIP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Τι συγγραφέας! Μακάρι να ζει στο μυαλό της ανθρωπότητας για πολύ καιρό ακόμα. Ακόμα θυμάμαι το διήγημά του "A Sound of Thunder". Που ακριβώς βρισκόμουν και τι ημέρα ήταν. Χάραξε στο μυαλό μου για όλη την υπόλοιπη ζωή μου εκείνη τη στιγμή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Αλήθεια πέθανε ο Bradbury; Λυπάμαι πολύ. Εντελώς τυχαία αγόρασα ένα βιβλίο του εχθές. Ο συγγραφέας της μαγευτικής ''Η Ευωδία της Σαρσαπαρίλα'' υπήρξε ένας από τους μεγάλους μάστορες στις σύντομες ιστορίες και λίγοι είναι στον κόσμο εκείνοι που μπορούσαν να τον ανταγωνιστούν στον τομέα αυτό. Πραγματικά δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι δικό του που να διάβασα, και το οποίο να μην μου άρεσε έστω και λίγο. Είναι αυτή η γλυκόπικρη αίσθηση, που κάνει τα διηγήματα του τόσο ξεχωριστά. Θα πιάσω τώρα στα κοντά ένα δικό του, από τα 4-5 αδιάβαστα που έχω σαν φόρο τιμής. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Ενας ένας οι μεγάλοι μάστορες της επιστημ.φαντασίας φεύγουν........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Αιωνία του η μνήμη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Χθες είδα το όνομά του καθώς έψαχνα διάφορα topics, και το έκανα αναζήτηση στη Wikipedia. Ετών 91, είπα από μέσα μου. Ποπό! Και σήμερα πέθανε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Το σίγουρο είναι ότι φεύγει αφήνοντας βαθιά αποτυπώματα στο χώμα που πάτησε. Από τις λίγες περιπτώσεις που οι κοινότυπες εκφράσεις έχουν νόημα: δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Κανέναν δε θα αφήσει φέτος ο άτιμος ο χάρος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Προχτές έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για τον Μπράντμπερι(μια συνέντευξή του βασικά).Πάει άλλος ένας μεγάλος.Ήταν βέβαια και γέρος αλλά αυτό δεν μειώνει την απώλεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R.Carter Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Χθες είδα το όνομά του καθώς έψαχνα διάφορα topics, και το έκανα αναζήτηση στη Wikipedia. Ετών 91, είπα από μέσα μου. Ποπό! Και σήμερα πέθανε... Μερκελ, Παπανδρεου, Σαμαρας, Τσιπρας... Ψαξ'τους.. RIP, Ray Bradbury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
As_if Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Κρίμα, πολύ αγαπημένος (κι ότι είχαμε και την κουβέντα του τελευταία...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mH6FpvfU8yc Δείτε το πάθος του σε αυτήν την ηλικία καθώς συμβουλεύει τους καινούριους συγγραφείς! Listen to the man! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsathoggua Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Κρίμα! Πραγματικός γίγαντας του χώρου. RIP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Κρίμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Aντίο μεγάλε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 http://www.guardian.co.uk/books/2012/jun/06/ray-bradbury-neil-gaiman-appreciation Ο Neil Gaiman για τον Bradbury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 ακατάλληλο http://www.youtube.com/watch?v=e1IxOS4VzKM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 ακατάλληλο http://www.youtube.com/watch?v=e1IxOS4VzKM AAAXAXA! Επιτέλους η βλακεία στην Αμερική στρέφεται προς πιο σοβαρά θέματα! Τώρα που πέθανε το σκέφτηκαν ή το είχε δει και ο ίδιος; (μήπως το είδε και πέθανε από έμφραγμα btw;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Τώρα που πέθανε το σκέφτηκαν ή το είχε δει και ο ίδιος; (μήπως το είδε και πέθανε από έμφραγμα btw;) To είχαν φτιάξει πριν 2 χρόνια. Και λένε ότι αυτή είναι η αντίδραση του Ray καθώς το έβλεπε: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Νομίζω πως είναι ακριβώς η περίπτωση όπου λέμε "έζησα να το δω κι αυτό". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Ας αναπαυθεί η ψυχη του! Θα μας βλέπει από τις νήσους των Μακάρων και θα χαμογελά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts