Zaratoth Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 Δεν είπαμε τίποτα τελικά για το υπόλοιπο της season. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά, προχώρησε ωραία την ιστορία με τις πλοκές αν και, κάποιες εβδομάδες, επισκιάστηκε από τον νέο παίκτη, τον Flash. Περιμένω πως και πως τη νέα season, στην οποία λένε θα γίνει επιτέλους και επίσημα Green Arrow. Επίσης, αναμένουμε και τη δημιουργία των Legends of Tomorrow, καθώς και ανακοινώθηκε πως ο Matt Ryan (Constantine) θα παίξει τον ίδιο ρόλο σε ένα επεισόδιο του Arrow, ώστε να μπορέσουν να κάνουν την αναγέννηση της Sarah ως White Canary. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Σε αυτή τη σεζόν θα έχει και ο Diggle στολή και πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω... OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted September 4, 2015 Author Share Posted September 4, 2015 Αν και στη αρχή μου φάνηκε αστείο και σαν το Magneto, μάλλον το πάνε για τον χαρακτήρα Guardian, και με αυτή τη λογική μου αρέσει γιατί πρακτικά το κράνος εδώ είναι σαν customised κράνος μηχανής, που νομίζω πάει με το πνεύμα της σειράς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Αν και στη αρχή μου φάνηκε αστείο και σαν το Magneto, μάλλον το πάνε για τον χαρακτήρα Guardian, και με αυτή τη λογική μου αρέσει γιατί πρακτικά το κράνος εδώ είναι σαν customised κράνος μηχανής, που νομίζω πάει με το πνεύμα της σειράς. Στο trailer δείχνει ότι έχει και τζαμάκι μπροστά και το κάνει κάπως καλύτερο. Το trailer παρεμπιπτόντως δείχνει ότι θα είναι μια καλή σεζόν, σαν την 2η σεζόν ελπίζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 8, 2015 Management Share Posted October 8, 2015 Arrow season 4 episode 1 aired... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Arrow season 4 episode 1 aired... :dancing4dh: Άντε επιτέλους!!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Arrow season 4 episode 1 aired... Μα έχω τόσες άλλες σειρές να δω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Arrow season 4 episode 1 aired... Μα έχω τόσες άλλες σειρές να δω... Και εγώ κάθε σεζόν λέω δεν θα δω πολλές φέτος και όλο και προσθέτω. Που να αρχίσουν και αυτές του καινούργιου χρόνου, εκεί θα είναι όντως χάος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackchivalry Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Έχουν ξεκινήσει πάντως πολύ δυναμικά και το Arrow και το Flash. Και ειδικά το Arrow φαίνεται πως σιγά-σιγά πάει να αφαιρέσει από πάνω του τις αστοχίες της προηγούμενης σεζόν. Και όσο πάει τα συνδέουν όλο και περισσότερο. Ανυπομονώ για το Legends!! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Constantine εν δράση... αυτή τη βδομάδα. Τον έχει και σε speed-dial χαχα. https://www.youtube.com/watch?v=SIR3G4NoC2I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted November 3, 2015 Management Share Posted November 3, 2015 Έχει αρχίσει να γίνεται cross-over με το σύμπαν στις σειρές γενικώς ή είναι ιδέα μου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Έχει αρχίσει να γίνεται cross-over με το σύμπαν στις σειρές γενικώς ή είναι ιδέα μου; Ναι, υπάρχουν σχέδια για cross-over και με το Supergirl που είναι σε άλλο κανάλι, φυσικά αν πάει καλά η πρώτη σεζόν αλλιώς δεν το βλέπω. Γενικά πάντως αρχίζει και μεγαλώνει σιγά σιγά το όλο σύμπαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Τώρα που τελείωσα και το δεύτερο crossover μπορώ να πω άνετα ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην παρουσίαση των καινούργιων χαρακτήρων και στα δύο επεισόδια, αλλά και πολύ καλό συνδυασμό με τις καταστάσεις και τα γεγονότα που τρέχουν στις σειρές. Άντε σειρά έχει τώρα και το Legends, για να τους απολαύσουμε πλήρως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Πάντως, αυτό που είχε τη φάση του σ' αυτό το επεισόδιο ήταν τα ελληνικά των αρχαιοαιγυπτίων. Μπορώ να πω ότι σκίζουν. Αναρωτιέμαι ποιος έκανε αυτή τη μετάφραση. Έναν Έλληνα δεν βρήκαν να ρωτήσουν; Ντροπής πράγματα, δηλαδή. -Do you understand? -I do. -Καταλαβαίνεις; -Δέχομαι Κάτι μου βρομάει εδώ,,, Χμμ, νομίζω ότι το βρήκα Μα Google Translate; Πέρα από τα ευτράπελα, ήταν πολύ ωραία εισαγωγή γι' αυτά που θα ακολουθήσουν. Αναμένουμε (ένα μήνα+). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Πάντως, αυτό που είχε τη φάση του σ' αυτό το επεισόδιο ήταν τα ελληνικά των αρχαιοαιγυπτίων. Μπορώ να πω ότι σκίζουν. Αναρωτιέμαι ποιος έκανε αυτή τη μετάφραση. Έναν Έλληνα δεν βρήκαν να ρωτήσουν; Ντροπής πράγματα, δηλαδή. -Do you understand? -I do. -Καταλαβαίνεις; -Δέχομαι Κάτι μου βρομάει εδώ,,, Χμμ, νομίζω ότι το βρήκα metafrasi.jpg Μα Google Translate; Εγώ την πρώτη φορά που το άκουσα γιατί νόμιζα ότι ήταν Ισπανικά; Ότι να ναι χαχα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Πάντως, αυτό που είχε τη φάση του σ' αυτό το επεισόδιο ήταν τα ελληνικά των αρχαιοαιγυπτίων. Μπορώ να πω ότι σκίζουν. Αναρωτιέμαι ποιος έκανε αυτή τη μετάφραση. Έναν Έλληνα δεν βρήκαν να ρωτήσουν; Ντροπής πράγματα, δηλαδή. -Do you understand? -I do. -Καταλαβαίνεις; -Δέχομαι Κάτι μου βρομάει εδώ,,, Χμμ, νομίζω ότι το βρήκα metafrasi.jpg Μα Google Translate; Εγώ την πρώτη φορά που το άκουσα γιατί νόμιζα ότι ήταν Ισπανικά; Ότι να ναι χαχα Εγώ Αρχαία Αιγυπτιακά. Αν δεν είχε τιναχθεί η αδερφή μου με το που τα άκουσε και δεν μου έλεγε να το πάμε πίσω, ακόμα αυτό θα πίστευα. xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Μόνο το true blood είχε μου φαίνεται Ελληνικά της προκοπής Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Μόνο το true blood είχε μου φαίνεται Ελληνικά της προκοπής Ναι, μερικές φράσεις τις οποίες είχε πετάξει ο Talbot, που τον υποδυόταν ο έλληνας Theo Alexander. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Μόνο το true blood είχε μου φαίνεται Ελληνικά της προκοπής Και στο Sleepy Hollow ήταν καλά αλλά μιλάγανε λίγο σαν ρομπότ χαχα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Μόνο Age of Mythology. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Με την midseason πρεμιέρα το μυστήριο αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιαλύνεται για το ποιος είναι τελικά στον τάφο. Οι θεωρίες μου: (φυσικά περιέχει σούπερ σπόιλερ) Η ταφόπλακα που μας έδειξαν γράφει Brie Thorpe αλλά λογικά πρέπει να είναι άσχετο.Θεωρία Νο. 1: Πιστεύω, αν είναι όντως κάποιος εκεί μέσα, είναι η αδερφή του γιατί, ε... όπως και να χει έχει έρθει η ώρα της. Θεωρία Νο. 2: Βέβαια αν κάνουν την μεγάλη ανατροπή τότε είναι ο Diggle στο τάφο και με τον αδερφό του λογικά να μπαίνει στην ομάδα.Γενικά πάντως είμαι 90% στο Νο. 1. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 R.I.P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 R.I.P. Απρόβλεπτο το τελευταίο επεισόδιο. R.I.P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Μετά την ανακοίνωση ότι το CW θα πάρει το Supergirl από την δεύτερη σεζόν τώρα μας προετοιμάζουν για το mega-crossover που θα έρθει το φθινόπωρο ανάμεσα στις τέσσερις σειρές. (Το trailer περιέχει ελαφρά spoiler από τις τωρινές σεζόν της κάθε σειράς) https://www.youtube.com/watch?v=-nXldPtZ1sg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Τέλος και η 4η σεζόν! Γενικά ήταν αρκετά καλύτερη από την 3η αλλά, για μένα, δεν ξεπέρασε τις πρώτες δύο σε ποιότητα. Άντε να δούμε τι θα ετοιμάσουν για την επόμενη γιατί βλέπω ότι θα ανακατέψουν αρκετά την "τράπουλα". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts