Lady Nina Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Όνομα Συγγραφέα: Lady Nina Είδοςποιήματος: Αλληγορικό Αριθμός Στίχων: 31 Σχόλια: Εμπνευσμένο από τις λέξεις της Eugenia Rose, που δόθηκαν στα πλαίσια του παιχνιδιού "Η Επταλογία Του Ποιητή" - ευγενική χορηγία της Cassandra Gotha. Κοριτσάκια μου, να'στε καλά! Αρχείο: Σ'ένα κρεβάτι δίπλα.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Αυτό που μου αρέσει σ' αυτό το ποίημα είναι το απελευθερωμένο, χαραρό στυλ του. Από την άλλη όμως, κάτι σαν να λείπει. Μου φάνηκε ότι ξεκίνησες να αφηγείσαι κάτι και το έκοψες, πηδώντας κατευθείαν στο τέλος. Τόσο δυνατή είναι αυτή η αίσθηση, που σκέφτηκα ότι είναι λάθος στην επεξεργασία του αρχείου σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 Άννα, σ'ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Χαίρομαι που σου άρεσε η ελευθερόστιχη μορφή του, μια και δεν την έχω επιχειρήσει πολλές φορές. Όσον αφορά την ιστορία που κόβεται απότομα, τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχεις απόλυτο δίκιο. Το κόβω στο καλύτερο, πάνω που πάει ν'αρχίσει η δράση. Αυτό που δεν ήθελα ουσιαστικά να φανεί πριν το τέλος ήταν ο θάνατός του. Αλλά ακόμα κι έτσι, νομίζω πως μπορώ -επιβάλλεται- να δώσω αρκετή ακόμα δράση. Μια ερώτηση: ο τίτλος πώς σας φάνηκε; Γιατί είναι προσωρινός -σκέφτομαι να τον αλλάξω, αλλά δεν έχω ιδέα τι θα ταίριαζε καλύτερα στο ποίημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Συμφωνω και εγω πως κοβεται αποτομα-δεν καταλαβα ποιος ειναι ο εχθρος, πως και γιατι τον σκοτωσε. Το φανταστηκα αρκετα μεγαλυτερο και πιστευω πως πρεπει να το ξαναδουλεψεις. Η ελευθεροστιχη μορφη μου αρεσε αρκετα-του δινει ενα στιλ-αλλα τωρα λογω του οπως ειπαμε αποτομου κλεισιματος δεν μπορει να "χαρισει" οπως θα μπορουσε. Ο τιτλος μου αρεσει... στελνει την προσοχη στο τι ειναι διπλα στο κρεβατι-που ειναι η γατα-οποτε θα ηθελα εκει να δωσεις περισσοτερα...φανταστηκα πως η ζωγραφισμενη κοπελα μεταμορφωνεται στην γατα ας πουμε... υ.σ. ποτε δεν ειναι αργα για να παιξεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 1) Συμφωνω και εγω πως κοβεται αποτομα-δεν καταλαβα ποιος ειναι ο εχθρος, πως και γιατι τον σκοτωσε. 2) Το φανταστηκα αρκετα μεγαλυτερο και πιστευω πως πρεπει να το ξαναδουλεψεις. 3) Η ελευθεροστιχη μορφη μου αρεσε αρκετα-του δινει ενα στιλ 4) Ο τιτλος μου αρεσει... στελνει την προσοχη στο τι ειναι διπλα στο κρεβατι-που ειναι η γατα-οποτε θα ηθελα εκει να δωσεις περισσοτερα... 5) φανταστηκα πως η ζωγραφισμενη κοπελα μεταμορφωνεται στην γατα ας πουμε... 1) Γκουντ, τώρα ξέρω πού πρέπει να δώσω έμφαση. 2) Το γράψιμο και οι διορθώσεις -για μένα- δε σταματούν ποτέ. 3) Χαίρομαι. 4) Παρομοιώς χαίρομαι. 5) Η φαντασία σου σε οδηγεί σωστά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts