Jump to content
Paris60

Τα Δώρα των Μάγων

Recommended Posts

Paris60

Καλησπερα σε όλους :)

 

Εδώ θα σας παρουσιάσω(για πρώτη φορά δημοσίως) μια εικόνα από τον πρόλογο του εικονογραφημένου μυθιστορήματος που ετοιμάζω με ένα φιλαράκι, με τίτλο "Τα Δώρα των Μάγων". Πρόκειται για διασκευή μιας μικρής ομώνυμης ιστορίας ΕΦ του Γιώργου Μπαλάνου, που συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή του ίδιου "Οι ονειρότοποι της Γης".

 

Είμαστε με τον φίλο μου στην ευχάριστη θέση να έχουμε πάρει το "οκ" από τον συγγραφέα για την υλοποίηση της διασκευής, και από τα λίγα που έχουμε κάνει θα θελα να δείξω αυτό....

 

post-2328-0-62394000-1349302214_thumb.jpg

 

 

 

Όλες οι εικόνες σχεδιάζονται στο χαρτί από τον φίλο και συνεργάτη μου και χρωματίζονται ψηφιακά από εμένα με γραφίδα. Επίσης γράφω το κείμενο του βιβλίου.

 

Κάθε σχόλιο και ερώτηση δεκτά :)

Edited by Paris60
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oberon

Καταπληκτικό! Δεν θυμάμαι τη συγκεκριμένη ιστορία από το βιβλίο του Μπαλάνου, αλλά είμαι βέβαιος πως η διασκευή που κάνετε θα είναι υπέροχη. Θα το πάτε για έκδοση κάπου;

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
RObiN-HoOD

Πολύ καλό σχέδιο! Μπράβο!

 

Δώσε μας και άλλες πληροφορίες για το σύνολο του έργου...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
abuno

'Οντως το σχέδιο και τα χρώματα είναι πολύ ωραία. Περιμένουμε κι άλλες πληροφορίες.

 

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ότι οι πιο ακομπλεξάριστοι και ανοιχτόμυαλοι σε ιδέες άνθρωποι, καθώς και αυτοί που στηρίζουν νέους και άσημους δημιουργούς, είναι αυτοί που είναι οι πιο καταξιωμένοι, οι πιο ταλαντούχοι και οι πιο παλιοί. Ενώ οι νεότεροι και συνήθως πιο ατάλαντοι έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ τους και πάνω από το καλάμι τους αλλαξοκοιτούν δήθεν αδιάφοροι.

Edited by abuno
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paris60

Ευχαριστω πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για εμάς στα πρώτα μας αυτά βήματα.

 

Oberon, οι εκδόσεις Locus7 με τις οποίες συνεργάζεται στενά ο Γιώργος Μπαλάνος έχουν ενδιαφερθεί να το εκδώσουν, και είμαστε έτοιμοι να τους δείξουμε το υλικό που έχουμε δημιουργήσει έως τώρα για να λάβουμε την τελική απάντηση.

 

Robin-Hood, το έργο αποτελεί εμπλουτισμένη διασκευή της 8 σελίδων ομώνυμης ιστορίας του Μπαλάνου, η οποία αφορά το ταξίδι 10 αλλοεθνών αστροναυτών στα άστρα με σκοπό την εύρεση νέων πλανητών για αποικισμό της ανθρωπότητας, αλλά και νέων ειδών ζωής που θα τη βοηθήσουν να κάνει τα πρώτα της βήματα στο διάστημα και να επιβιώσει μακριά από την ετοιμοθάνατη Γη.

 

Επειδή η πρωτότυπη ιστορία είναι πολύ μικρή πήραμε την άδεια να προσθέσουμε αρκετό υλικό, που περιλαμβάνει εξωγήινες φυλές και τους κόσμους τους, ανάπτυξη των προσωπικοτήτων των πρωταγωνιστών και των μεταξύ τους σχέσεων, σκηνές δράσης, ανατροπές, ίντριγκες κλπ...Δεν αποκαλύπτω περισσότερα για την πλοκή επειδή πραγματικά δε θέλω να χαλάσω τη μαγεία των ανατροπών.

 

Το βιβλίο θα αποτελείται από πεζό κείμενο, και θα υπάρχουν ασπρόμαυρες εικόνες σε κάθε σελίδα, και έγρωμες μεγαλύτερες εικόνες σε επιλεγμένα, σημαντικά σημεία της ιστορίας μας. Τουλάχιστον, έτσι το σκεφτόμαστε μέχρι τώρα.

 

Δεκτή κάθε επιπλέον ερώτηση, και θα ήθελα, αν κάποιος συμφορουμίτης έχει στο μυαλό του κάτι παρόμοιο σε ΕΦ, ελληνικής ή ξένης παραγωγής, να το αναφέρει για να το κοιτάξουμε! :))

 

Ευχαριστώ και πάλι παιδια...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oberon

To περιμένω ολοκληρωμένο λοιπόν με πολύ μεγάλη προσμονή και έχω πολύ καιρό να πω κάτι τέτοιο. Μπράβο σας!

 

@abuno: Σωστότατο σε βρίσκω.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paris60

Θα κάνουμε ο,τι περνάει απ το χέρι μας.... :heat:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paris60

Παιδιά η πρώτη αφίσα(που είναι και σκηνή από το βιβλίο μας) είναι έτοιμη, ρίξτε μια ματιά :)

post-2328-0-04319800-1354292576_thumb.jpg

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..