Cassandra Gotha Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 είδος: Urban Fantasy αριθμός στίχων: 18 σχόλια: για το παιχνίδι Επταλογία. Λαθρεπιβάτης Ένα χαλίκι χώθηκε σε βιαστικό παπούτσι, στη σόλα του καρφώθηκε. Ταξίδεψαν μαζί χιλιόμετρα, με άσχημο καιρό, ήταν Δεκέμβρης μήνας. Μπήκαν σε τρένα, κατέβηκαν υπόγεια σκαλιά, μονές-διπλές οι πόρτες. Πέρασαν ελέγχους σε αεροδρόμια και σταθμούς, σε ξένα κράτη, αλλού. Ένα κουβάρι η τελευταία διαδρομή, όλο στροφές. Το χαλίκι ανακατεύτηκε. Στη στάση την επόμενη πάτησε στοπ. Ανάσα, το στέρεο χώμα πάτησε. Γύρισαν σπίτι του – ποιανού; - κι όλα έγιναν ζεστά. Τα παπούτσια έμειναν σε μια γωνιά. Το σώμα του έβρεχε άνθρωπος γυμνός, όρθιος σ' ένα κουτί. Έκανε μπάνιο, απλώς. Το βράδυ ο άνθρωπος αυτός ξάπλωσε στο κρεβάτι και το χαλίκι ονειρεύτηκε. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) Μου αρεσε πολυ η ιδιαιτερη οπτικη... ολα περιγραφονται μεσα απο το πως τα αντιλαμβανεται το χαλικι! Θα μου αρεσε να ξαναδουλευτει ομως γιατι νομιζω εχει πολλες δυνατοτητες... π.χ. να κανουν συζητηση το παπουτσι με το χαλικι η οι περιγραφες του χαλικιου να ειναι εντονοτερες σαν να βρισκεται ξαφνικα σε εναν αλλον κοσμο που του φαινεται εξωγηινος γιατι δεν βρισκεται πια στο χωμα η στην γη και νιωθει ασφαλτο πατωμα ολα δεν ειναι πια ζεστα απο την γη αλλα κρυα κτλ Θα μου αρεσε πολυ μια τετοια προσεγγιση. (βαζω και κανενα αλλο χαμογελακι για να μην βαριεμαι) Edited December 13, 2012 by laas7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Καλό ήταν το ταξίδι του χαλικιού αλλά εμένα μου άρεσε κυρίως το τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts